|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #30 : Şubat 17, 2008, 22:39:23 » |
|
Dördüncü sezon bölümleri 18 Şubat'tan itibaren her pazartesi 20:00'de. .... mutlu haber 4. sezon yeniden başlıyor  Kaçırmayın!!! 
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
|
MuseFul
Kakao

#_You ArE sO My HeRO_#
|
 |
« Yanıtla #31 : Şubat 18, 2008, 19:38:37 » |
|
Dördüncü sezon bölümleri 18 Şubat'tan itibaren her pazartesi 20:00'de.
....
mutlu haber 4. sezon yeniden başlıyor Kaçırmayın!!! Ohh nihayet hasret bitiyor Lilly rush ve ekibine hasret kaldık yahu...  Eminim yine güzel bir sezon olucak ve yine güzel şarkılar diziye arka fonda eşlik edicek..Bu diziyi sırf müzikleri için bile seyredebilirim( birde Nip/Tuck ı tabiki).... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 18, 2008, 19:39:51 Gönderen: MuseFul »
|
|
|
|
|
Causa Mortis
Süt
|
 |
« Yanıtla #32 : Şubat 19, 2008, 00:41:35 » |
|
cnbc e nin dizileri süper bence.özellikle buna da bayılıyorum.harıka ya.hani sonunda davayı çözünce kurbanlar çıkıyo ya işte bittigim an o an.
bence de,katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayal kızı
Süt
Ned & Chuck
|
 |
« Yanıtla #34 : Haziran 17, 2008, 21:15:38 » |
|
pazartesileri çok seviyorum artık  20-21 arası cold case ve ardından lost 
|
|
|
|
|
|
I wanna hold your hand...
|
|
|
|
|
|
|
melisa_luna
Süt
|
 |
« Yanıtla #37 : Haziran 20, 2008, 01:28:24 » |
|
uff ne dizi ooo ya bayılıyommmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #39 : Haziran 23, 2008, 14:51:31 » |
|
günü mü değişti yaa neyse salı günleri izlicek birşey yoktu iyi oldu böyle
|
|
|
|
|
|
ι αм тιяє∂ σƒ вєιηg ωнαт уσυ ωαηт мє тσ вє ƒєєℓιηg ѕσ ƒαιтнℓєѕѕ ℓσѕт υη∂єя тнє ѕυяƒα¢є ∂σηт кησω ωнαт уσυяє єχρє¢тιηg σƒ мє ρυт υη∂єя тнє ρяєѕѕυяє σƒ ωαℓкιηg ιη уσυя ѕнσєѕ єνєяу ѕтєρ ι тαкє ιѕ αησтнєя мιѕтαкє тσ уσυ
|
|
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 24, 2008, 23:01:39 » |
|
bu dizinin en sevdiğim özelliği sorguladıkları insanların yüzlerinin bir anda gençlik hallerine dönüşebilmesi  bunun özel bir adı varsa da bilmiyorum. ama çok beğeniyorum. ayriyetten sarışın kadın oldukça hoş 
|
|
|
|
|
|
 i get on the train and i just stand about now that i don't think of you i keep falling over i keep passing out when i see a face like you what am i coming to? i'm gonna melt down blame it on the black star blame it on the falling sky blame it on the satellite that beams me home this is killing me this is killing me
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #42 : Haziran 24, 2008, 23:02:11 » |
|
bu dizinin en sevdiğim özelliği sorguladıkları insanların yüzlerinin bir anda gençlik hallerine dönüşebilmesi  bunun özel bir adı varsa da bilmiyorum. ama çok bepeniyorum. ayriyetten sarışın kadın oldukça hoş  evet benimde orası çok hoşuma gidiyor 
|
|
|
|
|
|
ι αм тιяє∂ σƒ вєιηg ωнαт уσυ ωαηт мє тσ вє ƒєєℓιηg ѕσ ƒαιтнℓєѕѕ ℓσѕт υη∂єя тнє ѕυяƒα¢є ∂σηт кησω ωнαт уσυяє єχρє¢тιηg σƒ мє ρυт υη∂єя тнє ρяєѕѕυяє σƒ ωαℓкιηg ιη уσυя ѕнσєѕ єνєяу ѕтєρ ι тαкє ιѕ αησтнєя мιѕтαкє тσ уσυ
|
|
|
|
Isabelle Bristow Vaughn
|
 |
« Yanıtla #43 : Haziran 24, 2008, 23:38:37 » |
|
bu dizinin en sevdiğim özelliği sorguladıkları insanların yüzlerinin bir anda gençlik hallerine dönüşebilmesi  bunun özel bir adı varsa da bilmiyorum. ama çok bepeniyorum. ayriyetten sarışın kadın oldukça hoş  evet benimde orası çok hoşuma gidiyor  Hem o, hem de kullandıkları filtreler o efektleri daha da iyi hale getiriyor. Ki, oyuncu seçimlerini çok beğeniyorum ben. Yani güzel insanları seçiyorlar ve oldukalrı zamanı öyle iyi kullanıyorlar ki, kendinizden de birşeyler bulabiliyorsunuz..
|
|
|
|
|
|
I'm an animal, better set me free Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GODsickofme@lastfm Thefrayedend@deviantart Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #44 : Haziran 24, 2008, 23:44:51 » |
|
bu dizinin en sevdiğim özelliği sorguladıkları insanların yüzlerinin bir anda gençlik hallerine dönüşebilmesi  bunun özel bir adı varsa da bilmiyorum. ama çok bepeniyorum. ayriyetten sarışın kadın oldukça hoş  evet benimde orası çok hoşuma gidiyor  Hem o, hem de kullandıkları filtreler o efektleri daha da iyi hale getiriyor. Ki, oyuncu seçimlerini çok beğeniyorum ben. Yani güzel insanları seçiyorlar ve oldukalrı zamanı öyle iyi kullanıyorlar ki, kendinizden de birşeyler bulabiliyorsunuz.. oyuncu seçimleri de çok iyi.. yetenekliler çoğunlukta..bir bölümünde iki genç tarıyordu alışveriş merkezini.onlardan biri csi:ny(Redd rolünde ) de var . oyunculuğu çok iyi.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 24, 2008, 23:45:41 Gönderen: derhavril »
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|