selsi
Feridun Düzağaç
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

Kurumuş Ölüyorken
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 13, 2008, 17:58:37 » |
|
Zaten Pushing Daisies bitti Chuck'ta biterse ben nasıl dayanacağım. 
|
|
|
|
|
|
Princess Hours/Goong Belki tıklayıp büyütmek istersiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #47 : Mayıs 14, 2008, 08:38:20 » |
|
cnbce den tiskiniyorum!!!!!!!!ya bunların sezon anlayışları beni öldürücek yaaa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #48 : Mayıs 15, 2008, 14:32:04 » |
|
Ya arkadaşım ( ) CNBC-e ile alakalı değil , isyan edeceksen senaristlere , NBC , HBO gibi kanallara et isyanını. Çünkü herşeyi onlar ayarlıyor. Bize izlemek kalıyor sadece Eh , mesela , sezon finali olan dizilerin yeni bölümlerine başlandı ama , biten dizilerin yerine koyuyorlar.
(Mesela dün akşam The Sopranos bitti Ve ben bi halt anlamadım Belki de izlemediğimdendir Ama izleyende anlayamaz o derece )
Aynı şekilde One Tree Hill , Ghost Whisperer bunlar hep sırasını bekleyen diziler. Onlarında yapacağı bişey yok 
(Nan bende CNBC-e çalışanı gibi konuştum ha. Pişt , bana da maaaş bağlayın , sizi savunuyoruz burada Ya da savunamıyoruz )
|
|
|
|
|
|
maybe i'm crazy maybe you're crazy maybe we're crazy probably.
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #49 : Mayıs 16, 2008, 13:57:19 » |
|
Sezon finali neyse de Casey Chuck'ı nasıl öldürecek yaa  2.sezonu gerçekten çok merak ediyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 13:59:37 Gönderen: Smac_scaM »
|
|
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 20, 2008, 21:48:06 » |
|
Off sezon finalini izledim  her zamanki gibi süperdi  off yaa 2. sezon hemen yayınlansa çok heyecanlı bir yerde bitti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #53 : Mayıs 20, 2008, 23:50:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #55 : Mayıs 21, 2008, 00:06:12 » |
|
Hehe  Sezon finali gösterildiğine göre rahatça yorum yapabilirm  ;Çok kötü bitti :S Chuck bir an gerçekten batıyordu tamamiyle de en azından o durumdan yırttı  Ailesi bu haldeyken onu gerçekten götüreceklerine inanamıyorum  Tek umudum Sarah'ın bir çözüm bulması  Casey bence kıyamaz ya chuck'a  Kıyarsa....  Neyse gelecek sezon göreceğiz artık 
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|