|
bngi
|
 |
« Yanıtla #210 : Ocak 31, 2008, 22:30:09 » |
|
Avrupa yakası şuan Türk televizyonlarında yayınlanan en iyi sitcom bence daha iyisini izlediyseniz lütfen banada söleyin :S
katılıyorum.. bence burhan-şahika-sacit.. bir de makbule'nin yüz ifadelerini görünce gülmekten yerlere yatıyorum 
|
|
|
|
|
|
Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
|
|
|
|
|
|
sena-1903-rup
|
 |
« Yanıtla #211 : Ocak 31, 2008, 22:32:23 » |
|
hem senaryo hem oyuncular mükemmel olunca böyle mükemmel dizi çıkıo ortaya... sıkıcı hayatımıza neşe getirio bnce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patlıcan
Süt
"This could be Heaven or this could be Hell"
|
 |
« Yanıtla #212 : Şubat 01, 2008, 12:36:40 » |
|
Diziyi izlemiyorum ama duygusal bir bağ oluşmuş galiba bitmesini de istemiyorum  Eskisine göre reytingler çok aşağıda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shogun
|
 |
« Yanıtla #213 : Şubat 01, 2008, 16:23:54 » |
|
ya dizinin biraz daha kendini sadeleştirmesi özüne dönmesi(  ) gerekiyo bi ara ata demirer dönüyo dendi heyecanlandık ama ne gelen var ne giden reytingleri düşük olsun ama eski kaliteli bölümler olsun şimdiki bölümleri de güzel ama eskisi gibi gülmüyorum bu bi gerçek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #214 : Şubat 01, 2008, 20:10:15 » |
|
ya dizinin biraz daha kendini sadeleştirmesi özüne dönmesi(  ) gerekiyo bi ara ata demirer dönüyo dendi heyecanlandık ama ne gelen var ne giden reytingleri düşük olsun ama eski kaliteli bölümler olsun şimdiki bölümleri de güzel ama eskisi gibi gülmüyorum bu bi gerçek Ata Demirer kesinlikle dönmiycekmiş öle bişey yokmuş sadece dizinin son bölümünde belki oynarmış.. --- Bence reytinglerin düşmesinin sebebi dizideki olaylar bi yere varıcakmış gibi görünüyo ama hiçbişi olmuyo aslında yani daha çok oyuncular üzerine gelişiyo hikaye yani bi olayın gelişiminin yerine mesela şahikanın görüntülerini izliyoruz ama benim şahsen bundan hiçbir şikayetim yok 
|
|
|
|
|
|
Yaşasın Lost Manyaklığı Yaşasın Lost Manyaklığı
|
|
|
|
|
daron
Süt
tomorrow will be too late
|
 |
« Yanıtla #216 : Şubat 04, 2008, 13:52:49 » |
|
ya cok komik dizi özellikle burhan süperr ötesiii.. ama keşke ata demirerde olsaydı diyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #218 : Şubat 04, 2008, 14:01:50 » |
|
dizi güsel gerçekten ama reytingler düşmüş bayaa bi  hemde komik oyuncular çok daha fazla olmasına rağmen. ama ben dizi eleştirmenlerini fln dinlemişdim biraz artık 100. bölümü geçeli çok olduğu için konuların uydurulduğu fazla bi konunun olmadığı bu yüzden de iyice saçmalaştığını belirtmişlerdi tabi ben bu kadar kötümser değilim ama haklıda olablr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
qamsee
|
 |
« Yanıtla #219 : Şubat 04, 2008, 14:12:51 » |
|
yhaa çok komikkler bn çk sewiormm.. burhan--sacit--kubilay ayrı ayrı komedii zatenn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
medcezir
Süt
|
 |
« Yanıtla #221 : Şubat 06, 2008, 23:47:22 » |
|
en sıkı takipçilerindenim  gel gelelim şu aslı cem ve victoria üçlemesine ki üçlünün arasında geçen olaylar sanki bana saçmalık gibi geldi victorianın cemden çocuk istemesi evli olduğu halde falan  neyse dizide burhanı tek geçerim engin günaydında nasıl bi oyunculuk yeteneği varsa hakkını veriyo oynadığı rolün  (enişte deyin ama bana yiiiruum  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hg-siLk
Süt
sirius_siLk
|
 |
« Yanıtla #223 : Şubat 07, 2008, 12:28:42 » |
|
bu sene hiç izlemedim çünkü şahika beni delirtiyo,ilk kadro müthişti ilk 2senesini kaçırmadan izlemiştim selin ve volkansız iyi değil yaa
|
|
|
|
|
|
...............................................................
|
|
|
|
|
|