|
Gece
|
 |
« Yanıtla #105 : Mayıs 03, 2008, 17:43:54 » |
|
Bu haftaki konuk Hasibe Eren'miş Bugün Uludağ Üniversitesi'nden ödül almış olmaları lazım ayrıca  ,en sevilen komedi programı falan filan olaraktı galiba 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"  "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|
|
|
alonso_624
|
 |
« Yanıtla #106 : Mayıs 03, 2008, 19:09:31 » |
|
vayy süper Hasibe Eren  bakalım kendisi normalde nasıl bi insan  mutlaka izlicem 
|
|
|
|
|
|
Fernando Alonso.. Champion!
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #107 : Mayıs 05, 2008, 01:25:26 » |
|
İşte izlediğim tek program  Burak'ın hastasıyım  Bence en komikleri  Ayhan da yerlere yatırıyor beni  Ama Dilek yapmacık geliyor bazen Bu bölümü pek fazla seyredemedim ama nesne turu çok güzeldi 
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #108 : Mayıs 05, 2008, 15:49:05 » |
|
Bu bölüm çook komikti her zamanki gibi  Gerçekten harikalar ya  Hasibe Eren de çok iyiydi, 4lü dönmede koptum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alonso_624
|
 |
« Yanıtla #109 : Mayıs 05, 2008, 18:30:48 » |
|
Hasibe Erenle önceden de tanışıyolarmış.. dörtlü dönme güzeldi ama benim yine en çok güldüğüm bölüm nesne turu.. hee bu arada benim içlerinde en beğendiğim Özlem hem süper ses taklitleri yapıo hemde çok yaratıcı şeyler buluo
|
|
|
|
|
|
Fernando Alonso.. Champion!
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #110 : Mayıs 10, 2008, 00:33:48 » |
|
her cumartesi leimden geldii kadar izliorum gözlerim kapandımı yüzümü yıkıyorum izlemek için hrşeyi yapıorum bi keresinde misafirleri göndermiştim evden..:)keşke samsun'ada gelseler ama gelmezlerki o kadar geziolar ama keşke gelseler... FoReVeR aYHaN... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 10, 2008, 00:36:07 Gönderen: bruww »
|
|
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #111 : Mayıs 11, 2008, 22:53:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #112 : Mayıs 13, 2008, 15:25:51 » |
|
Her zamanki gibi sınav zamanıma denk getirmişler yine gösteriyi  Üniversitelere gelmeyi planlıyorlarmış,artık o zaman ancak görürüm herhalde  Oyunlar falan güzeldi de Burak ve Özlem'e daha bir kanım ısındı sanki  Filmin devamı ve yazar turlarını yapmaları gerek artık,gerçi programın süresi kısaldı gibi,en azından 23'de başlayıp 2 gibi bitirseler çok güzel olacak 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"  "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
lily evans potter
Süt
kuRduğuM güzeL biR haYaLmiŞ..
|
 |
« Yanıtla #113 : Mayıs 24, 2008, 22:04:53 » |
|
Televizyonda izlediğim tek tük programlardan biri.
Bence Türkiye'deki en kaliteli televizyon programlarından biri.
Bu programı izlerken herkes gibi bende ölüyorum gülmekten=D
Hatta eski bölümlerini tekrar tekrar izliyorum,ama hiç sıkılmıyorum izlerken.
Cidden süper bir program.
Herkese şiddetle tavsiye edilir!
|
|
|
|
|
|
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unuturlar,ama onlara neler hissettirdiklerinizi asla unutmazlar. ~Maya Angelou~
|
|
|
dnzdnz
Süt
|
 |
« Yanıtla #114 : Mayıs 25, 2008, 19:18:01 » |
|
galiba ilk tv 7 di hatırlamıyorum çok uzun zaman geçti ta o kanaldaki ilk programından beri her hafta takip ediyorum hiç kaçırmadım:D muhteşemler
|
|
|
|
|
|
 LUMOS:YAŞASIN HARRY POTTER CAFE:NOX I LOVE YOU JOHNNY (DEPP)
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #115 : Haziran 02, 2008, 20:31:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #116 : Haziran 03, 2008, 22:36:54 » |
|
Nihayet Filmin Devamı turunu yaptılar Tribünal Melodram'da Burak-Özlem-Ayhan çoştular,çoşturdular  Yalnız programın erkene alınması reklamların uzamasına,iki oyunda bir ara vermelerine neden oldu,sevmedim,çoluk çocuk karışmış yine stüdyoya da 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demon cleaner*
Martin Eden..
Kakao

You're the truth, not i
|
 |
« Yanıtla #117 : Haziran 15, 2008, 13:12:36 » |
|
dün akşam gene coştular çok güzeldii  ayhana bayılıyorum  kene konusunda öldürdü beni gülmkten  burakta süperdi haftaya izmire geliyorlar biletlerimi çok öncesinden hazır ettim bile 
|
|
|
|
|
|
~Twenty years them's the breaks for we design a fate we need to concentrate on more than meets the eye x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #118 : Haziran 15, 2008, 13:15:08 » |
|
evet yaa hepberaber gidicez inşallah canım dünde çok komiktiler cidden yaa gene gülmekten kırdılar geçirdiler
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
demon cleaner*
Martin Eden..
Kakao

You're the truth, not i
|
 |
« Yanıtla #119 : Haziran 15, 2008, 13:22:48 » |
|
evet yaa hepberaber gidicez inşallah canım dünde çok komiktiler cidden yaa gene gülmekten kırdılar geçirdiler keşke haluk bilginer buraya geldiklerinde konuk olsaydı diye içimden geçmedi değil hani..
|
|
|
|
|
|
~Twenty years them's the breaks for we design a fate we need to concentrate on more than meets the eye x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x
|
|
|
|