|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 21, 2008, 22:19:13 » |
|
24 bıras fasla agır gelısıo olaylar ya bana kı öle gelıo. bir iki bölümünü seyrettim ama pek sarmadı beni :S ama tabi zeynebin zevki yabana atılmamalı da zevklerimizin ayrıldıgı tek nokta galiba burası   Aslında dediğin gibi Nil olaylar çok yavaş işliyor ne de olsa o tüm olayların bir gün içinde gerçekleştiğini varsayarsak  Ama ben ona rağmen seviyorum  Keşke sarsaydı azıcık daha  Saol zevkimi yabana atmadığın için
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 21, 2008, 22:45:36 » |
|
24 bıras fasla agır gelısıo olaylar ya bana kı öle gelıo. bir iki bölümünü seyrettim ama pek sarmadı beni :S ama tabi zeynebin zevki yabana atılmamalı da zevklerimizin ayrıldıgı tek nokta galiba burası   Aslında dediğin gibi Nil olaylar çok yavaş işliyor ne de olsa o tüm olayların bir gün içinde gerçekleştiğini varsayarsak  Ama ben ona rağmen seviyorum  Keşke sarsaydı azıcık daha  Saol zevkimi yabana atmadığın için eger için rahatlıycaksa rast geldiğim zaman seyrediyorum filmi  büyük bi sırmış gibi söyledim
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 26, 2008, 20:49:32 » |
|
24 ve 7. sezon ....
TV Guide dergisinin röportajı:
Jack, yeni sezona, daha önceki sezonlardan çok farklı bir yerde başlayacak. Hadi şöyle diyelim; Gelecek sezon CTU olmazsa çok şaşırmayalım. CTU artık çok rahat olmaya başlamıştı. " Bir operasyon yapmamız lazim, Chole şu uydu bağlantısını kur, bir feed aç " . .. artık bu bitti..
Karakterlerimizle ilgili radikal değişiklikler yapacağız. Tamamen farklı bir içerikle, tamamen farklı bir düşman olacak. Bir nükler cihazin üzerinde, tiktaklayan bir saat koymayacagiz. Gerçek hayata çok daha fazla yakınlaşacağız: daha sert, daha kişisel, Jack için daha zor.
Belki ABD topraklarında geçmeyen bir plot bölümü bile olabilir.
Yeni karakterlerimiz olucağı gibi, eskilerden de bildiğimiz karakterler geri dönecek.
Jack, takma bir isimle , gizli bir hayat yaşamayacak. Kendini ait hissettiği bir yerde yaşayıp, hükümetle ilgili olmayan bir işi olacak.
Düşmanla ilgili de taze bir seçim olacak. Müslüman olmayacak.Geçmişi son derece karanlık , çok korkunç işler yapmış, büyüleyici bir karakter. Kaybettiği ününü, tekrar kazanma hırsında olan biri. Ne kadar heyecanlı olduğunu anlatamam.. Harika bir sezon olucak.
cnbc-e'den alıntıdır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FenrirGreyback
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 12, 2008, 03:53:06 » |
|
ya benim kafamın almadığı bir nokta var bu dizide.her yeni sezon 24 bölüm var,adı 24. her bölümde 1 saat diliminde yaşananları işliyor. ama işte efte ile güfte oturmamış ya. nasıl diyim dizinin kimyasında bir sorun var
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 12, 2008, 03:53:40 Gönderen: FenrirGreyback »
|
|
 l V Beni Durdurmak Mı istiyorsun GÜÇLÜ oLmalısın, Beni Yakalamak mı istiyorsun ÇOK HIZLI Olmalısın, Beni Yenmek Mi İstiyorsun ŞAKA yapıyorsun!
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 12, 2008, 07:20:28 » |
|
ya benim kafamın almadığı bir nokta var bu dizide.her yeni sezon 24 bölüm var,adı 24. her bölümde 1 saat diliminde yaşananları işliyor. ama işte efte ile güfte oturmamış ya. nasıl diyim dizinin kimyasında bir sorun var Anlamadım desem  Nasıl sorun var kimyasında 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FenrirGreyback
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 12, 2008, 19:14:19 » |
|
diyorum ki her bölüm 1 saatte geçiyor demi  ama 1 saatte o kadar işi süpermen bile yapamaz...
|
|
|
|
|
|
 l V Beni Durdurmak Mı istiyorsun GÜÇLÜ oLmalısın, Beni Yakalamak mı istiyorsun ÇOK HIZLI Olmalısın, Beni Yenmek Mi İstiyorsun ŞAKA yapıyorsun!
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 12, 2008, 19:18:45 » |
|
Eh diziye göre oluyor  Aslında bence abartılı değil çünkü zaten bu tarzlarda çoğu olay bir gün içinde olmaz mı? Yani şehri zehirlemeyi planlıyorlar, nükleer silah kullanmayı planlıyorlar. Bu durumda haftalar süremez değil mi? Adam ya işini hemen yapaak ya da ölecek  Tüm kötü olaylar - bu tarz- genelde bir gün içinde olmuyor mu zaten? Biz sadece abartılmış bir şekikde de olsa bunu görüyoruz bence  Yani aylar süren bir nükleer silah kovalaması olmayacak herhalde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 12, 2008, 19:33:40 » |
|
Evet,o kadar işi ne Superman yapar ne Clark Kent.Ama bu Jack Bauer   Bir de bence diziyi güzel yapan yönleriden biri de bu  Saniye saniye işlemesi  Hoş bazen bir türlü sonuca gidemediği için delirtebiliyorda ama yine de farklı yanlarından biri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 19, 2008, 23:48:52 » |
|
Ya geçen gün 4. sezonu bitirdim. Aman Allahım. O nası olağanüstü bir finaldi ya. Bu aralar yine Lost'a sardım. Ama Lost'u bitirir bitirmez hemen tekrar 24'e sarmam lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 19, 2008, 23:52:32 » |
|
diyorum ki her bölüm 1 saatte geçiyor demi  ama 1 saatte o kadar işi süpermen bile yapamaz... bana da öyle geliyor ama sanırım izleyenler için garip bir durum değil. Benim annem bu dizinin hastası ben ne zaman ne kadar saçma o kadar şey bir gün de olmaz dediğimde mantıklı bir açıklama yapabiliyor.. sanırım bir bölüm izlicem  sırf meraktan..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 19, 2008, 23:58:10 » |
|
İzle izle. Süper dizi... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 20, 2008, 00:26:17 » |
|
Kesinlikle izle. Sevmemek mümkün değil  Hele en heyecanlı yerlerinde dit dit dit diye saat saymıyor mu  Deli olsamda, sabırsızlıktan ölsem de güzel  Bir bölüm bu arada büyük bir ihtimalle sarmayacak ve "Amaan" dedirtecektir o sebeple bir kaç bölüm üst üste izlemeni tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|