|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 16, 2008, 21:50:33 » |
|
bu dizinin müziği çok hoş  men men men men 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 16, 2008, 23:37:57 » |
|
Benim de direk olarak aklıma müziği geliyor dizinin. Hatta şuan aklımda yankılanıyor men men men men diye  Çok komik, izlemesi keyifli bir dizi gerçekten. Tipik bir cnbc-e dizisi  Yani her cnbc-e dizisi gibi bu da güzel çok. Hele o charlie  kesinlikle öneririm 
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
severus sirius
Kakao

phoenix city
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 17, 2008, 00:47:05 » |
|
anam onlardaki anneyle çocukların zıt olmasına şaşmamalı  charlie yi bende seviyorum çok güldürüyor beni.özellikle jake le ilgili konular.bide hizmetçileri varya şişko olan hizmetcimi evsahibimi tartışılır hani  charlie nin hayran komşusu çok tatlı bence charlie aşık olcak ilerde ona kızı süründürüyor yazık beh  neyse izleyin çok komik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 17, 2008, 20:07:58 » |
|
Süper theme song'u bulunan süper dizi. Jake '93 doğumlu imiş... Yaşı yaşıma boyu boyuma değil ama olsun yanaa yanaama bir insan evladı. Bi' gün Amariga'ya, Holivud'a kaynımgillere Şükran Günü'ne gidersem eğer tanıştıracak imiş beni kaynım... Yaa yaa. (bkz: ay lev ye angus) 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 20:09:28 Gönderen: Paul McCartney »
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 28, 2008, 22:23:02 » |
|
ilk izlediim müziiyle olmuştu.. açtıımda müzii wardı ve çok hoşuma gitmişti... ondan sora izlemeye başladım... jake bnim adamım hatta charlie'de aynı şekilde hastayım ikiliye komedilerden ztn izlediim bi bu war bide how i met your mother...ikiside süper ama bu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 10, 2008, 07:19:45 » |
|
sadece bir kere izledim ve beğenmiştim.
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 14, 2008, 18:04:22 » |
|
bende müziğine hastayım bunun  men men men men uuuuuuuuuuu  ben jake'in muhabbetin ortasında alakasız şeyler söylemesine hastayım  baya komik oluyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|