|
|
|
|
|
RiotGirl.
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 16, 2008, 21:50:33 » |
|
bu dizinin müziği çok hoş  men men men men 
|
|
|
|
|
|
times square couldn't shine as bright as you.
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 16, 2008, 23:37:57 » |
|
Benim de direk olarak aklıma müziği geliyor dizinin. Hatta şuan aklımda yankılanıyor men men men men diye  Çok komik, izlemesi keyifli bir dizi gerçekten. Tipik bir cnbc-e dizisi  Yani her cnbc-e dizisi gibi bu da güzel çok. Hele o charlie  kesinlikle öneririm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
severus sirius
Kakao

phoenix city
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 17, 2008, 00:47:05 » |
|
anam onlardaki anneyle çocukların zıt olmasına şaşmamalı  charlie yi bende seviyorum çok güldürüyor beni.özellikle jake le ilgili konular.bide hizmetçileri varya şişko olan hizmetcimi evsahibimi tartışılır hani  charlie nin hayran komşusu çok tatlı bence charlie aşık olcak ilerde ona kızı süründürüyor yazık beh  neyse izleyin çok komik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
dUygUsUz dUygU
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Mama don't go, Daddy come home!
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 17, 2008, 20:07:58 » |
|
Süper theme song'u bulunan süper dizi. Jake '93 doğumlu imiş... Yaşı yaşıma boyu boyuma değil ama olsun yanaa yanaama bir insan evladı. Bi' gün Amariga'ya, Holivud'a kaynımgillere Şükran Günü'ne gidersem eğer tanıştıracak imiş beni kaynım... Yaa yaa. (bkz: ay lev ye angus) 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 20:09:28 Gönderen: Paul McCartney »
|
|
your breath is sweet your eyes are like two jewels in the sky. your back is straight, your hair is smooth on the pillow where you lie. but i don't sense affection no gratitude or love your loyalty is not to me but to the stars above. ~Bob Dylan
|
|
|
|
|
|
bruww
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 28, 2008, 22:23:02 » |
|
ilk izlediim müziiyle olmuştu.. açtıımda müzii wardı ve çok hoşuma gitmişti... ondan sora izlemeye başladım... jake bnim adamım hatta charlie'de aynı şekilde hastayım ikiliye komedilerden ztn izlediim bi bu war bide how i met your mother...ikiside süper ama bu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|