dg_gzd92
ghoste=))))
Süt
anti diil antice rupert :)..!! I LOVE (((dan&em)))
|
 |
« Yanıtla #60 : Ağustos 09, 2006, 15:28:13 » |
|
aayy bn de tv makinasını çkk sewiom ya ama sezon tatiline girdi malefess!! zagadan çok çok dha güzl bi program..ya bn bişi sorcam bu program saat kaça kdr sürüo?? bn bi kere sonuna kdr oturiim dedm anca 3 e kadar oturabildm bn yatmaya giderken hala yeni sanatcıları çağrıyodu okan .. 
|
|
|
|
|
|
 °¨¨°º©۩۞۩-[R O C K C L U B]-۩۞۩©º°¨¨° єναηєѕ¢єη¢є ƒαη ¢ℓυв нιℓαяу ∂υƒƒ ƒαη ¢ℓυв
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #61 : Haziran 26, 2007, 14:53:12 » |
|
Çok güzel ya.. Her hafta saat 5'e kadar seyrediyorum.. Geçen hafta medya arkasında atv'de yayınlanan bi programda karıyla koca nasıl kavga ediyolar ama ondan sonra başka bi prgoramda ya yana oturmuşlar seyircilerin yayında ha ho ha ho şarkıya eşlik ediyolar  Bide geçen hafta 3 yaşındaki kız muhabbeti süperdi.. Ondan önceki haftada Cem Adrian süperdi.. Bi aralar Gripin-Ferman Akgül-Emre Aydın vardı Gripin ikisiylede düet yapmıştı  Süperdi..
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #62 : Haziran 29, 2007, 04:56:29 » |
|
Geçen hafta medya arkasında atv'de yayınlanan bi programda karıyla koca nasıl kavga ediyolar ama ondan sonra başka bi prgoramda ya yana oturmuşlar seyircilerin yayında ha ho ha ho şarkıya eşlik ediyolar  eueheuehe  Ona ben de çok güldüm ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #63 : Haziran 29, 2007, 17:12:50 » |
|
aayy bn de tv makinasını çkk sewiom ya ama sezon tatiline girdi malefess!! zagadan çok çok dha güzl bi program..ya bn bişi sorcam bu program saat kaça kdr sürüo?? bn bi kere sonuna kdr oturiim dedm anca 3 e kadar oturabildm bn yatmaya giderken hala yeni sanatcıları çağrıyodu okan ..  belli olmuyor ama genelde 5:30 fln
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuseFul
Kakao

#_You ArE sO My HeRO_#
|
 |
« Yanıtla #65 : Temmuz 01, 2007, 01:18:43 » |
|
Mükemmel bir program formatıyla falan ama okan bayülgen artık televizyon program sunuculuğu falan yapmıcak son sezon yani.Showman liği bırakıyo artık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #66 : Temmuz 01, 2007, 02:06:03 » |
|
Mükemmel bir program formatıyla falan ama okan bayülgen artık televizyon program sunuculuğu falan yapmıcak son sezon yani.Showman liği bırakıyo artık.
aaaaaaaaaaa  harbiden mi? of yaa
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #67 : Temmuz 01, 2007, 02:09:02 » |
|
Malesef evet ama beni sevindiren yazın devam ediyo.. Oley bugün yine Tarkan Hayranlarını görcem 
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #68 : Temmuz 01, 2007, 03:35:55 » |
|
bugün makina varken ben yolda olucam keşke otobüste Tv olsada btün yolcular makinayı izlesek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xxelifxx
|
 |
« Yanıtla #69 : Ağustos 04, 2007, 14:55:14 » |
|
ben kız kurularını ve tarkan hayranlarını cok sevıyrrmmm onn ıcn ızlııyrmm 'kadın dedıınn bole olur bole olur bole olurr,herıf dedııın bole olur bole olur bole olur  '
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #70 : Ağustos 04, 2007, 20:30:08 » |
|
programı seviyorum ama okan bayülgene uyuz oluyorum çok ukala geliyor bana tamam hakeden seyirciler de var ama konuk ya da seyirci önüne geleni tersliyor.bence komik bir insan da değil birçok yerde gördük kendini bozacak en ufak bir laf söylendiğinde nasıl çirkefleşiyor.eleştiriye hiç açık bir insan değil bence bu da benim görüşüm ama tv makinası gerçekten güzel program hele harunun olduğu bölüm ahhh ahh 
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
|
1nNeRViSioN.
|
 |
« Yanıtla #71 : Şubat 13, 2008, 00:10:54 » |
|
Ben bu adamı oldum olası sevmem ztn espiriler belden aşşa yapıyor böylece insaları güldürebileceğini sanıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|