|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #45 : Ocak 02, 2008, 15:21:23 » |
|
reklamdaki çocuk çok tatlı 
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #46 : Ocak 08, 2008, 18:13:05 » |
|
çok harika bi reklam olmuş zaten o adam (haluk bilginer) varsa işin içinde herşey güzel oluyo
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
asterix5
Süt
:::Turkish_Power:::
|
 |
« Yanıtla #47 : Şubat 11, 2008, 03:20:12 » |
|
aman tanrum görünce inanamadım  çoooooooooooook benzemiş bence çok onur duymuştur atatürk ü canlandırırken çokkk güzeldi :=ve tabi ki çok ta anlamlıydı  Aynen Katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #48 : Şubat 12, 2008, 14:48:26 » |
|
hakkaten güzel reklamdı.üstelikte Haluk Bilginer, Atatürk'e çok benzemiş.bn ilk gördüğümde gerçekten Atatürk sanmıştım Haluk Bilginer'i.ama sesinden anladım
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
|
|
|
|
J0K3R
Süt
I GRUPPI ULTRAS DELLA GALATASARAY
|
 |
« Yanıtla #51 : Şubat 20, 2008, 12:53:36 » |
|
cok güzel bir reklam yapmşlar tbk ettim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #52 : Şubat 29, 2008, 18:13:50 » |
|
bence de reklam çok güzeldi ama hiç de öyle gözyaşlarına boğulmadım.hele o çocuğun senin eline tiken batar mııııııı diyişi beni kopardı.haluk bilginer rolünü çok iyi yapmış.ama işin gerçeği o çocuğun yerinde bi kız olmalıydı çünkü o olay yaşanmış ve o çocuk bir kız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Last.Breath
Süt
-Gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma-
|
 |
« Yanıtla #53 : Mart 01, 2008, 10:42:00 » |
|
Evet çok güzel bir reklamdı...
|
|
|
|
|
|
 Ginny Weasley Hayran Kulübü Hatırla Sevgili Hayran Kulübü -Ben Bizi Unutmam Gitmek yakışmaz bana yolcuyuz hayatta sen gel otur yanıma-
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|
 |
« Yanıtla #54 : Mart 01, 2008, 10:47:36 » |
|
reklam gerçektende çok güzel oynayanlarda gayet güzel oynadılar heleki Atatürk rolündeki Haluk Bilginer hem seni hem harektleri tam not aldı
|
|
|
|
|
|
Yazan Bir Yazar Avrupa Yakası Hayran Kulübü
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #55 : Mart 02, 2008, 20:42:10 » |
|
gereçketnh bede çok beğendim ne kadar inandırıydı falan sanki gerçekten atatür gibiydi ve çok duygulandım bu rekalm bizim onu biraz daha fazla hatırlamamıza neden oldu gerçekten çok iyi bir reklam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #56 : Mart 02, 2008, 20:51:30 » |
|
Gerçekten çok benzemiş ama kimse Atamın yerini tutamazz  katılıyorum kimse Atatürk gibi olamaz. Sadece dış görünüşü benzeyebilir ama reklam güzel olmuş. Başarılı bir çalışma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|