Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 16, 2008, 08:13:29  

Sayfa: [1] 2 3 4 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: TNT Türkiye 3 Mart’ta Yayında!  (Okunma Sayısı 1723 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vinsanity10
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Mart 02, 2008, 10:55:02 »

<a href="http://www.youtube.com/v/QVLXMwJIPLc" target="_blank">http://www.youtube.com/v/QVLXMwJIPLc</a>

"LOST", "House MD" ve "Supernatural" gibi birçok popüler diziyi yayınlanmayı planlayan TNT Tv, 3 Mart'ta yayın hayatına merhaba diyecek.

Yayınlanacak tam dizi listesi

* LOST
    * Bionic Woman
    * House MD
    * Ugly Betty
    * Supernatural
    * Cashmere Mafia
    * The Guardian
    * Damages
    * The Riches
    * The Office
    * Rescue Me
    * Back to You
    * Extras
    * West Wing
    * Robin Hood
    * Prime Suspect
    * Spooks
    * Durham County
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: TNT Türkiye 3 Mart’ta Yayında!
« Eklendi: Ekim 16, 2008, 08:13:29 »

Dignified
!Reach Out and Touch me!
Role Playing
Sert Espresso

Ex-Deathlycaner90

caner@hilarydufftr.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 02, 2008, 16:04:24 »

TEST YAYINI BAŞLADI
Türksat uydusunda (2a deniyor ama biz 1c ile de bulduk )11804 (dikey)v 24444 frekansında yayında
şimdilik sürekli reklam dönüyor diziler ve filmlerin fragmanlarından kesitler var bunlarınarasında harry potter da var Kahkaha sırlar odasından bir kesit Harry quidditch sahasndayken
Sanırım Lost'u 1.bölümden itibaren vericekler çünkü 1.bölümden kesitler gördüm. Bbu da hiç izlememiş ve izlemek isteyenler için bir umut Hede Hödö
belki de dublaj yaparlar (ama sanmıyorm ) küçük bi ihtimal Hede Hödö
ii seyirler

yakında abc'yi de getirirlerse hiç şaşmam
Kablolu TV'de CNN Türk yerine geçecek

işte bir açıklama
Doğan Yayın Holding ve Turner Broadcasting System´in ortak kurduğu TNT´nin mart ayında yayına başlaması kesinleşti.

Doğan Yayın Holding ve Turner Broadcasting System´in kurduğu ve genel müdürlüğünü Efe Önbilgin´in yaptığı TNT yayına hızlı şekilde hazırlanıyor. Kanalın mart ayında yayına başlaması kesinleşti.
TNT karasal ve kablolu yayında CNN Türk´ün frekansını kullanacak. NTV´ye rakip olarak kurulan ve bu rekabette çoktan havlu atan CNN Türk ise yayınına bundan sonra yalnızca D-Smart‚ Digiturk ve uyduda devam edecek.

Karasal ve kabloludaki yerini TNT´ye kaptıran CNN Türk´ün kabloda yer alıp almayacağı ise henüz belli değil. CNN Türk için bu ciddi bir izleyici kaybı anlamına geliyor.

TNT ise karasal‚ kablo ve D-Smart´ın yanı sıra Digiturk´e de girmek istiyor. Ancak bir süredir Doğan Grubu´yla arası açık olan Çukurova‚ bu teklife çok sıcak bakmıyor. Digiturk‚ kendi yabancı kanallarını etkileyeceği için TNT´ye yeni bir yer açmak istemiyor.

Dıoğan Grubu ise TNT´nin mutlaka Digiturk paketinde olması için bastırıyor. Çukurova´nın son karşı teklifi ise karasal ve kabloda olduğu gibi TNT´nin Digitürk´te de CNN Türk´ün yerini alması... İki grup arasındaki TNT pazarlığı kırana kırana sürüyor...

« Son Düzenleme: Mart 02, 2008, 16:06:31 Gönderen: deathlycaner90 » Logged

bella cullen
better.
Telve

bitch,please!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 02, 2008, 17:32:09 »

Uydu olan televizyon da bulduk ama digiturkde yok  ben CNN'nin yerine gelir diye düşünüyordum ama şu anda bir değişiklik yok digiturkde doğrusunu söylemek gerekirse olacağını da sanmıyorum.Prime Suspect'in kitabını okuyorum,ilaç gibi geldi Dil Çıkaran Bilgi için teşekkürler.

Happiness is not on the menu.

Vivera
Kakao

Her şey Mümkün bir şey hariç...

cell-iin@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2008, 16:08:08 »

Yeni Kanal TNT Yayına Başlıyor
13 Punto 15 Punto 17 Punto 19 Punto
03 Mart 2008 10:37
Time Warner�ın televizyon kuruluşu Turner Broadcasting System (TNT), bugünden itibaren Türk izleyicileri ile buluşuyor. İlginç bir yayın tarzı olacak...

TNT, ulusal yayında günün 24 saati yayın yapacak olan ve ulusal yayının yanısıra D-Smart, kablolu televizyon ve uydudan izlenebilecek.

YEREL DİLDE YAYIN YAPIYOR: 1990'larda temeli atılan TNT, bugün dünyada Amerika, Avustralya, Hindistan ve İspanya'da ülkelerin yerel dillerinde yayın yapıyor. TNT, 2004 yılında Turner Network içinde ilk Hign Definition yayın yapan kanal oldu. Turner Broadcasting System, 28 Ocak'tan itibaren de animasyon klasiklerinin yanısıra yeni karakterler ile küçük izleyecilere yönelik Cartoon Network'ü, Türkiye'den Türkçe olarak yayın hayatına başlatmıştı.

ÇİZGİ FİLM KUŞAĞI: TNT çizgi film kuşağında, Johnny Bravo, Ben 10, Camp Lazlo, Dexter's Laboratory ve My Gym Partner's A Monkey gibi eğlenceli çizgi diziler ve programlar küçük izleyicilerle buluşuyor.

GÜNDÜZ KUŞAĞI: TNT gündüz kuşağında ise dünya çapında kendini ispatlamış, izleyicilerin beğenisini kazanmış, ödüller almış, çok özel dizileri izleme fırsatı yaratıyor. TNT'de, gündüz filmlerinde Lindsay Lohan'dan Jennifer Lopez'e kadar birçok ünlü ve sevilen Holywood yıldızının çok özel fimlerini ve Days of Our Lives, Chicago Hope gibi alışkanlık yaratan dizileri Türkçe dublajlı olarak izleme imkanı sunuyor. Akşam üzeri kuşağında ise 'Willl&Grace' ve Frasier' gibi sevilen sit-comları orjinal dilinde izleme şansı veriliyor.

AKŞAM KUŞAĞI: TNT akşam kuşağında ise Amerika ve Avrupa televizyonlarında nhalen yayınlanmakta olan diziler arasından seçilmiş, en beğenilenler ve Hollwood'un en iyi filmleri yayın akışındaki yerlerini alıyor.

PAZAR GÜNLERİ: TNT Pazar günleri özel kuşağında ise Bond, Matrix ve Harry Potter gibi seri filmler Türkçe dublajlı olarak izlenebiliyor.

Prime Time'de ödüllü filmler

TNT Prime Time kuşağında ise Damages, Supernatural, The Riches gibi Türkiye'de ilk defa izleyicilerle buluşacak diziler orjinal dillerinde altyazılı yayınlanacak. Denzel Washington, Halle Berry, Hugh Grant, Kate Blanchet, Brad Pitt, Nicole Kidman, Cameron Diaz gibi dünyaca ünlü oyuncuların ödüllü filmleri de Türkçe olarak Türk izleyicilerle buluşacak. Nisan ayından itibaren de bu kuşakta LOST dizisi hem Türkçe, hem de orjinal dilinde yayınlanacak.
----------------------
Şu anda yayında..Lost, Ugly Betty House ve Harry Potter'ın fragmanları dönüyor..Açıkcası ilgimi çekti.Özellikle Lost'u ne şekilde yayınlayacaklar merak ediyorum.Türkiyede sadece Dizimaxda vardı lostun yayın hakları..Güzel olacak gibi...Cnn Türk'ün yerine gelmiş.

http://www.tnttv.com.tr adresinden detaylı bilgiler bulabilirsiniz
« Son Düzenleme: Mart 03, 2008, 16:18:50 Gönderen: Vivera » Logged
Tool_TR
Fincandaki
Telve

ÖSS modunda,kulüplerde yok

headbang_team@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2008, 16:13:11 »

Arkadaşlar bizde herhangi bir uydu bağlantısı,digitürk,dsmart falan yok ama TNT,CNN-Türk'ün yerine kapağı atmış durumda... XD

SÜLEYMANNAME

''(...)Kuzum, senin neren Anadolludur?
Türk’ e Amerikan püskürtülüsün!
Farkın şu ki, eski Başbakanlardan,
Sen o belaların son püskülüsün! ''

Necip Fazıl Kısakürek

Blog sayfamı ziyaret etmek isteyenlere:
http://tooltr-brk.blogspot.com/
Bir var bir yok,ÖSS'ye çalışmaktan sıkılınca uğrar.
Neden yok diye şaşırmayın,burada görünce de 'neden geldin' demeyin...
Hayatta böyle çünkü,sizin gibi.Bazen yapabileceğin iki seçenek vardır önünde,ama ikisi de yanlıştır ya.Seçersin birisini,benimki de öyle birşey işte...
Dignified
!Reach Out and Touch me!
Role Playing
Sert Espresso

Ex-Deathlycaner90

caner@hilarydufftr.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2008, 18:22:53 »

Film Listesi
12 MONKEYS
AŞK ENGEL TANIMAZ
AŞK MEKTUBU
ANALYZE THIS
İLK GÜN
BAŞKA GÜN ÖL
BOMBA
DÜNYA YETMEZ
ELIZABETH
GİZEMLİ NEHİR
HARRY POTTER and the CHAMBER OF SECRETS
HARRY POTTER VE FELSEFE TAŞI
08 Mart Cumartesi 20:00 | sanırım ingilizce de izlenebilenecek (uydu ve dsmart)
MATRIX
PAYBACK
PRESIDENT\'S DAUGHTER
YARIN ASLA ÖLMEZ

dizi listesi

8 SIMPLE RULES
CHICAGO HOPE
DAMAGES
EXTRAS
FIRTINALI GÜNLER
FORSYTE SAGA
FRASIER
FRIDAY NIGHT LIGHTS
HOME & AWAY
HOPE & FAITH
HOTEL BABYLON
JOURNEYMAN
JUDGING AMY
LAW AND ORDER
LOST
MAD ABOUT YOU
MALCOLM IN THE MIDDLE
MISSING
RESCUE ME
ROBIN HOOD
SHARPE
SUPERNATURAL
TATLI İNTİKAM
THE RICHES
THE UNIT
WEST WING
WILL AND GRACE

Program Listesi
KALP ATIŞI
KARANTİNA
KIVIRCIK SUE
KNIGHT IN CAMELOT
LUCKY 7
MODEL BEHAVIOR
OLIVER TWIST
RÜYALARIMIN KADINI
SİHİRLİ BEBEK
SEVGİNİN KANATLARI
STOLEN BABIES
THE AMY FISHER STORY
YENİ BİR UMUT

beğendiğim dizileri kalın la yazdm 19:00da yaklaşk 40 dk sora will&grace başlıyor süper bi dzi kaçırmayın bence
Ayrıca Lost'da ürkçe ama bu hafta programında yok

uydu bilgileri ise şöyle

« Son Düzenleme: Mart 03, 2008, 18:31:04 Gönderen: deathlycaner90 » Logged

MuseFul
Kakao

#_You ArE sO My HeRO_#

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2008, 18:41:51 »

Ya varya bende bu kanal CNN in yerine geçti diye üzülmüştüm bir baktım Cnn yerinde bu vardı ama eğer Lost falan yayınlanıcaksa kalsın çok sevindim valla...Gerçi CNN e de yazık oldu ama.Bu arada Lost ne zaman başlayacakmış?

Dignified
!Reach Out and Touch me!
Role Playing
Sert Espresso

Ex-Deathlycaner90

caner@hilarydufftr.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2008, 18:43:21 »

kesin bi tarih yok sanırım ama bu haftaki yayın akışna bi göz gezdirdim bu hafta yok  türkçe dublajlı olduğu için biraz uğraştırabilir

MuseFul
Kakao

#_You ArE sO My HeRO_#

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 03, 2008, 18:52:29 »

Türkçe dublajlı mı ya keşke altyazılı verseler orjinal ses daha güzel oluyor...Hem uğraşmazlarda Kahkaha

Poşet Kız
JensenAckLes~
Telve

DeanWinchester~

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 03, 2008, 19:00:36 »

Arkadaşlar bizde herhangi bir uydu bağlantısı,digitürk,dsmart falan yok ama TNT,CNN-Türk'ün yerine kapağı atmış durumda... XD
Aynen Sırıtan Sevindim ama Lost falan var ii oldu bence Alkış

snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 03, 2008, 19:01:41 »

D-Smart, kablolu televizyon ve uydudan izlenebilecek

oleeeyy LOST GELİYORRR!!!

D-smartız biz Sırıtan

ya şimdide ara bakalım

Pure Perfection
Pörfekşın..Pür Pörfekşın. (H)
Demleme Çay

Ağlamak istiyorum sayın seyirciler .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 03, 2008, 20:49:37 »

Off Digiturk'te neden yok!! Mad About You vericekler ya! Gelir,gelmeli,gelmek zorunda!

I am covered in skin,
No one gets to come in.
Pull me out from inside.
I am folded,and unfolded,and unfolding,
I am..
Colorblind.
Coffee black and egg white
Pull me out from inside,
I am ready,
I am ready
I am ready,I am fine.

~
"What do I look like? The Wizard of Oz ? You need a brain? You need a heart? Go ahead. Take mine. Take everything I have."
-JB
Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

17 yaşınıda yedik hoşgelin 18 dolu geldin umarım:D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mart 03, 2008, 21:11:56 »

ooo süper olmuş bu yaa hemen ayarlatayım bizimkilerede uydudan izleyebilelim Sırıtan hehe haryy potter ı vermesi süppper bişi zaten Alkış lostuda izlerimm ooh ne güzel  Sırıtan Terleyen

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Ve her şeyi temizleyecek.
Ardından karanlığını indirecek gece,
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Dost bildiğm her şeyi alarak
Yalnız sen,
Sen kalacaksın bu şehirde....
Vivera
Kakao

Her şey Mümkün bir şey hariç...

cell-iin@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #13 : Mart 03, 2008, 21:54:39 »

Off Digiturk'te neden yok!! Mad About You vericekler ya! Gelir,gelmeli,gelmek zorunda!

TNT,Cnn gibi bir kanal.Hindistandada var mesela kendi ulusal yayın akışında sürdürüyor.Bu firmada Doğan yayın gurubu tarafından Türkiyeye getirilmiş.Nasıl Cnn Türk Doğan yayın Gurubundaysa buda öyle.Digitürk ile Doğan yayın grubunun arası d-smart yüzünden açık.Lostu filanda vereceği için digitürk kendi yabancı kanallarını sekteye uğratır diye istemiyor.Gelmesi zor yani.
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Mart 03, 2008, 22:11:29 »

Digitürk salak değil yepyeni Lost bölümlerini D-Smart'a kaptırsın.. Kesinlikle desteklemediğim bir kanal.. Bir tek Supernatural'ı vermesi güzel, onu da biraz daha bastırılsa cnbc-e verirdi diye düşünüyorum.. Tamamen digitürk'ü vurmak için yapılmış aşağılık bir hareket olarak görmekle, başarılı olmamasını umuyorum.. Öehh bir de dublajlı mı.. Yazık ulen.. Sawyer'a karı sesi koysunlar hiç çekilmez olsun.. Sesler insanların parçası yahu.. Öyle saçma şey mi olur.. Supernatural'a da  bari rose hanfendiyle biz gidip bağıralım "Deeaaaaan!" "Saaammmmyyyy!" diye Hede Hödö Yazık nan.. Yok yok D-Smart'ın esasında uydudan hiç bir farkı olmayan kalitesiz ve bomboş yayınından başka bir şey olmaz.. Malesef diyemeyeceğim öyle olmasını istiyorum..
« Son Düzenleme: Mart 03, 2008, 22:12:08 Gönderen: Isabelle Bristow Vaughn » Logged

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
Sayfa: [1] 2 3 4 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: