Sondan bir önceki bölüm de olanmlar ve yorumlarım :
En başta zach ve seth tattışması. Biraz garip ve yapmacıktı. Yani kim bir çizgi roman için summerı bırakır ki zach bıraksın ? Tamam onun babası ve ailesi işe daha çok önem veriyordu ama ne bileyim.
Julie ve kocası .. Julieyi çok sevdim bu bölümde. Zaten onu zehğirlemek istemiyordu ama dam ona başka bir şans tanımadı. Sonuçta düşünmesi gereken iki kızı var ..
Kristen ve Sandy : Aralarında fazla büyütülecek bir şey yok boşuna olayları karıştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Kadın süekli içiyor ve sandy gibi bir kocası varken gözlerini kapatıyor. Sandynin babasının öldüğünü söylemesi ne kadar güzeldi bilemiyorum ama bende şok etkisi yarattı. Ben kesişn hastanededir falan diyordum. Direk öldü dedi adam ..
Ryan, Marissa ve Trey : İşte bölümün hatta bu sezonun en büyük üçlüsü ve en büyük olayını yaşayanlar. Treyin Ryana bir kez daha yalan atması beni ve eminim diğer izleyenleri sinir etmesi bir yana Marissayıda kötülemiş olması beni deli etti. Kıza hem saldırıp hem kucağıma atladı diyecek kadar nasıl haysiyetsiz olur bi insan ben çözebilmiş değilim :S
Sezon Finali :cry:
Evet önümüzdeki hafta sezon finali geliyor. Bu sefer kesin bilgi çünkü reklamında yazdı
Reklamda Marissa ateş ediyordu . Kime ateş ediyordu? Treyemi yoksa annesine mi ? Hedefini tutturuyormudu ? Ölüyormuyud karşıdaki? Çok merak ediyorum. Kristen ne yapıyor? Sürekli içki içtiğini gördüm reklamında. Summer ve sethi göremedim desem yeridir :S
Ve ve ve reklamın en ilgi çeken kısmı tabikide bir abinin kardeşine silah tutmassıydı

Trey Ryane silah doğrultmuştu ..
Sunan adam " Ocde sezon finali . İşler iyice karışıyor " derken haklı. İşler gene karışıyor. Gene dağılmalar ve çözülmeler yaşanıyor. Birinci sezon finali kadar görkemli bir son beklemiyorum çünkü sanıyorum ki bu sezon finali beni ağlatamaz.
Eleştirmenlerin ve izleyecilerin dediklerine göre Sezon 2 Theı O.C. nin en kötü sezonu ve c yazarlarından beklenmeyecek kadar kötü. Yinede örümcek adam Seth .. Marissa ve Ryanin yakınlaşması .. Marissayla Alex .. unutlacak gibi değil ..
3. sezon daha iyi olur umarım .