Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 17:52:17  

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: The O.C.  (Okunma Sayısı 4264 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #30 : Şubat 14, 2006, 22:53:48 »

eveeett... bu bölüm son derece güzeldi Kahkaha
bence sezonun en iyilerinden biriydi. çünkü adam gibi laylar oldu :S bu sezon bana göre hep fazla uçuk şeyler yaşanmıştı. ilk kez tüm yaşananların insancıl olduğuna inanmayı başardım Dil Çıkaran

kristen'ın kazasını gerçekten harika çekmişler bu arada Kahkaha nasıl olsa bişey olmaz (tanıtımında sadece yüzünde bi yara vardı ama sağlamdı Dil Çıkaran) ama sahneyi çok kaliteli yapmışlar Kahkaha helal olsun oc ekibine Kahkaha

ayrıca merissa'nın durumunu da gayet iyi anlatmışlar. kız tam bi travma yaşadı :S hemen düzelmesi olayları basitleştirirdi :S aşağılık trey Kahkaha

bu arada yukarıdaki resimler çok güzel Kahkaha misha, kız kardeşine hiç benzemiyor aslında Dil Çıkaran sadece göz renkleri aynı, o kadar Kahkaha

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: The O.C.
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 17:52:17 »

Arna Belorn
Pimps and Queens and Criminal Queers
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Druid Power On Darnassus's Forest

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Şubat 16, 2006, 22:28:09 »

Sondan bir önceki bölüm de olanmlar ve yorumlarım  :

En başta zach ve seth tattışması. Biraz garip ve yapmacıktı. Yani kim bir çizgi roman için summerı bırakır ki zach bıraksın ? Tamam onun babası ve ailesi işe daha çok önem veriyordu ama ne bileyim.

Julie ve kocası .. Julieyi çok sevdim bu bölümde. Zaten onu zehğirlemek istemiyordu ama dam ona başka bir şans tanımadı. Sonuçta düşünmesi gereken iki kızı var ..

Kristen ve Sandy : Aralarında fazla büyütülecek bir şey yok boşuna olayları karıştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Kadın süekli içiyor ve sandy gibi bir kocası varken gözlerini kapatıyor. Sandynin babasının öldüğünü söylemesi ne kadar güzeldi bilemiyorum ama bende şok etkisi yarattı. Ben kesişn hastanededir falan diyordum. Direk öldü dedi adam ..

Ryan, Marissa ve Trey : İşte bölümün hatta bu sezonun en büyük üçlüsü ve en büyük olayını yaşayanlar. Treyin Ryana bir kez daha yalan atması beni ve eminim diğer izleyenleri sinir etmesi bir yana Marissayıda kötülemiş olması beni deli etti. Kıza hem saldırıp hem kucağıma atladı diyecek kadar nasıl haysiyetsiz olur bi insan ben çözebilmiş değilim :S

Sezon Finali :cry:  Üzgün Üzgün Üzgün

Evet önümüzdeki hafta sezon finali geliyor. Bu sefer kesin bilgi çünkü reklamında yazdı Üzgün

Reklamda Marissa ateş ediyordu . Kime ateş ediyordu? Treyemi yoksa annesine mi ? Hedefini tutturuyormudu ? Ölüyormuyud karşıdaki? Çok merak ediyorum. Kristen ne yapıyor? Sürekli içki içtiğini gördüm reklamında. Summer ve sethi göremedim desem yeridir :S

Ve ve ve reklamın en ilgi çeken kısmı tabikide bir abinin kardeşine silah tutmassıydı Üzgün Trey Ryane silah doğrultmuştu ..

Sunan adam " Ocde sezon finali . İşler iyice karışıyor " derken haklı. İşler gene karışıyor. Gene dağılmalar ve çözülmeler yaşanıyor. Birinci sezon finali kadar görkemli bir son beklemiyorum çünkü sanıyorum ki bu sezon finali beni ağlatamaz.

Eleştirmenlerin ve izleyecilerin dediklerine göre Sezon 2 Theı O.C. nin en kötü sezonu ve c yazarlarından beklenmeyecek kadar kötü. Yinede örümcek adam Seth .. Marissa ve Ryanin yakınlaşması .. Marissayla Alex .. unutlacak gibi değil ..

3. sezon daha iyi olur umarım .

(göstermek/gizlemek için tıkla)

All those beautiful boys
Pimps and queens and criminal queers
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Şubat 22, 2006, 00:54:47 »

İzledim izledim Kahkaha sonunda Dil Çıkaran

Trey'i bir kaşık suda boğabilecek durumdayım Dil Çıkaran Ama sonunda Ryan aklını başına topladı Kahkaha

Bu arada bölümdeki Summer'ın Marissa ona Ryan'ın gelmeme nedeninin hasta olduğunu söylediğinde verdiği "umarım ölümcül hastadır" lafına bayıldım Kahkaha

Bir de Summer ve Seth çok tatlıydı Kahkaha
emma_cozy
Şeker
**

EMMA!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Şubat 22, 2006, 19:07:37 »

hastasıyım yaws

"Önerdiğimiz imzadaki resim alanı yükseklik olarak maximum 250...Anlaması zor olmasa gerek? !" - Broker
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #34 : Şubat 24, 2006, 11:48:34 »

bu sezon da bitti Dil Çıkaran

geçen sezon içim sızlamıştı Kahkaha ama bu sefer pek dokunmadı Dil Çıkaran

OC, her ne kadar güzel kadınlarla yakışıklı erkeklerin aşk hayatını anlatsa da ilk sezonda beni asıl koltuğa bağlayan şey diyaloglardı..
bu sezon biraz daha fazla diğer dizilere benzedi.

yine de dünkü final bölümünü sevdim Kahkaha zaten son bir kaç bölüm fena değildi... keşke en baştan hiç o kadar çetrefilli yapmasalardı olayı :S (merissa meselesi) lindsay'i sevmiştim ama o da anna gibi gitmek zorunda kaldı :S

neyse.. üçüncü sezon galiba amerikada hala oynuyor... biz de eylüle kadar diziyi bi güzel özleriz. böylesi daha heyecanlı olur Kahkaha

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Şubat 24, 2006, 14:04:52 »

lindsay'i de anna'yı da sevmemiştim Dil Çıkaran Summer ve Seth , Ryan ve Marissa birbirine gayet uygun ve dışardan gelen insanla isterse mükemmel olsun önemi yok Kahkaha Benim gözümde sadece ara bozucular olacak Kahkaha

Son bölmümü sevdim Kahkaha Ryan o Trey'e her vurduğundan içimin yağları eridi Dil Çıkaran Haketti o çocuk ama umarım ölmemiştir Dil Çıkaran Ona acıdığımdan değil Marissa'nın katil olacağından Dil Çıkaran
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #36 : Şubat 24, 2006, 14:30:55 »

ölsün yahu.. merissa'ya bişey olmaz. atlatır o Hede Hödö
neler atlatmadı ki :S hapse de düşmez... sandy var, o kurtarır Kahkaha

emma_cozy
Şeker
**

EMMA!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Şubat 24, 2006, 16:45:20 »

ölsün yahu.. merissa'ya bişey olmaz. atlatır o Hede Hödö
neler atlatmadı ki :S hapse de düşmez... sandy var, o kurtarır Kahkaha

"Önerdiğimiz imzadaki resim alanı yükseklik olarak maximum 250...Anlaması zor olmasa gerek? !" - Broker
Selphie_Tilmitt
"Türkçe'miz Turkche'leşiyor!!" Kurucu^^
Demleme Çay

Dikkat!! "@$ıI<"

gulcicektilmitt@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : Şubat 25, 2006, 14:09:14 »

arna resimler çok güzel

"Dile getirip söyleyemediğim
Hergün içimde olan sevgin
Karşılıksız kalmış tek taraflı
Benle yaşayan aşkın var

Bu gönülde yalnız sen varsın
Sense benden habersiz gibi
Bir başkasına ele bakarsın
Bırakta bana senden hatıra
Bir karşılıksız aşkın kalsın

Ne umut verdin seni seven gönlüme
Ne de bir güler yüz gösterdin
Bırak avunsun bu gönül hayalinle
Bırak tutunsun hayata özleminle
Bir karşılıksız aşkın kalsın
Bana senden geriye"
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : Şubat 27, 2006, 17:39:12 »

teşekkür ederim.

2. sezon bitti. Ben yorum yapamayacak kadar şaşırdım. Aşkım marissa nasılda şok oldu. Eylüle kadar meraktan ölmek düşüyor bana. Kristen e de yazık oldu diye düşünüyorum. Hele dönünce sethi görmsi of of of :cry:

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #40 : Mart 06, 2006, 16:32:26 »

evet kristen kötü oldu... bence atlatabilirdi o meseleyi, sadece zor bi dönem geçiriyordu... sanki hepsi ona karşı cephe almış gibi geldi yahu :S yazık kadına, hiç de kin duyarmış gibi bi hali yoktu Hede Hödö ben olsam hepsini bi kaşık suda boğmak isterdim.. "tamam gidiyorum ama, döndüğümde ben size bunun hesabını sormaz mıyım" diye bir bakış ayardım valla Kahkaha

kristen kuzu kuzu gitti.. yazık Kahkaha

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : Mart 07, 2006, 12:41:37 »

Kristen ryana " sakın ağzını açma seni evime ben aldım ! " demesi baya bir ağırdı bence Kahkaha

Ama ryan her zamanki ağır başlılığı ile oturttu kadını. Kadın o kadar üstüne gelinince tmm demek zorunda kaldı. Üstelik düşünsene kazayı da alkol yüzünden yapmıştı Gözlerini Deviren

Of acaba marissa hapise girecek mi? Acaba silahı atıp mı kaçacaklar ? acaba acaba acaba çok soru var :S

Trey kesin öldü çünkü arkasından giren kurşunun kanı önünden çıktı. Bu da bir organ8ın parçalandığını gösteriyor. Eğer ölmedi derlerse baya bir hafif kalmış olur.

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #42 : Nisan 10, 2006, 10:18:57 »

Artık 3. sezonu istiyorum ben :cry:

Geçenlerde D&R da oc mix 1,2,3,4,5 ı gördüm maix 1 bende var ama diğerlerini de almam lazım en yakın zamanda Gözlerini Deviren

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Nisan 10, 2006, 15:08:18 »

Hafif hafif sıkıldım bu diziden artık izlerken beni alıp uzak diyarlara götürmüyor..

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!

Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #44 : Nisan 10, 2006, 15:12:12 »

Valla sen istediğin kadar uzaklaşabilirsin glac ım ben bu diziden soğumam