Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 13:24:05  

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7] 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: The O.C.  (Okunma Sayısı 3826 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kurtulus61
Krema

|C¤|Ne MuTLu TüRKüM DiYeNe|C¤|

ukurtulus61@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #90 : Mart 20, 2008, 14:21:54 »

burada araya girmek zorundayım. arkadaşlar bu benim en sevdiğim diziydi ve hiç bir olumsuz eleştiriyi hakettiğine de inanmıyorum. <.<

JKR'nin tahtını sallayan su perisi'nin mükemmel hikayesini okumak için Hemen Tıkla...

|C¤|Ne MuTLu TüRKüM DiYeNe|C¤||
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: The O.C.
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 13:24:05 »

Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

the-atesoku@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #91 : Mart 20, 2008, 20:18:18 »

Zaten görüşlerin ortak olması gibi bir zorunluluk da yok, siz öyle düşünürsünüz ben farklı düşünürüm, diğer bir üye farklı düşünür; ama tek ortak kural, herkesin birbirinin düşüncesine karşı saygılı olması; zira ben bu sözleri benden sonra yorum yazdığınız için yazıyorum, sadece bazı şeyleri hatırlatmak istedim, görüş farklılığı gibi doğal bir olayı; herkese saygılar.

Albus Dumbledore   ve  Gellert Grindelwald   arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düsünseli'den Gerçekler  'de...

kurtulus61
Krema

ukurtulus61@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #92 : Mart 23, 2008, 15:00:43 »

Feanor Tasartir arkadaşım,tabiki herkesin görüşüne katılmasak bile saygı göstermek zorundayız ve bende başkasının görüsüne en ufak bir saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.sadece eleştirilerin biraz abartıldığnı söylemek istedim.

JKR'nin tahtını sallayan su perisi'nin mükemmel hikayesini okumak için Hemen Tıkla...

Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

the-atesoku@hotmail.com
« Yanıtla #93 : Mart 23, 2008, 21:51:57 »

Feanor Tasartir arkadaşım,tabiki herkesin görüşüne katılmasak bile saygı göstermek zorundayız ve bende başkasının görüsüne en ufak bir saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.sadece eleştirilerin biraz abartıldığnı söylemek istedim.

Açıklaman için sağol ama istersen ne yazdığına ve sözlerin dışarıdan nasıl gözüktüğüne bir bak, kendin öyle söylemek istemesen de yazı biraz sert çıkmış gibi.

burada araya girmek zorundayım. arkadaşlar bu benim en sevdiğim diziydi ve hiç bir olumsuz eleştiriyi hakettiğine de inanmıyorum. <.<

Sanırım ne demek istediğimi anlatabildim.

Albus Dumbledore   ve  Gellert Grindelwald   arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düsünseli'den Gerçekler  'de...

Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #94 : Nisan 07, 2008, 00:28:36 »

Dizi Cnbc-e de yayınlanırken altyazılı gayet hoştu, oyuncuların orijinal sesini falan duyabiliyorduk, her şey doğaldı ama e2 de dublajlı yayınlanmaya başlayınca işler değişti. Seslerin asıllarıyla alakası yok Acayip

Camellia
~Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Can I Eat Your Brain!?

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #95 : Nisan 12, 2008, 02:53:12 »

bence cnbc-e deki en iyi flimlerden biriii aşkıımmm seth

"Sylar,bana gel şeker vericem derse şekeri yemeli miyim"
"Sylar'ın beynini o benimkini yemeden nasıl yiyebilriim?"
"Sylar,etobur mudur yksa sadece obur mudur?"
"Sylar'a gabriel desem beni de yer mi"
Sylar'ın kalbi gerçekten tiktaklıyor mudur?Yoksa sadece çütçütlüyor mudur?

Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

the-atesoku@hotmail.com
« Yanıtla #96 : Mayıs 14, 2008, 20:22:13 »

Dizi Cnbc-e de yayınlanırken altyazılı gayet hoştu, oyuncuların orijinal sesini falan duyabiliyorduk, her şey doğaldı ama e2 de dublajlı yayınlanmaya başlayınca işler değişti. Seslerin asıllarıyla alakası yok Acayip

Katılıyorum ama eski bölümleri altyazılı verecek olan bir kanal bulamadığım için (Başka kanallarda bulmak imkansız, tabii eğer bilen varsa pm atsın lütfen.), bununla yetinip yeniden izlemenin keyfini yaşıyorum. Gülümseyen

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #97 : Mayıs 15, 2008, 15:12:35 »

Eskiden O.C dendiğinde , gösterilen ilgiyi küçümserdim. "Bu O.C'de ne var bu kadar ?!" triplerine girerdim. Şuana kadar hiç izleme fırsatım olmamıştı. Ta ki , şu bölüme kadar :

" Marissa , Summer , Ryan ve Seth , kumsala gidiyorlar. Marissa birini yaralıyor. İfade falan veriyor sanırım. "

Oradaki anları çok hoşuma gitti Gözlerini Deviren Ve şuan izleyebildiğim kadarıyla izliyorum Gözlerini Deviren Bide bişey sorucam (yasak değildir umarım bunu yazmak ^^ '') The O.C'nin tüm sezonlarını internette nereden bulabilirim ? Lütfen bilen biri p.m atsın yahu Acayip ^^ ''

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
kurtulus61
Krema

ukurtulus61@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #98 : Haziran 20, 2008, 20:44:18 »

internetten nereden bulursun bilmiyorum ama DVD'leri bende var. Alışveriş merkezlerinde bulabilirsin.

Nicholas94
Kakao

tayfun (:

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #99 : Temmuz 07, 2008, 10:58:02 »

hayatımda izlediğim en güzel dizilerden biri..Kahkaha
Lies
*αяαşтıямα¢ı üує*
Role Playing
Demleme Çay

»ค๔ค๓ ๒г๏๔א«

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #100 : Temmuz 07, 2008, 13:37:37 »

The Oc.. Çok beğendiğim dizilerden bir tanesi. Cnbc-e 'de alt yazılı olarak izlemeye başlamıştım  Hede Hödö İlk zamanlar çok sıkıcı bulsamda, olayı kavradıkça çok ama çok beğendim bu diziyi  Aww Pek çok arkaşım Ryan sever olsada, ben Seth sever biriyim  Hede Hödö Sanırım Adam'da beni çeken bişiler var  Hede Hödö Marissa'dan da pek hoşlandığım söyleneme. Çok kararsız,karmaşık bir karakter  Hede Hödö Belki ailevi durumu ve geçmişi yüzünden ama  Hede Hödö Gene de sevmiyorum onu  Hede Hödö Ve tabiki Summer  Aww Rachel bence rolünün hakkını veriyor  Hede Hödö

Sonuna dek katılıyorum  Hede Hödö e2 peçok dizinin, türkçe dublajını veriyor  Hede Hödö Orjinal hali -bence- daima en iyisidir  Hede Hödö Ama izlemiyorum desem yalan olur  Hede Hödö Yalnış bilmiyorsam hafta içi hergün 15:00 'de veriyor diziyi  Hede Hödö Ki eskileri seyretmek gerçektende zevkli oluyor - her ne kadar orjinali gibi olmasa da-

Döndü ~

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

Hilarie
deliyim, delisin, deli, deliyiz, delisiniz, deliler =D XD
Telve

HP_y-l-ş-l-k'tım serpildim //Hilarie// oldum XD <3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #101 : Temmuz 07, 2008, 14:08:06 »

güzel bi dizi ama banez sıkabiliodu helede bölüm sonunu acayip biyerde bırakmıolarmıydı deli oluyodum  Kızgın
(göstermek/gizlemek için tıkla)

...                                                                                                                   

Weasley
Şeker
**

R/EALİTY

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #102 : Temmuz 08, 2008, 23:17:30 »

hayatımda izlediğim en güzel dizilerden biri..Kahkaha
katılıyorum_ki inanın bana gerçekten çok dizi izledim

Bonnie çok güzelsin:)                                       Rupert+Emma=Love:)
Ron Weasley_Keeper,Knight and King:)
I support R/EALITY
Dünya tatlısı Saliha'ya bu muhteşem imzalar ve harika avatar için teşekkürler
Blooms sen bir numarasın canımm..
bellatrix03
Şeker
**

CRUCIO

ozlembulut_2006@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #103 : Temmuz 11, 2008, 12:37:03 »

benim en sevdiğim 2. dizi (tabiii 1. desperate housewives) en çok marissayı seviyodum (tabii artık marissa denen bir şahsiyet yok) Ağlayan

YAŞŞASSIN KÖTÜLÜK

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aVaDa kEdAvRa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emma_watson
Kakao

kocaman gülümse

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #104 : Temmuz 31, 2008, 15:43:35 »

Ben ilk oynadığı zamanlarda izlemiyodum fakat ta ki ilk sezona dönene kadar e-2  de çook aşırı severek izliyodum şimdiyse 3. sezona gelmesini bekliyorum..Gerçekten çok güzel bi dizi ev sevdiğim..4 ünüde çok seviyorum ayıramıyorum hepsinin ayrı bi yeri var bende .Ama Summer gerçekten çok şeker tabiki seth de ve ayrıca Marissa çok güzel Ryan ı neden sevdiğimi bilmiyorum ama seviyorum hepsini çok seviyorum..

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7] 8   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: