Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 07, 2008, 05:22:15  

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: The O.C.  (Okunma Sayısı 3065 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kurtulus61
Krema

|C¤|Ne MuTLu TüRKüM DiYeNe|C¤|

ukurtulus61@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #90 : Mart 20, 2008, 14:21:54 »

burada araya girmek zorundayım. arkadaşlar bu benim en sevdiğim diziydi ve hiç bir olumsuz eleştiriyi hakettiğine de inanmıyorum. <.<

JKR'nin tahtını sallayan su perisi'nin mükemmel hikayesini okumak için Hemen Tıkla...

|C¤|Ne MuTLu TüRKüM DiYeNe|C¤||
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: The O.C.
« Eklendi: Temmuz 07, 2008, 05:22:15 »

Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

The Resurrection Stone

the-atesoku@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #91 : Mart 20, 2008, 20:18:18 »

Zaten görüşlerin ortak olması gibi bir zorunluluk da yok, siz öyle düşünürsünüz ben farklı düşünürüm, diğer bir üye farklı düşünür; ama tek ortak kural, herkesin birbirinin düşüncesine karşı saygılı olması; zira ben bu sözleri benden sonra yorum yazdığınız için yazıyorum, sadece bazı şeyleri hatırlatmak istedim, görüş farklılığı gibi doğal bir olayı; herkese saygılar.

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

kurtulus61
Krema

ukurtulus61@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #92 : Mart 23, 2008, 15:00:43 »

Feanor Tasartir arkadaşım,tabiki herkesin görüşüne katılmasak bile saygı göstermek zorundayız ve bende başkasının görüsüne en ufak bir saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.sadece eleştirilerin biraz abartıldığnı söylemek istedim.

JKR'nin tahtını sallayan su perisi'nin mükemmel hikayesini okumak için Hemen Tıkla...

Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

The Resurrection Stone

the-atesoku@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #93 : Mart 23, 2008, 21:51:57 »

Feanor Tasartir arkadaşım,tabiki herkesin görüşüne katılmasak bile saygı göstermek zorundayız ve bende başkasının görüsüne en ufak bir saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.sadece eleştirilerin biraz abartıldığnı söylemek istedim.

Açıklaman için sağol ama istersen ne yazdığına ve sözlerin dışarıdan nasıl gözüktüğüne bir bak, kendin öyle söylemek istemesen de yazı biraz sert çıkmış gibi.

burada araya girmek zorundayım. arkadaşlar bu benim en sevdiğim diziydi ve hiç bir olumsuz eleştiriyi hakettiğine de inanmıyorum. <.<

Sanırım ne demek istediğimi anlatabildim.

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

Madeleine
Demleme Çay

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #94 : Nisan 07, 2008, 00:28:36 »

Dizi Cnbc-e de yayınlanırken altyazılı gayet hoştu, oyuncuların orijinal sesini falan duyabiliyorduk, her şey doğaldı ama e2 de dublajlı yayınlanmaya başlayınca işler değişti. Seslerin asıllarıyla alakası yok Acayip

Love & Music

ginny hhr
Linkin Park // < Chester -- Mike >// Linkinladies// Piramitçi ailesi //
Sıcak Çikolata

Sarp Forever Demek İstiyorum =P

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #95 : Nisan 12, 2008, 02:53:12 »

bence cnbc-e deki en iyi flimlerden biriii aşkıımmm seth

Never Forget Never Forgive     

Sarp Apak Hayran Kulübü
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

The Resurrection Stone

the-atesoku@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #96 : Mayıs 14, 2008, 20:22:13 »

Dizi Cnbc-e de yayınlanırken altyazılı gayet hoştu, oyuncuların orijinal sesini falan duyabiliyorduk, her şey doğaldı ama e2 de dublajlı yayınlanmaya başlayınca işler değişti. Seslerin asıllarıyla alakası yok Acayip

Katılıyorum ama eski bölümleri altyazılı verecek olan bir kanal bulamadığım için (Başka kanallarda bulmak imkansız, tabii eğer bilen varsa pm atsın lütfen.), bununla yetinip yeniden izlemenin keyfini yaşıyorum. Gülümseyen

JameSirius
shopacolic.
Köpüklü Kapuçino

immerse your soul in love.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #97 : Mayıs 15, 2008, 15:12:35 »

Eskiden O.C dendiğinde , gösterilen ilgiyi küçümserdim. "Bu O.C'de ne var bu kadar ?!" triplerine girerdim. Şuana kadar hiç izleme fırsatım olmamıştı. Ta ki , şu bölüme kadar :

" Marissa , Summer , Ryan ve Seth , kumsala gidiyorlar. Marissa birini yaralıyor. İfade falan veriyor sanırım. "

Oradaki anları çok hoşuma gitti Gözlerini Deviren Ve şuan izleyebildiğim kadarıyla izliyorum Gözlerini Deviren Bide bişey sorucam (yasak değildir umarım bunu yazmak ^^ '') The O.C'nin tüm sezonlarını internette nereden bulabilirim ? Lütfen bilen biri p.m atsın yahu Acayip ^^ ''

Cazgırkuzu! Dilşatkuzu! Joshgirlkuzu! Bıcırıkkuzu! Sırıtan Acayip XD Hede Hödö !
kurtulus61
Krema

ukurtulus61@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #98 : Haziran 20, 2008, 20:44:18 »

internetten nereden bulursun bilmiyorum ama DVD'leri bende var. Alışveriş merkezlerinde bulabilirsin.

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: