Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 08:44:01  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: The Ellen DeGeneres Show  (Okunma Sayısı 688 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aaaylak
Krema

my man!

aylak_hogwarts@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Şubat 28, 2007, 14:36:39 »

Ellen DeGeneres, (d. 26 Ocak 1958, Louisiana)Amerikalı aktris ve stand-up komedyeni.

Stand up kariyerine Texasta, küçük bir kulüpte başladı.

Ellen isimli dizide başrolü oynadı.1997'de lezbiyen olduğunu açıkladıktan sonra birçok tepkiyle karşılaştı ve dizinin de popülaritesi arttı. Birçok firma (başta Chrysler olmak üzere) diziden sponsorluğunu çekti. Fakat dizi yine de bir Emmy Ödülü almayı başardı.

1997 ile 2000 yıllarında arasında aktris Anne Heche ile beraber oldu. 1999'da Anne Heche ile evlenmeyi planladı ancak başaramadı. 2000 yılında 3,5 yıllık ilişkisini noktalayan Ellen DeGeneres aktris ve fotoğrafçı Alexandra Hedison ile birlikte oldu. 2004 yılında da dört yıllık ilişkisini noktalayan Ellen, şu anda aktris Portia de Rossi ile birlikte yaşamaktadır.

2007 yılında yapılacak olan Oscar Ödül Töreni'ni sunacağı açıklanmıştır.

-26 şubat 2007 deki Oscar ödül törenini başarı ile sunarak alanındaki dahiliğini bir daha ispatladı.Starlardan daha çok kendisini izlettirdi merak uyandırdı.bu işi çok kolay yaptı sanki sabaha kadar o daha çok izlenmiştir eminim.

Komedyen-aktris Ellen DeGeneres 1982 yılında Amerikanın en komik insanı seçilmiştir.

show u  e2 kanılından izleyebilirsiniz.hafta içi hergün saat 12:00 ve tekrarı 16:00 da.tavsiye ederim çok komik gerçekten.
« Son Düzenleme: Ağustos 09, 2007, 21:35:42 Gönderen: aaaylak » Logged

THE BEATLES FAN CLUB- SnAPE FaN CLub-KAFKAS DERNEGI-ELVİS PRESLEY FAN CLUB-                                 ///Heroes Fan CLub///                 ANTİ-YOKO, O NO! CLUB
                 YOKO ONO SEVMEM, SEVENİDE SEVMEM!

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: The Ellen DeGeneres Show
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 08:44:01 »

Alatariel Elensar
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 05, 2007, 21:00:25 »

evet şubatta izlemiştim bir iki bölümünü çok komik oscarıda zaten elen de generes sunmuş çok başarılı bir kadın
aaaylak
Krema

my man!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2007, 12:58:17 »

en güzel yanı espri yaparken çok rahat olması.kasmıyor kendini espri yapcam diye.

THE BEATLES FAN CLUB- SnAPE FaN CLub-KAFKAS DERNEGI-ELVİS PRESLEY FAN CLUB-                                 ///Heroes Fan CLub///                 ANTİ-YOKO, O NO! CLUB

geberesice
o
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Temmuz 26, 2007, 00:49:37 »

çok sıkı bir tip  XD bayılıyorum konuşmalarına falan hatta geçen bölümlerde eşofmanla geldi stüdyoya  Sırıtan acaip esprili bir kadın ve evet kendini hiç kasmıyor ağzından birden bire çıkıveriyor ve tüm stüdyo gülmekten yıkılıyor  Sırıtan
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 04, 2007, 01:55:26 »

Geçenlerde şu Emma Thompson'ın boynuma çip taktılar diye kıvrandığı bölümü izledim, komikti Kahkaha
Oscar töreninde de harikaydı, elinde süpürge falan Kahkaha
Komik kadın, güzel program Kahkaha

But I mean nothing to you and I don't know why.
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 09, 2007, 20:51:22 »

kesinlikle katılıyorum harika bi program bugün samuel jackson falan vardı ve komikti gerçekten..yahu ayıp kaçmazsa bu muhabbet ortamı üzerine bişi sorucam,yanlış hatırlıyor da olabilirim bu kadın lezmiydi Ne?

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
aaaylak
Krema

my man!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ağustos 09, 2007, 21:33:52 »

evet evet öyle.hatta şu anda italyan oyuncu portia de rossi yle beraber.onunla evlenmek istiyor ama bu şu anda ABD  yasalarınca mümkün değil tabi.

Der_Meister
Kakao

Te quiero puta!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ocak 29, 2008, 20:39:23 »

Seviyorum bu kadını ya, içten bir kadın. Aynı zamanda komik de olabiliyor. [Özellikle büyükannesinin günde bilmemkaç kilometre yürüdüğü üzerine yaptığı esprisine kopmuştum  Kahkaha ]

Komm her, bleib hier
Wir sind gut zu dir...

Şöyle beni alıntılayıp mantıksız mesajlar yazmayın! Fikrinizi yazın konuyla alakalı, benim yaptığım gibi! Burada bana değil başlığa cevap vermek için varsınız!
profesör_bşk
JuschteL
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 29, 2008, 21:57:53 »

Severek izlediğim programlardan bir tanesidir  Sırıtan Bir seferinde Daniel , diğer seferinde Chris Brown gelmişti Âşık
bngi
C.R. & A.A
Köpüklü Kapuçino

BTFC[L]xD.

pirate__angel@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ocak 29, 2008, 22:00:11 »

öylesine kanalları gezerken rastlamıştım.. baktım komedi falan böyle.. bu sefer kanalı geçememeye başladım.. şimdi de direk ellen açık.. Kahkaha zaten kadını sınıf arkadaşıma benzetiyorum Kahkaha

Put sad wings around me now
Angel take me far away
So that we can rise again

Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Mayıs 20, 2008, 14:41:29 »

ABD’li aktris, komedyen ve sunucu Ellen DeGeneres, California eyaletinin eşcinsel evliliğe izin vermesinden sonra, birlikte olduğu aktris arkadaşı Portia de Rossi ile evlenmeye hazırlandığını açıkladı.

Ünlü oyuncu evleneceğinin haberini, kendi adını taşıyan “The Ellen DeGeneres Show” programının yayını sırasında verdi. Seyirciler arasında bulunan kız arkadaşı Avustralya doğumlu De Rossi de mutluluğunu gizleyemedi.

Sunuculuğunu yaptığı programda DeGeneres, bunun yapmak istedikleri bir şey olduğunu, ancak yasal olmasını istedikleri için beklediklerini belirterek, çok heyecanlı olduklarını ifade etti.

DeGeneres ile televizyon dizisi Ally McBeal’de bir avukatı canlandıran, Nip/Tuck dizisinde de oynayan De Rossi’nin arkadaşlıkları 4 yıl önce başladı.

California yüksek mahkemesi, geçen perşembe, “cinsiyete bakılmaksızın evlilik yapma hakkının tüm Californialılara uygulanabileceği” yönünde karar vermişti.

*Yeni konu açmayayım dedim  Terleyen

Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk
Sessiz sessiz sindireceksin
Ya da geçip hayatın önüne
Yüzüne yüzüne indireceksin

Yoktan var etmeli bazen mutluluğu
Aynaya bak çok sev bulduğunu
Sen sana her zaman iyi gelensin
Koyver gitsin bırak gururu

Maateh
kronik deli XD
Köpüklü Kapuçino

'daniel ecem radcliffe' namı diyar ben XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mayıs 20, 2008, 14:56:57 »

anaaa ben bunu bilmiyordum saol Fraktal yaa çok şeker biri esprili severek izliyorum programını ama kız arkadaşı olduğunu ilk defa duyuyorum Acayip herkesin kendi seçimi sonuçta neyse paylaşım için ekrar teşkkürler

Yazan Bir Yazar  Göz Kırpan
Avrupa Yakası Hayran Kulübü
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mayıs 20, 2008, 14:59:21 »

Ben de şimdi öğrendim zaten  Terleyen

Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk
Sessiz sessiz sindireceksin
Ya da geçip hayatın önüne
Yüzüne yüzüne indireceksin

Yoktan var etmeli bazen mutluluğu
Aynaya bak çok sev bulduğunu
Sen sana her zaman iyi gelensin
Koyver gitsin bırak gururu

hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Temmuz 21, 2008, 20:02:57 »

E2'de hollyoaks'un başlamasını beklerken rast geliyodu, izlerdim, gayet güzel program yapıyo. Kızarkadaşı olduğunu ben de bilmiyodum, evlenceklermiş, mutluluk dilemek düşer bize de.. Programın da açıklamış bir de, bizim kadın programlarında böyle birşeyin olduğunu ve sonrasını düşünmek istemiyorum Dil Çıkaran

bngi
C.R. & A.A
Köpüklü Kapuçino

BTFC[L]xD.

pirate__angel@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Temmuz 21, 2008, 20:15:59 »

E2'de hollyoaks'un başlamasını beklerken rast geliyodu, izlerdim, gayet güzel program yapıyo. Kızarkadaşı olduğunu ben de bilmiyodum, evlenceklermiş, mutluluk dilemek düşer bize de.. Programın da açıklamış bir de, bizim kadın programlarında böyle birşeyin olduğunu ve sonrasını düşünmek istemiyorum Dil Çıkaran
Puahah mesela İzdivaç'ta iki kadın evleniyo falan ne komik olurdu Hede Hödö

Angel take me far away
So that we can rise again

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: