Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 07, 2008, 15:17:24  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Televizyondaki abukluklar....  (Okunma Sayısı 199 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
prisoner_of_azkaban
kendi isteği üzerine siteden uzaklaştırıldı
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 15, 2006, 18:23:02 »

Şimdi arkadaşlar,başlık yanlış anlaşılmaya sebep olmasın.... Ben geçenlerde bir şey yakaladım televizyonda, onu yazacağım. Ve eğer siz de böyle abuk şeyler yakalarsanız,burada paylaşalım.... Gelelim ne yakaladığıma.... Malum Aliye skandalını duymayan kalmadım.... İşte bu Aliye'nin yasak aşk yaşadığı yönetmen Kudret Sabancı'nın her televizyon kanalına ağladığı eşinin Berna Laçin'le "bir dilim aşk" adında, şahsen benim çok sevdiğim bir dizi vardı.... Şimdi kanal d'de tekrarları veriliyor... İşte geçenlerde izlerken, Kudret Sabancı'nın eşi, dizideki sevgilisiyle oturuyor ve sohbet ediyorlar... Sohbet konusu da oyuncular... Sevgili diyor ki... "benim en sevdiğim oyuncu Sanem Çelik, çok güzel bir kız" Bizin yönetmenin eşi de "aaa evet çok güzel, ben de çok beğeniyorum onu" diyor.... Gülsem mi ağlasam mı? acaba artık beğeniyor mudur?  Sırıtan Sırıtan Sırıtan
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Televizyondaki abukluklar....
« Eklendi: Ekim 07, 2008, 15:17:24 »

prisoner_of_azkaban
kendi isteği üzerine siteden uzaklaştırıldı
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 17, 2006, 14:40:35 »

yaw hiç mi karşılaşmadınız yaw? allah allah... Sırıtan Sırıtan Sırıtan
Frank McCourt
Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (Oscar Wilde)
Role Playing
Telve

y@rock.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Temmuz 18, 2006, 21:31:47 »

Ben de Hayat Bilgisi'nde yakaladım. Cumhur hoca ile din hocası (adını unuttum) tartışıyorlar. Cumhur, dinciye bugün meyhanede içelim, sakinleş diyor. Dinci de saçmalama, ne içkisi ben günde beş rekat namaz kılarım diyor.

Aslında günde beş vakit demeliydi.
« Son Düzenleme: Şubat 11, 2008, 17:32:48 Gönderen: Frank_McCourt » Logged

“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
*Skywalker*
Eniqmatic
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 18, 2006, 21:35:40 »

haha süper yakalamışsın aliye olayını Kahkaha
ben hiç farkına warmadımm Kahkaha
Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Temmuz 18, 2006, 21:37:14 »

valla bilgisayardan televizyona hiç vakit kalmıyor =S

-What is a heart?
-Will I find it if I rip your chest apart?
-Will I find it if I crack open your skull?
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 18, 2006, 21:42:53 »

Aliye olayı ilginçmiş yahu rastlantıya bak...
Günde 5 rekat kılmaya devam etsin o...Hehehhe Kahkaha

Memur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım.
MeLix
Has Türk Kahvesi

! ๓єlเร !

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Temmuz 19, 2006, 00:18:04 »

Şimdi arkadaşlar,başlık yanlış anlaşılmaya sebep olmasın.... Ben geçenlerde bir şey yakaladım televizyonda, onu yazacağım. Ve eğer siz de böyle abuk şeyler yakalarsanız,burada paylaşalım.... Gelelim ne yakaladığıma.... Malum Aliye skandalını duymayan kalmadım.... İşte bu Aliye'nin yasak aşk yaşadığı yönetmen Kudret Sabancı'nın her televizyon kanalına ağladığı eşinin Berna Laçin'le "bir dilim aşk" adında, şahsen benim çok sevdiğim bir dizi vardı.... Şimdi kanal d'de tekrarları veriliyor... İşte geçenlerde izlerken, Kudret Sabancı'nın eşi, dizideki sevgilisiyle oturuyor ve sohbet ediyorlar... Sohbet konusu da oyuncular... Sevgili diyor ki... "benim en sevdiğim oyuncu Sanem Çelik, çok güzel bir kız" Bizin yönetmenin eşi de "aaa evet çok güzel, ben de çok beğeniyorum onu" diyor.... Gülsem mi ağlasam mı? acaba artık beğeniyor mudur?  Sırıtan Sırıtan Sırıtan
aaa inanamıyorum ya! Kahkaha yazık oldu ama o kadına ama yaaa....... uyuzum zaten kudret sabancıya ! Kızgın

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: