|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #30 : Ocak 08, 2008, 13:56:06 » |
|
arkadaşlar cnbc-e de benim gördüğüm kadarıyla sabah saat 9:00-10:00 arası ve nickelodeonda 10:00-11:00 arası (buarada kesintisiz 2 saat oluyo  ) ve yine nickelodeonda 15:30 ve 18:30da da var 
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #32 : Ocak 09, 2008, 18:28:55 » |
|
hahahaha çok tatlı bişeydi o eskiden görünce izliyodum ama şimdi hiç göremiyom 
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #33 : Ocak 09, 2008, 23:30:50 » |
|
Nickelodeonda da 18.30 dan sonra başlıyo yarım saat sürüyo.Ama yeni bölümleri yok.Ya da bana denk gelmiyo. 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #34 : Ocak 10, 2008, 15:38:51 » |
|
hahahaha çok tatlı bişeydi o eskiden görünce izliyodum ama şimdi hiç göremiyom  aynen zaman nın yetmiyo izlemeye  paylaşım için tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #35 : Ocak 20, 2008, 10:00:11 » |
|
O benim canım yaa... Patrick'e hayranım,çok şirin. Bi pire vardı (ismini hatırlamıyorum) bi bölümde mızıka çalıodu, gül gül gebermiştim delikten deliğe koşmasına...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #36 : Ocak 26, 2008, 16:03:08 » |
|
bugün izlediğim bölümden bir dialog: (Patrick ve Sünger Bob , çöplükte Sünger Bob'un isim kartını arıyorlar.Ama Patric diğer çöpleri incelerken yaka kartını aradıklarını unutuyor) Sünger Bob:Patrick , buraya neden geldiğimizi hatırlatayım mı? İki kelime 1.yaka 2. kartı !!! Patrick:Eee... Başka ipucu var mı? 
|
|
|
|
|
|
Hep bir ağızdan türkü söyleyip, Hep beraber sulardan çekmek ağı, Demiri oya gibi işleyip hep beraber, Hep beraber sürebilmek toprağı, Ballı incirleri hep beraber yiyebilmek, Yarin yanağından gayri her şeyde,her yerde hep beraber diyebilmek için Onbinler verdi sekizbinini... N.H.Ran
Not 1:Sen yazmassan ben yazarım :hıh: (Anladı o onu )
Not 2:
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #37 : Ocak 26, 2008, 17:26:53 » |
|
bugün izlediğim bölümden bir dialog: (Patrick ve Sünger Bob , çöplükte Sünger Bob'un isim kartını arıyorlar.Ama Patric diğer çöpleri incelerken yaka kartını aradıklarını unutuyor) Sünger Bob:Patrick , buraya neden geldiğimizi hatırlatayım mı? İki kelime 1.yaka 2. kartı !!! Patrick:Eee... Başka ipucu var mı?  bunu izlememiştim ya puhahaha süpermiş  patrick de bi sorun var zaten saf insan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #38 : Ocak 28, 2008, 13:53:24 » |
|
iyi de patrick insan değil ki, deniz yıldızı.çok aptal 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #39 : Şubat 17, 2008, 17:02:46 » |
|
ben çok seviyorum sünger bobu 
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
|
Tool_TR
|
 |
« Yanıtla #40 : Şubat 19, 2008, 02:00:40 » |
|
Benimd dedem ve babamla izleyebildiğim tek tv yapımı diyebilirim. Çok seviyorum,Türkçe seslendirmesini yapan kişiyi bilen var mı acaba?
|
|
|
|
|
|
SÜLEYMANNAME
''(...)Kuzum, senin neren Anadolludur? Türk’ e Amerikan püskürtülüsün! Farkın şu ki, eski Başbakanlardan, Sen o belaların son püskülüsün! '' Necip Fazıl Kısakürek
Blog sayfamı ziyaret etmek isteyenlere: http://tooltr-brk.blogspot.com/
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #41 : Şubat 19, 2008, 19:10:33 » |
|
ben de çok seviyorum süngerbob'u  şok şeker ya
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #42 : Şubat 24, 2008, 20:04:39 » |
|
bide haftaiçi hergün ya 17:40 yada 17:30 da oluyor hiç kaçırmamm 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 24, 2008, 20:05:15 Gönderen: Smac_scaM »
|
|
24.08.2008'e kadar yokum 
|
|
|
|
illegal
|
 |
« Yanıtla #43 : Şubat 29, 2008, 14:17:01 » |
|
ben ne yazık ki sadece yakaladığım zamanlarda izliyorum Ama çok da seviyorumm çok şirin bişi
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #44 : Şubat 29, 2008, 14:19:49 » |
|
kardeşimle beraber izlediğimiz tek çizgi film
|
|