|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #45 : Temmuz 10, 2008, 16:08:42 » |
|
engin günaydın, peker açıkalın, gülse birsel 
|
|
|
|
|
|
... The Simpsons
|
|
|
|
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #47 : Temmuz 17, 2008, 19:06:13 » |
|
Cansel elçin,Özge özbek ve Nurgül yeşilçay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burcuhenryrupert
|
 |
« Yanıtla #48 : Temmuz 18, 2008, 19:56:47 » |
|
gülse birsel hem yönetmen koltuğunda hem de oyunculukta ayrıca yazarlıkta bir numara (benim için  )
|
|
|
|
|
|
Eğer herkesdost sandığı kimselerin kendi arkasından söylemiş olduklarını duymuş olsaydı dünyada dost kalmazdı.
paScaL
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #49 : Temmuz 18, 2008, 20:11:28 » |
|
Gülse Birsel, Engin Günaydın (FoReVeR) ve tabi ki Nejat İşler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #50 : Temmuz 18, 2008, 20:23:48 » |
|
Berk Hakman  Fikret Kuşkan  Tuncel Kurtiz 
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #51 : Temmuz 19, 2008, 14:04:37 » |
|
Yav beğendiğiniz oyuncular değil de beğendiğiniz karakterleri yazmanız gereken bir başlık değil mi bu?  Gülse Birsel~Aslı Binnur Kaya~Şahika....vb gibi hani 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"  "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|
Diamos
|
 |
« Yanıtla #52 : Temmuz 19, 2008, 17:50:19 » |
|
tabikiiii..... burhan altıntop 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
db
Süt
|
 |
« Yanıtla #54 : Temmuz 21, 2008, 19:06:22 » |
|
ben de en başta beğendiğim oyuncuyu yazıyordum..  öyleyse Dudaktan Kalbe nin Cemil ' i diyebilirim.. herif ne zaman çıksa karşıma sırıtıyorum nedense.. seviyorum Cemil karakterini hoş, sinsi bir çıyan...
|
|
|
|
|
|
"Buydu onun cezası Kötü emre itaat etmeyecekti Başkasının vicdanına sığınmayacaktı"
|
|
|
CarissaMartin
Süt
ÇiLekEş
|
 |
« Yanıtla #55 : Temmuz 22, 2008, 18:12:08 » |
|
Bence kesinlikle İnek Şaban rolü en güzeli ve en başarılısı  Sonra Burhan Altıntop,Gaffur,Aslı,Tanrıverdi karakterleri başarılı hele de Burhan  Bide Polat Alemdar rolü çok tuttu  "Ben Polat Alemdarım" diyip suç işleyenler olmadımı 
|
|
|
|
|
|
 ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #56 : Temmuz 22, 2008, 18:25:34 » |
|
benim oyum beren saat'e
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE
|
|
|
|
RebeL_GirL
|
 |
« Yanıtla #57 : Temmuz 23, 2008, 16:08:51 » |
|
engin günaydın gerçekten çok başarılı ama bence tolga çevik onu unutmamalıyız avrupa yakasında tutulduktan sonra komedi dükkanında da çok büyük başarılar elde etti bence ve maximum reklamları tabikide bence tolga çevik,engin günaydın ve binnur kaya.binnur kaya avrupa yakasından önce yabancı damat dizisinde de oynuyodu ve o zamanda çok başarılıydı.benim favorilerim bunlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darkkphonix
|