|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #105 : Mart 12, 2008, 13:43:08 » |
|
ben kaçırdım yaa yeni bölümünü
|
|
|
|
|
|
ι αм тιяє∂ σƒ вєιηg ωнαт уσυ ωαηт мє тσ вє ƒєєℓιηg ѕσ ƒαιтнℓєѕѕ ℓσѕт υη∂єя тнє ѕυяƒα¢є ∂σηт кησω ωнαт уσυяє єχρє¢тιηg σƒ мє ρυт υη∂єя тнє ρяєѕѕυяє σƒ ωαℓкιηg ιη уσυя ѕнσєѕ єνєяу ѕтєρ ι тαкє ιѕ αησтнєя мιѕтαкє тσ уσυ
|
|
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #106 : Mart 12, 2008, 21:51:46 » |
|
ahhh çok güzel bir bölümdü!
hele hele dans ettikleri yerde bittim
aynen ya bir dizi bu kadar mı güzel olur??soruyorum sizee
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #107 : Mart 13, 2008, 08:31:30 » |
|
ya ben dün bi bölümünü seyrettim chuck uçak korsanının elini turtacının eli olarak hayal edip tutuyo falan.o yeni bölüm mü yoksa tekrar mı?ben kaçırıyorum da.yeni bölümleri ne zaman oluyo?bi de farkettiyseniz chuck resmen YAŞLI ya yüzünün dudaklarının kenarları hep kırışıklarla dolu!
dünkü bölüm, yeni bölümdü. yeni bölümler salı akşamı saat 21.00'de. tekrarları da bugün ve evet farkındayım, Chuck yaşlı  teşekkürler.bundan sonra salı günleri ben televizyona kitlenicem heralde çünkü önce CHUCK var sonra da PUSHİNG DAİSİES.bu arada ben sayfalardan birine şuraya yazıyorum bunlar poşet moşet bişey geçirip dokuncaklar birbirlerine demiştim işte gördünüz adamımız ned bi yolunu buldu.zaten bulmasaydı zevki kaçardı dizinin sonuçta dokunma dokunma nereye kadar.bi de chuck dedi ya beni düşerken tutmaması gayet sevgi dolu bi hareketti diye.ben o bölümü çok sevdim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #108 : Mart 14, 2008, 01:13:49 » |
|
ben kaçırdım yaa yeni bölümünü
Aynen  bende ne yazık ki kaçırdım ama Cumartesi kesin izleyeceğim
|
|
|
|
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #109 : Mart 14, 2008, 01:18:18 » |
|
Ben de bu haftaki bölümü kaçırdım  Çarşamba'da bilgisayar başındayken izlemeyi unutmuşum; inşallah Cumartesi izlicem.Tabi yazılılara önceden çalışırsam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #111 : Mart 24, 2008, 07:40:37 » |
|
olive şapşalı tuttu nedi öptü ya bu kadar olur salak.yazık chucka...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #112 : Mart 24, 2008, 20:02:31 » |
|
olive şapşalı tuttu nedi öptü ya bu kadar olur salak.yazık chucka...
yok ya Olive çok tatlı. Canım benim seviyorum ben onu 
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #113 : Mart 24, 2008, 21:53:12 » |
|
Bence de Olive çok tatlı ama Ned ile arasında birşey olamaz.
|
|
|
|
|
|
Happiness is not on the menu.
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #114 : Mart 25, 2008, 08:20:39 » |
|
olive tatlı ona diyceğim yok ama gitsin başka birini bulsun kendine.mesela şu at bacaklı adamla çıksın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #115 : Mart 26, 2008, 16:08:47 » |
|
bulacak zaten  dünkü bölümde yine çok tatlıydı yaaa...
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #116 : Mart 26, 2008, 19:20:56 » |
|
yaa b ne çok sıkıldım bu dokunamama işinden yeter yahu bişey olsun bi kere öpsünler birbirlerini bari yaa.. geriliyorum artık xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #117 : Mart 26, 2008, 19:56:16 » |
|
yaa b ne çok sıkıldım bu dokunamama işinden yeter yahu bişey olsun bi kere öpsünler birbirlerini bari yaa.. geriliyorum artık xD
olur mu ozaman ne anlamı kalır daha yeni başladı en azından birsüre daha olmasın 
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #118 : Mart 27, 2008, 08:00:55 » |
|
son bölümünü kaçırdım artık haftasonu izlemek zorundayım bushu canın sıkıldıkça madeleine in avatarına bak için açılsın ben öyle yapıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|