|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #135 : Nisan 18, 2008, 22:07:59 » |
|
aslında dizinin başından beri lily'de bir gariplik olduğu belliydi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #137 : Nisan 20, 2008, 21:34:53 » |
|
ben bunların sezon anlayışını hiç anlayamıyorm biri anlatabilr mi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #138 : Nisan 20, 2008, 21:45:45 » |
|
Şimdi şöyle ; aslına bakarsan bunların sezon anlayışını bende anlamıyorum Ama anladığım kadarıyla , projeye başlamadan önce bir bölüm sayısı belirliyorlar. Belirli kriterlere göre. Bölümler tamamlandığında da bir sezon tamamlanmış oluyor. Yani bizdeki gibi yaz geldi dizi bitti , yaz bitti diziye devam olayı pek görülmüyor. Umarım birazcık olsun açıklayabilmişimdir.
|
|
|
|
|
|
maybe i'm crazy maybe you're crazy maybe we're crazy probably.
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #139 : Nisan 20, 2008, 21:51:44 » |
|
ben farklı biliyordum. sezon bölümlerinin hepsini çekip paket halinde satıyorlar kanala.
bu arada yeni bölümlerle ilgili ipuçları buldum. hayran kulübüne ekledim...
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #141 : Mayıs 05, 2008, 08:34:52 » |
|
ya yeni bölümünü izleyen var mı?daha doğrusu yeni bölüm oldu mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #142 : Mayıs 05, 2008, 17:15:04 » |
|
^ amerikada abc kanalında sonbaharda yeni sezon başlıcak ama türkiyede sanırım sene başında başlar yani 2009'da :&
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #144 : Mayıs 07, 2008, 08:36:34 » |
|
ya ama bu çok sinir bozucu bütün heycanı kaybolmuş olur seneye!niye madem seneye vercekler araya bi sene koyucaklar üç beş bölüm yayınlamasınlarmış seneye yaparlarmış.bizde güzel güzel seyrederdik gıcık oldum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #145 : Mayıs 07, 2008, 17:42:24 » |
|
aslında benim korktuğum diziye kıytırık bir final yapıp bitirmeleri :/ çünkü Pushing Daisies'in yapımcısının daha önceki dizileri öyle oldu,konu orjinal ama uzun soluklu değil.. internettede bir sürü teori dolaşıyo ben pek umutlu değilim :/ inş yanılırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #148 : Mayıs 13, 2008, 13:11:19 » |
|
Ben buna da yeni başladım  Dizi merakı sardı da beni bu aralar  Az önce ilk bölümünü izledim  Güzeldi, hoştu ama belki de ilk bölüm olduğu içindi ama öyle aşırı derece de sarmadı  Belki bir kaç bölüm daha izleyince daha değişik düşüneceğim ama  Chuck'a dokunamamısına çok üzülüyorum bir tek. Umarım ona ileri de bir şey bulurlar  Ayrıca o köpek hiç mi sahibinin üzerine atlamaz, sevince ona koşmaz yahu  Dizi boyunca çappışmazlar yalnışlıkla umarım diyerek izledim  Azıcık çalışınca devamını da izleyeceğim  Toplam kaç bölümdü acaba
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #149 : Mayıs 14, 2008, 08:39:44 » |
|
yeri sezon başlayana kadar unuturuz yaaa  ben kesin unuturum 
|
|