selsi
Feridun Düzağaç
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

JJH & YEH
|
 |
« Yanıtla #90 : Şubat 27, 2008, 13:27:28 » |
|
Ben bir sonraki bölümü merak ediyorum. JameSirius'un avatarındaki olay olacak sanırım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laurana
|
 |
« Yanıtla #94 : Şubat 27, 2008, 20:58:49 » |
|
cok tatlılar ya. ikinci bölümünü dün izleyememiştim bugün tekrarını izledim.Bir dizinin konusu bu kadar saçma olup da bu kadar eğlenceli olamaz ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #95 : Şubat 28, 2008, 17:47:41 » |
|
insanın aşık olası geliyo.. çok tatolılar yaa... ned özellikle ayrı bi tatlı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #98 : Mart 05, 2008, 23:38:42 » |
|
İstediğiniz jelatin olsun; ben veririm diyesim geliyor 
|
|
|
|
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #99 : Mart 06, 2008, 08:23:15 » |
|
şuraya yazıyorum bu dizi böyle devam ederse ben çıldırıcam yazık yaaaa eli eline değmiyo yavrucakların!ama hemen altına yine yazıyorum kesin bişekilde bunlar dokunmanın bi yolunu bulucaklar.poşetle gezsinler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #101 : Mart 08, 2008, 19:46:07 » |
|
ben pek sevmedim bu diziyi konusu uzak geldi bana  tamam dokunamıyolar falan iyi hoş güzelde sanırım 2. bölümdü hinda-ba diye bişi hakkında konuşup duruyolardı baya sıkılmıştım izlerken 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 08, 2008, 19:50:24 Gönderen: _özge_ »
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #102 : Mart 12, 2008, 08:34:22 » |
|
ya ben dün bi bölümünü seyrettim chuck uçak korsanının elini turtacının eli olarak hayal edip tutuyo falan.o yeni bölüm mü yoksa tekrar mı?ben kaçırıyorum da.yeni bölümleri ne zaman oluyo?bi de farkettiyseniz chuck resmen YAŞLI ya yüzünün dudaklarının kenarları hep kırışıklarla dolu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #103 : Mart 12, 2008, 12:42:49 » |
|
ya ben dün bi bölümünü seyrettim chuck uçak korsanının elini turtacının eli olarak hayal edip tutuyo falan.o yeni bölüm mü yoksa tekrar mı?ben kaçırıyorum da.yeni bölümleri ne zaman oluyo?bi de farkettiyseniz chuck resmen YAŞLI ya yüzünün dudaklarının kenarları hep kırışıklarla dolu!
dünkü bölüm, yeni bölümdü. yeni bölümler salı akşamı saat 21.00'de. tekrarları da bugün ve evet farkındayım, Chuck yaşlı 
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
Karamela Sepeti