Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« : Mart 04, 2008, 17:02:07 » |
|
MUCİZELER GECESİ  Çeşitli ülkelerden “Mucizeler Gecesi” için ülkemize gelen konuklar, birbirinden ilginç ve tehlikeli gösterilerle izleyenleri büyüleyecek. Olağanüstü yeteneklere sahip bu kişiler; insan doğasına meydan okuyacak ve her hafta inanılmaz Showlara imza atacaklar! “MUCİZELER GECESİ” stüdyosunda bulunan seyirciler ve 6 ünlü konuk bu heyecana daha yakından tanık olacaklar. Ünlü konuklar kimi zaman da Showların bir parçası olacak! Tehlikenin, heyecanın ve eğlencenin sınırlarını zorlayan; Mucizeler Gecesi; benzersiz içeriğiyle çok konuşulacak! PINAR ALTUĞ’un sunduğu “MUCİZELER GECESİ” Türkiye’nin 1 numaralı kanalı Kanal 1 de! kanal1.com.tr den alıntıdır 
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
Tool_TR
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2008, 17:03:39 » |
|
Geçen gün arkadaşım izlemiş,ben izlemiyorum bu programı.Orada bir kadın çıkmış göğüsleri 15'er kiloymuş. Konuk kimmiş biliyor musunuz? Nuri Alço
|
|
|
|
|
|
SÜLEYMANNAME
''(...)Kuzum, senin neren Anadolludur? Türk’ e Amerikan püskürtülüsün! Farkın şu ki, eski Başbakanlardan, Sen o belaların son püskülüsün! '' Necip Fazıl Kısakürek
Blog sayfamı ziyaret etmek isteyenlere: http://tooltr-brk.blogspot.com/
Bir var bir yok,ÖSS'ye çalışmaktan sıkılınca uğrar. Neden yok diye şaşırmayın,burada görünce de 'neden geldin' demeyin... Hayatta böyle çünkü,sizin gibi.Bazen yapabileceğin iki seçenek vardır önünde,ama ikisi de yanlıştır ya.Seçersin birisini,benimki de öyle birşey işte...
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2008, 17:11:26 » |
|
İzledikten sonra ğazım bir karış açık kalıyor ya  Nası yapıyolar anlamıyorum tek kötü yanı küçüklerin örnek alması ve dişleriyle bilgisayar masasını kaldırmak istemelri
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 04, 2008, 17:12:42 » |
|
Hayatımda rastgelme talihsizliğinde bulunduğum, her türlü seviyesizliğin olduğu, sunucu hariç herkesin eğleniyormuş gibi yapmaya çalışsa da başarılı olamadığı, derhal kaldırılmasını arzu ettiğim bir program 
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 04, 2008, 17:17:05 » |
|
Öyle deme yahu  Mazoşist ve sadist damarlarımı kabarttı program. Her an sırtıma 4 tane çengel geçirip kendimi tavana asabilirim  Şaka bir yana arada iyi şeyler oluyor. İlizyonistler falan... Ama, aslına bakarsanız, hasta çocuğu Meksika' dan getirip teşhir etmeleri hoş değildi doğrusu.
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 09, 2008, 18:34:45 » |
|
Dünkü program neydi öyle ya  ateşi yuttu basbayağı adam hele diğeri felç etti resmen  Pınar altuğ ve diğer seyirciler nasıl dayandı acaba 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 11, 2008, 16:30:32 » |
|
bazen çok iğrenç şeyler oluo ama güzel bi program zaten kardeşim izledii için bizde izlemek zorunda kalıoruz o ayrı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 11, 2008, 20:37:40 » |
|
inanılmaz seyler yapıolar ya 2 bölüm izledim sonrası nasip olmadı ama manyak gösteriler var...
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
tılsım
Şeker

クィディッチ
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 14, 2008, 15:06:14 » |
|
cok tuhaf seyler var ya yanlız mucize die piskopatları cıkarmalarına anlam veremiyorum adam cengelle kendini asıyo normalde onu yapana satanist derler programda mucize die tabir ediliyor
ama güzel program ona laf yok =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 14, 2008, 15:23:34 » |
|
cok tuhaf seyler var ya yanlız mucize die piskopatları cıkarmalarına anlam veremiyorum adam cengelle kendini asıyo normalde onu yapana satanist derler programda mucize die tabir ediliyor
ama güzel program ona laf yok =)
satanistlik  ne alaka  bunu geçiyorum bu şov amaçlı ama inanç uğruna bunu yapanlar var.psikopat ya da satanist lafı alakasız olmuş gibime geliyor her neyse  yalnızca aradaki bağı nasıl kurdun onu anlamadım  program güzel tabii gerçekten ilginç şeyler veriliyor ama çoğu şey zaten önceden gösterilmişti.ben aslında çok farklı olaylar görmedim.böyle bir program bir kaç sene önce çıktı diye hatırlıyorum ben ama neyse  eğer kimseye zararı dokunmuyorsa devam etsin i<leyen var gibi görünüyor  yararı nasılsa dokunmuyor her program gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 14, 2008, 19:32:45 » |
|
Bazı şeyler insanı hem güldürüp hemde şaşırtabiliyo ama bazı şeyler gerçekten insanlık dışı yani ve iğrenç...  Böyle şeylerin tv de gösterilmesi pek hoş değil aslında..bence..
|
|
|
|
|
|
She's Beyonce... Twilight
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 30, 2008, 15:48:34 » |
|
dün izledim yakışıklı bi adam vardı böyle gözlerini ardına kadar açıp hayvanları hipnoz ediyodu süperdi yaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELİF
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 05, 2008, 16:46:00 » |
|
her hafta gözümü kıpmadan izliyorum gerçekten çok seviyorum ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 22, 2008, 19:48:17 » |
|
ben hiç izlemedim ama muhabbeti bile sınıf öğretmenimizi neredeyse kusturuyordu  not:sözü edilen muhabbet öğretmenle yapılmaktadır ve muhabbet sonucu öğretmen bu programın izlenmesini yasaklamıştır 
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
|