|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #45 : Aralık 17, 2007, 00:04:58 » |
|
ay yazık yaw kıza babası helga için kızını mustafaya verdi. ama ne oldu.helga yaptı helva  bende ilk bölümünden beri izliyorum.ışıl çok haklı baştan izleme imkanı bulursanız kaçırmayın derim. o zeynep'e de çok sinir oldum.halilin sarhoşluğundan faydalanıp yatak odasına girdi.sabırsızlıkla bekliyorum yeni bölümünü elveda rumeliden sonra izlediğim diğer flim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 17, 2007, 00:05:34 Gönderen: eylem-daniel »
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
|
ezna
Süt
nassı yani:)
|
 |
« Yanıtla #46 : Aralık 18, 2007, 22:16:34 » |
|
menekşeyle halil sürekli bakışıp duruyolar başka bişey yaptıkları yok xaten bide hep kaçıyolar mustafayada gıcığım ayrıca 
|
|
|
|
|
|
b€Lkİ ßu DünYa ßAsKa BiR g€z€G€nİn c€H€nn€Mİdir.......!!!!!..........
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #47 : Ocak 02, 2008, 20:18:24 » |
|
çok güzel di önceleri ama artık çok sıktı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #48 : Ocak 03, 2008, 14:02:48 » |
|
bencede ya baya sıkıcı olmaya başladı özellikle bu yayınlanan son bölümde hep aynı şeyi izledik menekşe halile küstü halil masum olduğunu ispatlamaya çalıştı falan filan işallah gelecek bölümlerde düzelir bu durum
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
seda_potter
Süt
...YAŞASIN HARRY POTTER KARDEŞLİĞİ:)....
|
 |
« Yanıtla #49 : Ocak 11, 2008, 23:36:01 » |
|
evet ya çok güzel bi dizi HALİL çok  güzel oynuyo.Bi de cumartesiye alınmış,malesef bi gün daha beklicez 
|
|
|
|
|
|
O BENİ SİHİRLİ BİRİ SANIYO MUGGLE OLDUĞUMU HİÇ BİLMİYOO BİR SİHİR BİLE YAPAMIYORUM O İSE NELER NELER YAPIYO(canım HARRY)   ANTİ CHO CHANG AND VOLDEMORT I LOVE HARRY AND RON 
|
|
|
|
hiddenpotter
|
 |
« Yanıtla #50 : Ocak 27, 2008, 14:29:18 » |
|
son bölümde mustafa tam anlamıyla katil oldu hiç sevmiorum o adamı anneannem yolda görse döver valla adamı 
|
|
|
|
|
|
İmza çok büyük.
İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #51 : Nisan 10, 2008, 20:47:21 » |
|
dizinin son bölümlerini çekiyorlarmış haziran gibi biticekmiş (kıvanç tatlıtuğ röportajında bahsetti)
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #52 : Nisan 20, 2008, 19:59:42 » |
|
Aman bitsin efendim, bitsin. Yani ben de izliyorum, güzel ama sürekli olan ve insanın sinirini bozan flashback'ler, araya müzik girmeleri falanderken konu zaten yeterince durgun gidiyor, bir sene daha yayınlansa iyice tadı kaçar diye düşünüyorum. Bu arada şu Mustafa belası sonunda yakalandı ya, bir yıllık bir kısır döngü sonuca ulaştı 
|
|
|
|
|
|
Two Sisters Divided for the Love Of KingThe Other Boleyn Girl
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #53 : Nisan 20, 2008, 20:02:43 » |
|
dizinin son bölümlerini çekiyorlarmış haziran gibi biticekmiş (kıvanç tatlıtuğ röportajında bahsetti)
Zaten artık eski tadı kalmadı. İlk bölümlerdeki kovalamacalar çok hoştu. Dizide gerilim vardı ama artık tek heyecan Mustafa oldu. ya eski haline dönsün ya da bitsin bence 
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #54 : Nisan 20, 2008, 20:04:33 » |
|
Zaten artık eski tadı kalmadı. İlk bölümlerdeki kovalamacalar çok hoştu. Dizide gerilim vardı ama artık tek heyecan Mustafa oldu. ya eski haline dönsün ya da bitsin bence  Evet yani 2. şıkka katılıyorum çünkü düzeleceğini hiç sanmıyorum . Zaten sonradan bozulmak bütün Türk dizilerinin kaderinde vardır 
|
|
|
|
|
|
Two Sisters Divided for the Love Of KingThe Other Boleyn Girl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #58 : Mayıs 28, 2008, 14:17:10 » |
|
dizinin finalinde mustafa, halil ve mithatı öldürdü sonra polislerde mustafayı vurdu ve menekşenin hamile olduğunu öğrendik...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|