|
JuliaSirius
|
 |
« : Mart 30, 2008, 18:07:06 » |
|
LİMON AĞACI İki gencin zorlu aşkını anlatan romantik bir komedi.... Kasabalı kız Peri’yle, şehirli zengin genç Kaan’ın yolları, Peri’nin Kaan’ın genç yaşta başına geçtiği aile şirketine girmesiyle kesişir. Kaan kıza aşık olur ama kız şirketi zarara uğratan bazı kararların neticesinde işten çıkarılır ve kasabasına döner. Bu durum iki genç arasında yeşerecek aşka engel olamayacaktır. Kaan, Peri’nin peşini bırakmaz. Kızı kasabasına kadar takip eder ve hatta oraya yerleşir.
Bu aşk dolu kovalamacanın hem izleyicileri hem de müdahilleriyse elbette ki iki gencin aileleridir. Bir yanda kavga gürültü ve şamata dolu kasabalı Solmaz ailesi, diğer yanda da asalet, kibir ve entrika dolu Karabudun ailesi, ikilinin arasında kara kedi gibi durmaktadır.
Acaba imkansız aşk gerçekleşebilecek midir?Alıntıdır..
Oyuncular: Yapım:Plato Film-Sinan Çetin Serenay Sarıkaya Yönetmen-Deniz Ergun Kaan Urgancıoğlu Senaryo-Mahinur Ergun Bülent Kayabaş Zuhal Gencer Burak Altay Cevdet Arıcılar Selda Özer
Konusu klasik bir aşk hikayesi.Ama izlediğim kadarıyla çok hoştu.Özellikle Peri'ye bayıldım  Abartı bir komikliği olmasa da dizinin,çok güldüğüm yerler oldu.Kaan'ın ortağına da çok sinir oldum 
|
|
|
|
|
|
Bir insanın akıllı davranması için üç yol vardır: Birincisi,iyi düşünmektir.Bu en soylusudur. İkincisi , taklit etmektir.Bu en kolayıdır. Üçüncüsü, denemiş olmaktır.Bu en acısıdır. ~ Konfüçyüs
|
|
|
|
|
|
silverdoe
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 31, 2008, 00:35:47 » |
|
Kız hakikaten komikti,benim beklentimin aksine öyle romantik sindrella tarzında değildi.  Ayrıca kızın minibüste makyaj yapması,teyzeye söylediği laflar,oğlanın metrodaki yürüyen merdivende söyledikleri çok tanıdık geldi bana nedense 
|
|
|
|
|
|
"Şimdi anlat bakalım zavallı;bu ilahi hayali anlatabilmek için kafi gelmeyen kelimelerinle günaha gir!"
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 31, 2008, 09:57:40 » |
|
hangi kanalda ,ne zaman ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
silverdoe
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 31, 2008, 14:06:26 » |
|
Atv'de cumartesi günü 22.30'da yayınladılar.
|
|
|
|
|
|
"Şimdi anlat bakalım zavallı;bu ilahi hayali anlatabilmek için kafi gelmeyen kelimelerinle günaha gir!"
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 01, 2008, 16:22:33 » |
|
Atv'de cumartesi günü 22.30'da yayınladılar.
teşekkürler efenim bilgi için bu hafta unutmazsam izleyeceğim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 01, 2008, 18:06:01 » |
|
O arkadaş ben oluyorum Bu sarışın kız (Serenay), 6. sınıfta bizim okuldaydı (diye hatırlatıldım- bir arkadaş söyledi-) ki anılarımı zorlayınca bizim okulda olduğuna kanaat getirdim  Neyse efenim, Kaan bey yaklaşık 30 yaşında falan heralde artık  Bu kız da 16 yaşında.. Ortaya rol bile olsa iğrenç bir ilişki çıkıyor  İzleyecektim ama unuttum serenayın rol kabiliyetini görmek için  Bakalım bu cumartesi unutacak mıyım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 01, 2008, 18:14:49 » |
|
valla ben reklamını izleyince müziği çok hoşuma gitmişti izlemedim bölümü ama güzel bişeye benziyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
silverdoe
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 02, 2008, 00:24:38 » |
|
Kız hiç garip durmuyor dizide,ama reklamlarda bende "Bu ne beeh  " demiştim Dizinin müziği de çok şirin ayrıca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 07, 2008, 18:22:05 » |
|
2.bölüm süperdi ya Peri'nin ailesi komedi Ali ve Veli'ye bayiliyorum 
|
|
|
|
|
|
Camur mu süreceksin bir baskasinin duyguLarina, önce senin eLLerin kirLenecek
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 07, 2008, 21:21:56 » |
|
Bak gene unuttum ben Serenay'ın rol yeteneğine bakmayı  Tekrarı ne zaman bilen var mı? Ya da tekrarı var mı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
silverdoe
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 07, 2008, 22:11:21 » |
|
2.bölüm süperdi ya Peri'nin ailesi komedi Ali ve Veli'ye bayiliyorum  Aynen aynen  "Ali içeride birkaç saniye fazla kaldığı için sinirlidir,biraz" gibi birşey söyledi ya babası da,orada koptum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|