|
zigu
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 30, 2007, 20:57:22 » |
|
ben hiç beğenmedim açıkçası saçma gülünecek hiçbişey yapmıyolar son derece basit bi program omuş 
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 03, 2007, 18:47:37 » |
|
ben çok beğendim valla bizim eve kablolu net ilk gedliğinde kardeşimle grafi2000'e girer izlerdik ama net çok yavaş olduğu için bir adam gibi izleyemezdik.çok güzel bir program ama reytingi beklenen gibi değilmiş cumay'dı, perşembe oldu şimdi makina'nın boşluğunu doldurmak için cumaretsi'ne almışlar.bu program için kötü ha bire yayın tarihi değişiyor ben çok beğendim ama programi inşallah kaldırılmaz. 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 04, 2007, 12:25:22 » |
|
özgü namal renk katmış. müthiş bi program.geçen bölümünde teomanın klibini ne hale getirmişler  izledinizmi ben koptum resmen
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 05, 2007, 01:59:32 » |
|
evet teomanın klibi süper olmuş hele helin avşarın etek sarı türküsü zuhaha  ama benim favorim tarkana yaptıkları farfara klibi süper 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brandon
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 05, 2007, 03:01:44 » |
|
Bugünkü Bölüm Güzeldi  PopStar Elemelerini Koca Kafalar Öle Bi Hale Getirmiştiki Gülmemek Elde Değildi 
|
|
|
|
|
|
Bana Benden Başka Dost Varsa Bilmem Lazım ...
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 09, 2007, 23:23:30 » |
|
izlediim de ahah biz bu berk tokay'ın yıllar önceki halini bilirim dedirten.. küçükken grafi2000'de bayaa izlediim ama artık eskisi kdar dikkatimi çekmeyen program .. yine de yapcak başka bşii olmadıında zmn geçirmek için izleneblir.. bi de özgü namal'ın sunumu çok kötü yaa ; 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 11, 2007, 22:58:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Synthetica
| cуяєlα αηנα cαямєllα |
Krema

CrueL * Reborn <3
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 12, 2007, 10:14:23 » |
|
Hoş, uykum olmadığında izliyorum bazen. Bazıları gerçekten komik oluyor. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 12, 2007, 20:17:38 » |
|
koca kafalar ı izlerken resmen kopuyorum şahsen benim çok hoşuma gidiyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callisto
Şeker

i love you tonks =))
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 12, 2007, 20:18:57 » |
|
özgü namal ayrı bi tat katıyo  süper her hafta islerken gülmekten kopuorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1nNeRViSioN.
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 13, 2008, 00:08:58 » |
|
Adamlar bir numara ama hemen hemen hep aynı tiplemeleri kullanıyorlar o yüzden bazen sıkılıyorum eskiden grafi 2000'de izlerdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|