|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #435 : Haziran 27, 2008, 12:54:47 » |
|
ya valla efeyi seçerse hiç şaşırmam bu dizide kimin eli kimin cebinde belli değil valla  haha süper ya... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #436 : Haziran 27, 2008, 12:58:12 » |
|
Bence aslı için hiç değmez ya ( ben aslıyı sevmediim için diorm  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #437 : Haziran 27, 2008, 12:58:57 » |
|
dingil deniz geldi herşeyin içine etti şimdi aslının kafası yoktan yere karışacak aslında kimi seçtiği çok bariz ya  
|
|
|
|
|
|
... Haber vermeden gelme, zor olur; Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki, Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur; Gözlerim bitti...
Feridun Düzağaç
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #438 : Haziran 27, 2008, 13:01:47 » |
|
aslı'nın kafasını zamanında asıl karıştıran başka bi dingil vardı adını unuttum hani palyaço falan... gıcık oluodum ona...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_gonca
|
 |
« Yanıtla #440 : Haziran 27, 2008, 18:56:50 » |
|
deniz bence tam zamanında geldi aslıyla efe olamaz bence ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #441 : Haziran 28, 2008, 11:22:33 » |
|
deniz bence tam zamanında geldi aslıyla efe olamaz bence ya
nie olamasın canım sende bi kızsın en nefret ettiğin bi kızla yatan ve seni aldatan bi sevgilinmi olmasını yoksa her daim yanında olan ve seni koruyon bi erkek arkadaşınmı olmasının isterdin ayrıca mine deniz'i aslıdan daha çok sevio deniz mutlaka mine'ye dönecektirr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Godric Gryffindor
|
 |
« Yanıtla #444 : Haziran 28, 2008, 19:16:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diamos
|
 |
« Yanıtla #445 : Temmuz 06, 2008, 13:47:04 » |
|
ilk çıktığında bayaa zewkli bi şekilde izliodum ama beni sıktı ya eskisi kadar zevkli gelmio bana :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çikolatalı_turtam
Süt
|
 |
« Yanıtla #446 : Temmuz 06, 2008, 13:55:14 » |
|
gerçektnde ilk çıktığında süperdi izlenioduu ama şindi çokk sıktı bazen izlemiorum bile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #448 : Temmuz 12, 2008, 21:16:45 » |
|
ben ilk çıktığında izliyodum sonra aslı denizle çıkmaya başladı baktm bunlar yok aşkım hayatım mıy mıy mıy  bıraktm sonra yine izlemeye başladım dnz aslıyı önemsememeye başlıyodu en sonundada aldattı zaten bi kız için yapılcak en affedilmez şeyi yaptı ve efeee bi insanın aşkı bukadarmı güzel anlatılır şimdi ikisi için izlemye başladım aslı efeyi hakediyo çünkü ona en çok değer veren efe aldatan amerikalara kçıp bi cd gönderen deniz değil 
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #449 : Temmuz 19, 2008, 23:47:30 » |
|
Yaşasın Deniz&Aslı aşkı...!!!
Anti Efe&Aslı aşkı...!!!
Ya inşallah Aslı, Efe'yi seçmez. Cidden bırakırım o zaman. Gerçi o Deniz'le ilk çıkmaya başladıklarında da bırakmıştım ama sonradan yine izlemeye başladım. Ama bunda öyle olmaz. Olamaz. Deniz'i seçmesi lazım. Onu seçmek zorunda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|