|
Gece
|
 |
« Yanıtla #360 : Nisan 22, 2008, 19:10:56 » |
|
Pelin'in Katie'ye benzediği resim derseniz daha doğru olur,üstelik benzememesi anormal olurdu  Katie'nin yerine Pelin'i beğenmek de zevk meselesi tabi Bu kız varken Pelin'in lafı bile olmaz bence Önemli değil canım fakat Dawson's Creek'deki en tatlı çift onlardı,bulup izle bence;Deniz,Umut diğerleri hepsi hikaye kalır yanında.Zaten son bölümde Efe Deniz'e ne dedi,kuzuyla olmuyorsa rahat bırak kızı,uğraşma dedi değil mi,herşeyi çok çabuk yapıyorlar ya bunu da beklememiz gerek bence artık Evet bir yerden bulmalıyım mutlaka  Sanırım youtube bu işi çözer  Ama kota dayanmaz  Tekrar bölümleri yayınlanıyor mu  O şekilde izlerim belki Ah Efe ahh.Umarım mutlu olursun  Dawson's Creek'in tekrar bölümleri yayınlanmıyor bildiğim kadarıyla canım,artık youtube'da ne kadar varsa  Efe de,sonunda Aslı'yla mutlu olacak ama önce biraz akıllanması lazım  Mine de Deniz'le deniyecekti tekrar,ama bu diziyi nasıl uyarlıyorlar böyle karma karışık anlamıyorum,Allah bilir bunlar sonunda Deniz'le Aslı'yı evlendirirler  Tam Avare'ye döner dizi 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #361 : Nisan 22, 2008, 21:44:17 » |
|
Fragmanı izledim ve buraya koştum  Biri izlesin ve bana anlatsın  Neler oluyor çözemedim  Ama sanırm Aslı Umut'a kal dedi  Çocuk palyaço  Neyse izleyin isterseni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #363 : Nisan 23, 2008, 17:44:51 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 24, 2008, 14:42:33 Gönderen: JuliaSirius »
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #364 : Nisan 27, 2008, 18:32:46 » |
|
ya bu umut'a acaip kıl oldum kızın kafasını karıştırıo yalandan yere yoksa hepimiz yani dizinin yakın takipçileri aslı'nın hala deniz'i sevdiğini bilioruz 46.bölümün finalinden sora ağlattı zaten aslı'yı (gerçi benide:)) acaba deniz çıktımı diziden oda ayrı bi soru işareti tabi:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #365 : Mayıs 13, 2008, 15:08:37 » |
|
Evet ya Deniz diziden çıktımı yoksa geri gelecek mi? Yok ya aslı böle umutla iyi ya efe ile mine aslı ile umut ama canım su ne olacak hupff nese onunda bi taliplisi çıkar artık
|
|
|
|
|
|
E=mc² Fan ClubKatılmak için.. Tık!..
|
|
|
|
hermi_o_nini
|
 |
« Yanıtla #366 : Mayıs 14, 2008, 14:44:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #369 : Mayıs 23, 2008, 13:10:21 » |
|
ya yok abi efe kesin aslı'yla artık tabi aslı'nın verceği tepki ağır olucaktır efe'ye inşallah bi hata yapmaz.... o umut kadar gıcıı hiç glmedi bu diziye aslı'nın kafasnı karıştırdı deniz gitti gebersin aslı ii yaptı bu bölümde umut'a yalandan yere umut beslio oda... Deniz diziden çıktımı yoksa geri gelecek mi?
bn gelcek ide duydum büyük ihtimalle gelicektir... bide bnim teorim gelirse heralde efe ile aslı yı birlikte görür ztn iyice pembe diziye çevirdiler diziyi ama güzel.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #371 : Mayıs 26, 2008, 23:00:14 » |
|
Pazar sabahı İbrahim, Dağhan, Aslı ve Pelin, Güneri Cıvaoğlu'nun programına katılmışlardı. İbrahim'e sordu Deniz geri gelcek mi diye... O da kesin olarak bilmiyomuş. Ama çağırırlarsa gelirmiş.. Bilmeniz gerektiğini düşündüm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orchideus
Süt
|
 |
« Yanıtla #373 : Mayıs 26, 2008, 23:56:11 » |
|
Cidden ya İbrahim Kendirci gidince diziyi yeniden izlemeye başladım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #374 : Mayıs 27, 2008, 23:53:20 » |
|
Deniz'in gelmesi lazım,daha Efe'yi fırçalayacak  Ama Aslı ve Efe işi olsa bile o kadar uzun süreli olmaz;artık Türk filmi modundan çıkıp,hemen evlenmedir,bebektir olaylarına girmezler umarım 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
|
|
|
|