Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 17:59:45  

Sayfa: 1 ... 21 22 23 [24] 25 26 27 ... 39   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kavak Yelleri  (Okunma Sayısı 16856 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ginevra
CuLLen
Demleme Çay

TwiLight <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #345 : Nisan 20, 2008, 22:28:10 »

Sarkiyi paylastigin icin cok sagol
Pinhani bu adamin sesi bir harika ya bayiliyorum  Cool

~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi.
Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim.
   Bir TwiLight Parodisi

Edward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kavak Yelleri
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 17:59:45 »

Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #346 : Nisan 20, 2008, 23:53:21 »

Bir dakika Aslı Umut'a evet derse öldürürüm o karakteri Hede Hödö Çocuğu sevmiyor,tanımıyor ve sırf Deniz'i sinir etmek için evet diyor ha! ha! Hayır,o çocuğu hele bi üzsün basarım seti Dil Çıkaran

Not:Kavak yellerini kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler şu an tekrarı yayınlanıyor Kahkaha Sarılan

EDİT: Şarkıyı buldum Terleyen Hemen ekliyorum bakmak isteyen olursa diye Aww
Youtube!

Ben bu şarkıya hayran kaldım Terleyen

Müzik için teşekürler.Fakat ben Denizin aslyı sevdiğine hiç inamıyorum Dil Çıkaran Seven insan aldatmaz yani Aslı ile Deniz ikilisini destekliyorum amaaa bende Aslının önce Denizi altdatması gerekiyor bence Dil Çıkaran Deniz dünyanın kaç bucak oldunu görsün diye Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 23:53:59 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #347 : Nisan 21, 2008, 00:21:50 »

Bence Deniz Aslı'yı seviyor.Ve Mine ile yaşadıklarına gelince biraz da onun gibi düşün Dil Çıkaran Bir anlık olmuşmuşmuş Hede Hödö Ve bence erkeklerin çoğunluğu aynı hatayı yapar <.< Ama hepsi değil tabii ki Kahkaha

Deniz çok pişman.(Yok bi de olmasaydı Dil Çıkaran ) Mine de çok mutludur herhalde Hede Hödö Deniz'in ona dönme ihtimali olabilir diye düşünüyordur <.<

Aslı'ya gelince Kahkaha Deniz'e yaptıklarında haklı Alla Alla Ben de aynısını yapardım Alla Alla Seviyor ama gururuna yediremiyor.Affedemiyor Kararsız Ama dediğim gibi bu yüzden Umut'a umut verirse gözümden düşer.Sevmiyor ki Umut'u.Çocuğu niye üzsün boşuna Ağlayan Yazık değil mi o papatyalara Ağlayan (Ben hâla papatyada takıldım Kahkaha Bana hiç papatya veren olmadı ki <.< Hep gül hep gül  Ağlayan )

Hadi Umut değil de başkası olsun bari dersen yine karşı çıkarım bu düşünceye.Şöyleki biri beni aldatacak ben de onu aldatacağım.Tenezzül bile etmem Dil Çıkaran O yaptı diye sen de mi yapacaksın Alla Alla Klasik söz:O camdan atlasa sen de mi atlayacaksın Dil Çıkaran Hede Hödö

Bu arada müzik için rica ederim,ne demek Kahkaha Paylaşacağım tabi Sarılan

Yorum yapın yahu.Konuşasım geldi Kahkaha Dil Çıkaran
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #348 : Nisan 21, 2008, 00:28:40 »

Bence Deniz Aslı'yı seviyor.Ve Mine ile yaşadıklarına gelince biraz da onun gibi düşün Dil Çıkaran Bir anlık olmuşmuşmuş Hede Hödö Ve bence erkeklerin çoğunluğu aynı hatayı yapar <.< Ama hepsi değil tabii ki Kahkaha

Deniz çok pişman.(Yok bi de olmasaydı Dil Çıkaran ) Mine de çok mutludur herhalde Hede Hödö Deniz'in ona dönme ihtimali olabilir diye düşünüyordur <.<

Aslı'ya gelince Kahkaha Deniz'e yaptıklarında haklı Alla Alla Ben de aynısını yapardım Alla Alla Seviyor ama gururuna yediremiyor.Affedemiyor Kararsız Ama dediğim gibi bu yüzden Umut'a umut verirse gözümden düşer.Sevmiyor ki Umut'u.Çocuğu niye üzsün boşuna Ağlayan Yazık değil mi o papatyalara Ağlayan (Ben hâla papatyada takıldım Kahkaha Bana hiç papatya veren olmadı ki <.< Hep gül hep gül  Ağlayan )

Hadi Umut değil de başkası olsun bari dersen yine karşı çıkarım bu düşünceye.Şöyleki biri beni aldatacak ben de onu aldatacağım.Tenezzül bile etmem Dil Çıkaran O yaptı diye sen de mi yapacaksın Alla Alla Klasik söz:O camdan atlasa sen de mi atlayacaksın Dil Çıkaran Hede Hödö

Bu arada müzik için rica ederim,ne demek Kahkaha Paylaşacağım tabi Sarılan

Yorum yapın yahu.Konuşasım geldi Kahkaha Dil Çıkaran

Bilmiyorum ben sinir oldum Denize bir anlığına bile aslıyı aldatmayı düşünmesi ve yapmasıda <.< Aslı affederse ben çok kızıcağım ona Türk kadının makus tarihimi bu çok çok seversin aldatır ama affederler nasıl aklıllarından onu aldattığını çıkarabilecek <.< Denizi alddatsın bence hatta sırf onun yanındayken umutla birlikteyken Türk filmlerinin meşhur kahkahalarını atsın o kendinin bişey sana Deniz gbi erkelere dünyanın kaç bucak oldğunu göstersin  Dil Çıkaran

(göstermek/gizlemek için tıkla)
« Son Düzenleme: Nisan 21, 2008, 00:29:17 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #349 : Nisan 21, 2008, 00:39:10 »

Bir dakika farklı bir konu daha oldu şimdi Kahkaha Yani yeni farkettim Dil Çıkaran Aslı Deniz'i affetmesin Alla Alla Nereden geliyor bunlar aklınıza Hede Hödö Şimdi aklımda o kadar çok senaryo oldu ki Terleyen (Tarih sınavına çalışırken fazla düşünmemem gerektiğini hep unutuyorum.Bakınız sonuçları Terleyen )

Şimdi bir soru daha Kahkaha      Dawson's Creek'te neler olmuştu bilen var mı Kahkaha Ben üşengeçliğimden araştıramadım da Terleyen Şu sorulara bakarak anlatırsanız sevinirim Kahkaha

1)Aslı Deniz'i ne zaman affedecek (biliyorum affedeceğini Gözlerini Deviren )
2)Umut'a ne olacak.Dizide kalacak mı yoksa bir daha Aslı'ya görünmemek için gidecek mi Ne? Kalırsa neler olacak Dil Çıkaran (Buket sete gidecek Hede Hödö )
3)Efe ve Su tekrar beraber olacak mı Ne?
4)Mine ölecek mi  Şeytani Hede Hödö

şimdiden teşekkür ederim Hede Hödö
Gece
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #350 : Nisan 21, 2008, 00:50:23 »

JuliaSirius,Dawson's Creek de olaylar buradaki gibi birkaç ay içinde olmuyordu,lise 1 den üniversite bitişine kadar vardı bu dizi,bir sürü karakter girip çıktı Kararsız
Ama dizinin sonunda

"İnci,Kaptan Sparrow'un!"

"Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #351 : Nisan 21, 2008, 00:56:35 »

Anladım Terleyen

Teşekkür ederim Aww
Gece
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #352 : Nisan 21, 2008, 01:05:42 »

Önemli değil canım fakat

"İnci,Kaptan Sparrow'un!"

"Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #353 : Nisan 21, 2008, 01:26:14 »

Önemli değil canım fakat

Evet bir yerden bulmalıyım mutlaka Terleyen Sanırım youtube bu işi çözer Dil Çıkaran Ama kota dayanmaz Terleyen Tekrar bölümleri yayınlanıyor mu Ne? O şekilde izlerim belki Kahkaha

Ah Efe ahh.Umarım mutlu olursun Dil Çıkaran Kahkaha
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #354 : Nisan 21, 2008, 16:47:44 »

Keşkem Aslı Umut ile olsa Minede kenide birini bulsa Gözlerini Deviren Denizde kıskaçlığından açtlaya çaltaya Aslıyı aldattığı güne lanet okuya okuya ölse  Hede Hödö

Hava serin
Pesimisticc
---Hunter---
Sıcak Çikolata

Mary Winchester <3

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #355 : Nisan 21, 2008, 19:43:43 »

Keşkem Aslı Umut ile olsa Minede kenide birini bulsa Gözlerini Deviren Denizde kıskaçlığından açtlaya çaltaya Aslıyı aldattığı güne lanet okuya okuya ölse  Hede Hödö
keşkee Kahkaha efeyle aslı imkansız bence ya aslında yakışırlardı ama ikisi de böyle bişey yapmaz yani mümkünsüz...

mine-deniz olayında da bence tek suçlu mine değil... yani denizin sırf onunla birlikte olduğu için ona dönmesini istemiyor eğer aslıyla denizin ayrılmasını isteseydi hamileyim diye yalan atıp çok kolay ayırabilirdi... minenin tek suçu deniz safına aşık olmak ama o ne aslyı ne mineyi hak etmiyor Hede Hödö

...Love...

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #356 : Nisan 21, 2008, 19:50:17 »

Bu bölümünün tekrarını izledim Kahkaha Aiiii yani Hede Hödö Nasıl bir bölümdü bu böyle ya <.< Mine en azından korktuğum gibi hamile olmadığı halde hamile numarası yapmadı Hede Hödö Bu kızdan da hem nefret ediyorum hem de acıyıp onun için üzülüyorum  Hede Hödö Çıkamadım onunla ilgili fikirlerimin içinden Hede Hödö mBir mavi gözlü çocuk vardı onunla Aslı arasında bir şey olabilir mi acaba Şaşırmış Hede Hödö Papatyalar da pek güzeldi zaten Dil Çıkaran öfff bu nasıl dizi yahu Hede Hödö Neyse Gözlerini Deviren Yine tamamiyle izleyemedim zaten yarım kaldı <.<
« Son Düzenleme: Nisan 21, 2008, 19:51:14 Gönderen: holy_solemn » Logged

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
ginevra
CuLLen
Demleme Çay

TwiLight <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #357 : Nisan 21, 2008, 20:15:19 »

Mine Deniz olmasin artik baydi
Asli Deniz demode oldu
Efe Asli olursa degisiklik olur  Hede Hödö
Birde ben Katie Holmes ve Pelin Karahan benzerligine takildim  Acayip

~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi.
   Bir TwiLight Parodisi

Pesimisticc
---Hunter---
Sıcak Çikolata

Mary Winchester <3

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #358 : Nisan 21, 2008, 20:22:10 »

hmm hakatten benzio ama o kızı beğenmedim pelin daha güzel demek zorundayım Kahkaha :-/

...Love...

ginevra
CuLLen
Demleme Çay

TwiLight <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #359 : Nisan 21, 2008, 20:29:34 »

Ya hayir ya o resimde cok cirkin cikmis ee sonucta Pelin'e benzeyen bir resmini almislar  Hede Hödö
Yoksa Katie cok güzel bir kizdir hayraniyim  Kahkaha

itici bir tip degil en azindan  Dil Çıkaran

Bir TwiLight Parodisi

Sayfa: 1 ... 21 22 23 [24] 25 26 27 ... 39   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: