|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 02, 2007, 23:43:57 » |
|
Bugün gazetede okudum dizinin müziği çalıntıymış doğrumu ki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 02, 2007, 23:46:05 » |
|
Bugün gazetede okudum dizinin müziği çalıntıymış doğrumu ki  Aaa  Nasıl olur ? Pinhani'nin şarkısı mı çalıntı ?
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|
*Silver_Sky*
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 02, 2007, 23:59:36 » |
|
çok mükemmel bir dizi dawson's creek miş banane yaa ben seyrederim kardeşim kırk yılda güsel bir dizi gelmiş..Aslı denen şahsiyet saçları açsa mükemmel olucak ama ilerde o da olur  öbür kız sinir bozucu az  dağhan çok şekerimsi bişe yaa  Bugün gazetede okudum dizinin müziği çalıntıymış doğrumu ki  yok be yaw Pinhani nin sitesinde yazıyor kavak yellerinin müzikleri pinhani den diye..hemen çamur diziye zaten bi dawson's creek bi de bu !
|
|
|
|
|
|
[ ...[ ..endLess dark....] ...]
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 03, 2007, 00:05:07 » |
|
Yaa birşey soracağım ? Dizide çalan müzikleri nerede bulabilirim ben yaa  Pinhani yapmış da adları ne acaba şarkıların  Mesela son sahnede miydi neydi çok güzel bir müzik vardı bayıldım ona 
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 03, 2007, 00:09:35 » |
|
çok mükemmel bir dizi dawson's creek miş banane yaa ben seyrederim kardeşim kırk yılda güsel bir dizi gelmiş..Aslı denen şahsiyet saçları açsa mükemmel olucak ama ilerde o da olur  öbür kız sinir bozucu az  dağhan çok şekerimsi bişe yaa  Bugün gazetede okudum dizinin müziği çalıntıymış doğrumu ki  Hımm o zaman tamam sorun yok  yok be yaw Pinhani nin sitesinde yazıyor kavak yellerinin müzikleri pinhani den diye..hemen çamur diziye zaten bi dawson's creek bi de bu !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peter.pettigrew
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 03, 2007, 02:05:15 » |
|
Ben denk geldim geçn gün,, hiç beynmedim , fazla cıvıl cıvl olduğuda söylenmz.. Daha başta sorunlu başladı.. Zaten hertaraf dizi kaynıyo.. doğru düzgnde tv izleyemiyz..
|
|
|
|
|
|
imzan çok büyük
|
|
|
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 04, 2007, 00:31:22 » |
|
Dizinin reklamlarını hiç görmedim  ( bknz: pc başından kalkıpta tv izlemeye vakit kalmaması  ) Onun için yorum yapmamıştım ama çevremdekiler çk beğendiklerini söyleyince bu hafta izlicem  ilk bölüm kaçtı ama telafi edicem bir şekilde  Ama nasıl
|
|
|
|
|
|
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 04, 2007, 13:43:55 » |
|
Dizinin reklamlarını hiç görmedim  ( bknz: pc başından kalkıpta tv izlemeye vakit kalmaması  ) Onun için yorum yapmamıştım ama çevremdekiler çk beğendiklerini söyleyince bu hafta izlicem  ilk bölüm kaçtı ama telafi edicem bir şekilde  Ama nasıl Yanlış hatırlamıyorsam bu gece tekrarı var  Emin değilim ama ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 04, 2007, 13:50:08 » |
|
Evet bugün tekrarı var..Saat sekizde.. Çalan şarkının adı Hele Bi Gel.Benim pc'de var ama Direktmen orjinal cd'den yüklediğim için Cd'siz çalışmıyo malesef..Korsanını çektircem götürcem cd'yi atcam isteyenlerede gruba saygısızlık olur yapamıyorum  Ama youtube'a Hele Bi Gel yazarsan çıkar 
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 04, 2007, 13:51:15 » |
|
Bugün izliycem tekrarı sonunda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
without
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 04, 2007, 15:24:04 » |
|
ben izledim de yani idare eder ama beni çeken müzüğü oldu harika b,şi ya nerden bulabiliriz ki? 
|
|
|
|
|
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/cent
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 04, 2007, 15:25:08 » |
|
ben izledim de yani idare eder ama beni çeken müzüğü oldu harika b,şi ya nerden bulabiliriz ki?  Müziklerini Pinhani yapıyor  Hele Bi Gel ve Beni Al çok güzell  Tavsiye ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 04, 2007, 15:33:27 » |
|
Bence en iyi Haftanın Sonu Ama Seni Bana Anlatırlar'ın başı Saod'ın Hipnoziteye benziyo ya ilk dinlediğimde o sanmıştım.Ama şans olmuştur,çünkü Pinhani'ninin öyle şey yapıcağını sanmam.  Olaya bakın yahu dizi konusunda grup muhabbeti çeviriyoruz:P
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 05, 2007, 12:56:08 » |
|
hoş bi film bakalım diğer bölümlerinde ne olucak ama Aslı güzel bi karakter
|
|