Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 17:48:07  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Iconoclasts  (Okunma Sayısı 66 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 03, 2008, 23:34:47 »

Kendi alanlarında en iyi ve yaratıcı isimler “Iconoclasts”da bir araya gelip birbirlerini anlatmaya devam ediyor. 18 bölümden oluşan programın her bölümünde iki ünlü isim, hayatlarını, anılarını, tecrübelerini, medya ve toplum karşısındaki görüntülerinin ardındaki gerçek kimliklerini gözler önüne seriyor.

5. Bölümde Mario Batali ve Michael Stipe Anlatıyor
Programın beşinci bölümünde aşçı ve yemek kitabı yazarı Mario Batali ile R.E.M. grububun solisti rock şarkıcısı Michael Stipe bir araya geliyor.

Mario Batali yemekleri, yemek kitapları ve her zaman tıkabasa dolu olan restoranlarıyla tüm dünyada tanınan bir aşçı. Hayatına kattığı özel başka bir malzeme ise müzik sevgisi. Batali programda aykırı bir müzisyen ve film yapımcısı olan dostu, R.E.M. grubunun solisti Michael Stipe’la beraber bu tutkusunu keşfe çıkacak. Stipe kendinden ve ilham kaynaklarından bahsedecek ve Batali’nin televizyonda yayınlanan yemek programına çıkmaktan neden keyif aldığını anlatacak...

Ben başından başlayamadım bu programa , kısmet Terleyen 3 haftadır falan izliyorum , ama çok hoşuma gitti. Bu cuma , okuduğunuz gibi Michael Stipe vardı Gözlerini Deviren Çok sempatik geldi bana yine Aww Her Cuma saat 20.00'de ve 1 saat Ağlayan sürüyor .. Neyse , işin özü tavsiye ederim , cumaları falan tvde zaplarken bir bakın derim ben Gözlerini Deviren
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Iconoclasts
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 17:48:07 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: