|
esn
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 11, 2008, 14:39:21 » |
|
çarşamba günü diziyi izleyen oldu mu bilmiyorum ama çok güzeldi arkadaşlar barney yine manyaklığını yapmış  izlemeyen varsa mutlaka izlesin  ayrıca bu bölümde enrique iglesias var hayranlarına duyurulur bir masajcı rolündeydi yanlış hatırlamıyorsam ama çoooooook yakışıklıydı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 21, 2008, 14:51:37 » |
|
evet süperdi yine hiç bir bölümünü kaçırmadığım tek dizi favori bölümümde kesinlikle robinin eskiden kanada`da pop yıldızı olduğu bölümdü lest go to the mall klipi süperdi .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der_Meister
Kakao

Te quiero puta!
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 28, 2008, 19:41:35 » |
|
Bu haftaki bölümünde çizme dükkanına kopmuştum 
|
|
|
|
|
|
Komm her, bleib hier Wir sind gut zu dir... __________________
Şöyle beni alıntılayıp mantıksız mesajlar yazmayın! Fikrinizi yazın konuyla alakalı, benim yaptığım gibi! Burada bana değil başlığa cevap vermek için varsınız!
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 29, 2008, 20:25:59 » |
|
Ablam bütün bölümlerini getirmiş.gece gündüz izliyorum kesinlikle mükemmel.Yani hiç güleceğin olmasa bile gözünden yaş getirtene kadar güldürüyor  Barney süper ama yahu It's ''Legen'' wait for it ''DERY''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 02, 2008, 19:56:23 » |
|
bunun 3. sezon 3. bölümünün "i look like a turkish lesbian" kısmı kesilmiş dizi türk lezbiyenlere yapılan hain bir saldırıdır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 06, 2008, 02:01:42 » |
|
bunun 3. sezon 3. bölümünün "i look like a turkish lesbian" kısmı kesilmiş dizi türk lezbiyenlere yapılan hain bir saldırıdır.
ben internetten izlediğim için o vardı. Ne alaka dedim..Orası çok saçmaydı doğrusu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 06, 2008, 02:11:08 » |
|
aaayy ben bu dizide çok eğleniyorum acepp çok komik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 06, 2008, 19:21:05 » |
|
hakikaten süper bi dizi. zaten CNBC-e de nerdeyse kötü dizi yok. sabah akşam CNBC-e. bi de hafta içleri şu ekonomi haberleri olmasa. 17.30'a kadar televizyonu açmak istemiorum vallahi.
vallaha ya bütün sabah-öğle vaktini alıyo ekonomi haberleri.. sanki çok mühimdide .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
severus sirius
Kakao

phoenix city
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 06, 2008, 23:04:12 » |
|
hakikaten süper bi dizi. zaten CNBC-e de nerdeyse kötü dizi yok. sabah akşam CNBC-e. bi de hafta içleri şu ekonomi haberleri olmasa. 17.30'a kadar televizyonu açmak istemiorum vallahi.
vallaha ya bütün sabah-öğle vaktini alıyo ekonomi haberleri.. sanki çok mühimdide ..  ozamanda sıkılırdık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 18, 2008, 14:37:00 » |
|
Resepsiyonist Britney İşte Britney Spears'ın rol aldığı How I Met Your Mother adlı diziden görüntüler... 24 Mart'ta yayınlanacak Britneyli bölümde ünlü şarkıcı bir dermatoloji ofisinde resepsiyonist bir kızı canlandırıyor. Bölümün başrol oyuncularından biri olan Spears, Josh Radnor ile birlikte oynuyor. Buyrun resimler: http://www.mtv.com.tr/newsID.aspx?NewsId=2668(mtvtr alıntı)
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 23, 2008, 22:43:51 » |
|
youtube'da aradım bulamadım ya. ayrıca aynı bölümde ted'i içeri yolladıktan sonra barney lily ve marshall'ın..ahem..eee "yakınlaşmaya" başladıkları sahneyi de kesmişlerdi sanırım  barney ve marshall öpüştüğünde kopmuştum ! 
|
|
|
|
|
|
Yes, Jesus loves me, The Baleheads tell me so !
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 30, 2008, 20:08:31 » |
|
youtube'da aradım bulamadım ya. ayrıca aynı bölümde ted'i içeri yolladıktan sonra barney lily ve marshall'ın..ahem..eee "yakınlaşmaya" başladıkları sahneyi de kesmişlerdi sanırım  barney ve marshall öpüştüğünde kopmuştum !  oufff yaa bnde izlemek istiyorum xD nerden izlicez youtube'da yoksa?? uyuz oluyorum şu dizilerin kırpılması olayına :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 16, 2008, 21:43:39 » |
|
Spears televizyonda Britney Spears 'How I met your mother' dizisinde konuk oyuncu oldu. -bu akşam-http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=5&cbVideo=4075&cbQuality=1 (a:ntvmsnbc.com) ... hiç mi hiç sevmem bu kadını  ama hayranlarına duyrulur
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 16, 2008, 21:48:15 Gönderen: derhavril »
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...
|
|
|
|