Daha önce bu konuyu açmıştım ama hack yüzünden gitti

O yüzden tekrar açıyorum dizi hakkında konuşabilmemiz için

Hollyoaks
Hollyoaks, kült İngiliz dizileri Grange Hill ve Brookside’ın yaratıcısı Phil Redmond tarafından geliştirildi. Dizi ekrana ilk geldiğinde ciddi konulara yer vermediği için “hafif” bir yapım olduğuna dair eleştiriler alıyordu. İlerleyen bölümlerde gençlerin yaşantısını en gerçekçi şekilde ele alma çabasına giren Hollyoaks için Natasha karakterinin ölümü bir kilometre taşı oldu. Natasha, içkisine atılan uyuşturucu sonucu hayatını kaybedince Hollyoaks gençliği ölümün gerçekliğiyle tanışmış oldu. Tecavüz, intihar, çocuk tacizi, öğretmen/öğrenci ilişkisi ve uyuşturucu gibi tabu olan birçok konuyu derinlemesine deşip sosyal sorumluluğunu yerine getirdi.
Dizi, Gary Lucy (Footballers’ Wives’ta da futbolcu Kyle Pascoe’yu canlandırıyor), Will Mellor, Jeremy Edwards ve Jodi Albert gibi tanınmayan genç oyunculardan televizyon yıldızı yarattı. En İyi Hikaye, En İyi Oyuncu ve En İyi Sahne dallarında İngiliz Melodram ödülleri dahil kazandığı sayısız ödüle ek olarak En İyi Melodram dalında 4 de BAFTA adaylığına sahip olan dizinin popülaritesi arttıkça hafta içindeki yayın sayısı da artmaya başladı. Hafta içi her gün ekrana gelen Hollyoaks, yaklaşık 2000 bölümü geride bırakarak bir başka rekora daha imza attı.
İngiltere’de, Hollyoaks adındaki hayali bir banliyö kasabasında geçen dizi, burada yaşayan gençlerin hayatını anlatıyor. Üniversite çağında olan bu gençler dizinin merkezini oluşturduğu için, olayların büyük bir kısmı Hollyoaks Community College denen üniversitenin çevresinde geçiyor.Soap opera türündeki dizi, gençlerin karşılaştığı ciddi sorunlara eğilmesiyle tanınıyor: Genç yaşta hamilelik, kürtaj, tecavüz, hırsızlık, alkol, uyuşturucu...
Bu dizi iyice bağımlılık yaptı iple çekiyorum her gün yayınlanacağı saati

Ayrıca Will'den nefret ediyorum

Kris Jess Zoe ve Nancy favorilerim

Siz ne düşünüyorsunuz