Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 12, 2008, 23:57:31  

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7] 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hepsi 1  (Okunma Sayısı 2433 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lostsoul
B4MV... ~~
Sert Espresso

G e e ~ ~

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #90 : Şubat 16, 2008, 19:11:36 »

^^tamamen katılıyorum.

öğrenci evi görmemiş onlar,yani onları izleyen ve sevenler maalesef var.
aynenn... yani normal  davransalar bide. onlar gibisi görülmemis dünyadaa agucuk guguck kaç yasında gösteriyorlar sizce?

Grind~~
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hepsi 1
« Eklendi: Ekim 12, 2008, 23:57:31 »

Nepenthe
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #91 : Şubat 16, 2008, 20:02:41 »

en sevmediğim dizi bu kadar abuk sabuk, zeka özürlü bişiyi ilk defa görüyorum selena bile bu kadar diil  XD

İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
emruda
Kakao

rupemda

emruda_09@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #92 : Şubat 17, 2008, 14:48:50 »

ay bende sevmiyorum hiç. ben bile daha güzel rol yaparım Hede Hödö

...!!!                                  
                           Bir sabah elbet
                     güneşte doğacak penceremde;
                            Ama bilki ateşin
                     hala yanacak yüreğimde..
                            Gözyaşlarım akıp gidecek
                     selden öte selden ziyade...
                            Bir canım var vereceğim
                     maldan öte maldan ziyade.........
esn
filalayka
Sıcak Çikolata

derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla...

esraesra69@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #93 : Nisan 29, 2008, 14:55:02 »

az önce televizyonda karşıma geldi Gözlerini Deviren  sarışın bir kız var gülçin miydi adı kıyafetine bittim Dil Çıkaran buna gençlik dizisi mi dicez Ne?

devam etmiyor akşamları sanırsam yoksa ediyor mu Ne?  ben sadece gündüzleri görür oldum da Gözlerini Deviren

MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino

яǝʎmɐs ツ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #94 : Mayıs 13, 2008, 15:09:36 »

Yok ya devam ediyor ama hangi gündü unuttum.. kardeşlerimden öğrenir sölerim Kahkaha

Wonderful, marvellous, marvelous, fabulous, gorgeous, fantastic, fantastical, yummy, beautiful, bully, cool, corking, groove, groovy, phenomenal, prodigious, ripping, scrumptious, splendid, swell, wicked, wizard, wondrous, extraordinary, marvel, fabelhaft, famos, glorios, klasse, au poil, merveille, prodige, wunderbar, 带劲, 精彩, 美妙, 妙, 玅, 奇妙, 雄伟, 咺, 曜, 烨, 旖旎, 优秀, pfundig, bewundernswert, brillant, fabelhaft, herrlich, klasse, fantastico, magnifico, stupendo, meraviglia, phantastisch, wunder, wunderbar, ausgezeichnet, sagenhaft, чудесный, дивный, потрясающий, диковина, диковинка, гений, fantástico, estupendo, maravilloso, impresionante, θαυμαστός, رائع, مدهش, عجيب, بديع...
Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi

ÖSS

351137125
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #95 : Haziran 04, 2008, 18:52:50 »

geçenlerde gördüm final yazıyordu ekranda kocaman Dil Çıkaran sonunda bitti  Boogie
« Son Düzenleme: Haziran 04, 2008, 18:55:48 Gönderen: Godric Gryffindor » Logged

The only difference between me and a madman is that I'm not mad
hermioneda
Demleme Çay

btn kötülükler eriyecekse küresel ısınmaya evt!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #96 : Haziran 09, 2008, 19:04:40 »

bnce de saçma bir diziydi.

hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır...
Frank McCourt
Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (Oscar Wilde)
Role Playing
Telve

y@rock.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #97 : Haziran 11, 2008, 13:59:08 »

Bizim komşunun küçük bir oğlu var, beş yaşında. Çok severdim kendisini. Zaten kısa boyu ve sarı kıvırcık saçlarıyla çok şekerdir kendisi. Hepsi 1 vardı TV'de, "aç, aç, aç!" diye inlemeye başladı. O anda gözümden düştü. Ama sonra düşündüm de Hepsi 1 zaten o yaştaki insanlara yönelik bir dizi olsa gerek. Ama ben hâlâ bizimkinin oradaki kara kızı kestiğini düşünmekteyim. Çapkındır kendisi Hede Hödö

“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
çikolatalı_turtam
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #98 : Temmuz 09, 2008, 04:07:32 »

yha  4  üde  çok  şrin ve  tatlılar  bnce  aslında  renkler ve  zevkler   tertışılmaz  ama  4  üde  birbirinden  güzell    hemde  tutu  aslında  o   kdr  çabuk  bitmedi  ilk dizileri olduğu  için efet biras  kötüydü  ama  genç  dizisiydi   ve  bence  bi aşk  dizisi  5  6  yaşındaki  çocuklar için değildir  hem  en  azından sihir  fln yoktuu  (hepiniz  nie  bu kdr  karşısınız ki yha  onlarada  yazık ama Ağlayan   bnmle  aynı  fikirde  olan  yok  snrm Gülümseyen

rumeysaa
Sünger bOb Hayran kLübü (sünqerimmm!!)
Telve

Seth-Summer ♥ Taylor-Ryan

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #99 : Temmuz 09, 2008, 19:35:35 »

yha  4  üde  çok  şrin ve  tatlılar  bnce  aslında  renkler ve  zevkler   tertışılmaz  ama  4  üde  birbirinden  güzell    hemde  tutu  aslında  o   kdr  çabuk  bitmedi  ilk dizileri olduğu  için efet biras  kötüydü  ama  genç  dizisiydi   ve  bence  bi aşk  dizisi  5  6  yaşındaki  çocuklar için değildir  hem  en  azından sihir  fln yoktuu  (hepiniz  nie  bu kdr  karşısınız ki yha  onlarada  yazık ama Ağlayan   bnmle  aynı  fikirde  olan  yok  snrm Gülümseyen

bencede çok güzel bir dizi   Aww  show dayken izliyodum atv ye geçince bıraktım sonra sabahları çıkıyo izliyorum bence çok hoş bi dizi giyimleri konuşma tarzı hayatları fln hepsi çok güzel ilk defa oyunculuk deneyimiyle bir dizi yapmışlar bence çok güzel bir dizi Gülümseyen  Sarılan (keşke final değil sezon finali olsaydı  Ağlayan )

THE O.C♥

çikolatalı_turtam
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #100 : Temmuz 10, 2008, 00:20:44 »

yaa  neden bu kdr  ön  yargılısınız yaa hem  anlamıorum bi diziyi eğer  seyretmiosanız  bu  kdr  fikiri yani ön  yargıyı nerden buluyosunuz  bence  saygı  duymanızz  lasım Göz Kırpan iftirayada  gerek yok  en çok ona  sinir  oldum yok para için dizi  çekiyolar  hem sadece onlar  değilki  bütün  oyuncular  bence  para için   oynuolar  babamızın  hatrına  oynucakları yok yha  bence  bi izliip ondan sonra  fikir  üretin  yorumlarınızaaa  saygı  duyuyorum ama  ön  yargıyı  hiç sevmiyorum o yüsden bu kdr  bozuldum   Üzgün   

Camellia
Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #101 : Temmuz 10, 2008, 01:16:19 »

yaa  neden bu kdr  ön  yargılısınız yaa hem  anlamıorum bi diziyi eğer  seyretmiosanız  bu  kdr  fikiri yani ön  yargıyı nerden buluyosunuz  bence  saygı  duymanızz  lasım Göz Kırpan iftirayada  gerek yok  en çok ona  sinir  oldum yok para için dizi  çekiyolar  hem sadece onlar  değilki  bütün  oyuncular  bence  para için   oynuolar  babamızın  hatrına  oynucakları yok yha  bence  bi izliip ondan sonra  fikir  üretin  yorumlarınızaaa  saygı  duyuyorum ama  ön  yargıyı  hiç sevmiyorum o yüsden bu kdr  bozuldum   Üzgün   

bi zamanlar seyrederdim Hede Hödö (o zaman 6. sınıftaydım ezük büzüktüm XD ) sora doğru dürs diziler gördüm "hepsi 1 ne ki ya" deemiştim bence tamamen kişilikle alakalı XD (ezik olduğunu kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın XD ) sadece kalitesinin düşük olduğunu söylüyorum XD ve küçüklere göre XD neyse

edüüüt: yakında yani zaman geçtikçe anlarsınız dizinin kalitesini XD
« Son Düzenleme: Temmuz 10, 2008, 01:19:14 Gönderen: ginny hhr » Logged

But I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But its still hard to give her away

ron!_hermione!
gossip girl!! XD
Telve

murphy kanunları!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #102 : Temmuz 10, 2008, 01:19:53 »

aynen fikrimi yansıtmışsın canımm

AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm

Camellia
Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #103 : Temmuz 10, 2008, 01:21:38 »

ehe ehe ben işte Hede Hödö

But I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But its still hard to give her away

çikolatalı_turtam
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #104 : Temmuz 10, 2008, 01:47:32 »

bncede  zaten  ezik  fln  değilim korkma  yanlış anlamam XD  yha  ben  saten diziye  bişi  demiyorum  kötüde  olabilir  ama  ben grup hepsi  hayranı olduğum için  bana çok güzel  geliyoddu   Göz Kırpan  zatn onlar  şarkıcıydı  oyuncu değiller  ve  ilk  dizileriydi  o  yüsden herkese  güzel  gelmeyebilir  ve   onlar bi  grup  tek  değillerki   istedikleri bir  dizide  oynasınlar  o  yüsden  öle  bii  diizi  de  oynayabilirler  haksızmıyım  Gülümseyen

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7] 8   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: