|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #90 : Şubat 16, 2008, 19:11:36 » |
|
^^tamamen katılıyorum.
öğrenci evi görmemiş onlar,yani onları izleyen ve sevenler maalesef var.
aynenn... yani normal davransalar bide. onlar gibisi görülmemis dünyadaa agucuk guguck kaç yasında gösteriyorlar sizce?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #91 : Şubat 16, 2008, 20:02:41 » |
|
en sevmediğim dizi bu kadar abuk sabuk, zeka özürlü bişiyi ilk defa görüyorum selena bile bu kadar diil 
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #92 : Şubat 17, 2008, 14:48:50 » |
|
ay bende sevmiyorum hiç. ben bile daha güzel rol yaparım 
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #93 : Nisan 29, 2008, 14:55:02 » |
|
az önce televizyonda karşıma geldi  sarışın bir kız var gülçin miydi adı kıyafetine bittim  buna gençlik dizisi mi dicez  devam etmiyor akşamları sanırsam yoksa ediyor mu  ben sadece gündüzleri görür oldum da 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #96 : Haziran 09, 2008, 19:04:40 » |
|
bnce de saçma bir diziydi.
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
Frank McCourt
|
 |
« Yanıtla #97 : Haziran 11, 2008, 13:59:08 » |
|
Bizim komşunun küçük bir oğlu var, beş yaşında. Çok severdim kendisini. Zaten kısa boyu ve sarı kıvırcık saçlarıyla çok şekerdir kendisi. Hepsi 1 vardı TV'de, "aç, aç, aç!" diye inlemeye başladı. O anda gözümden düştü. Ama sonra düşündüm de Hepsi 1 zaten o yaştaki insanlara yönelik bir dizi olsa gerek. Ama ben hâlâ bizimkinin oradaki kara kızı kestiğini düşünmekteyim. Çapkındır kendisi 
|
|
|
|
|
|
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
|
|
|
çikolatalı_turtam
Süt
|
 |
« Yanıtla #98 : Temmuz 09, 2008, 04:07:32 » |
|
yha 4 üde çok şrin ve tatlılar bnce aslında renkler ve zevkler tertışılmaz ama 4 üde birbirinden güzell hemde tutu aslında o kdr çabuk bitmedi ilk dizileri olduğu için efet biras kötüydü ama genç dizisiydi ve bence bi aşk dizisi 5 6 yaşındaki çocuklar için değildir hem en azından sihir fln yoktuu (hepiniz nie bu kdr karşısınız ki yha onlarada yazık ama  bnmle aynı fikirde olan yok snrm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumeysaa
|
 |
« Yanıtla #99 : Temmuz 09, 2008, 19:35:35 » |
|
yha 4 üde çok şrin ve tatlılar bnce aslında renkler ve zevkler tertışılmaz ama 4 üde birbirinden güzell hemde tutu aslında o kdr çabuk bitmedi ilk dizileri olduğu için efet biras kötüydü ama genç dizisiydi ve bence bi aşk dizisi 5 6 yaşındaki çocuklar için değildir hem en azından sihir fln yoktuu (hepiniz nie bu kdr karşısınız ki yha onlarada yazık ama  bnmle aynı fikirde olan yok snrm  bencede çok güzel bir dizi  show dayken izliyodum atv ye geçince bıraktım sonra sabahları çıkıyo izliyorum bence çok hoş bi dizi giyimleri konuşma tarzı hayatları fln hepsi çok güzel ilk defa oyunculuk deneyimiyle bir dizi yapmışlar bence çok güzel bir dizi  (keşke final değil sezon finali olsaydı  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çikolatalı_turtam
Süt
|
 |
« Yanıtla #100 : Temmuz 10, 2008, 00:20:44 » |
|
yaa neden bu kdr ön yargılısınız yaa hem anlamıorum bi diziyi eğer seyretmiosanız bu kdr fikiri yani ön yargıyı nerden buluyosunuz bence saygı duymanızz lasım  iftirayada gerek yok en çok ona sinir oldum yok para için dizi çekiyolar hem sadece onlar değilki bütün oyuncular bence para için oynuolar babamızın hatrına oynucakları yok yha bence bi izliip ondan sonra fikir üretin yorumlarınızaaa saygı duyuyorum ama ön yargıyı hiç sevmiyorum o yüsden bu kdr bozuldum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #101 : Temmuz 10, 2008, 01:16:19 » |
|
yaa neden bu kdr ön yargılısınız yaa hem anlamıorum bi diziyi eğer seyretmiosanız bu kdr fikiri yani ön yargıyı nerden buluyosunuz bence saygı duymanızz lasım  iftirayada gerek yok en çok ona sinir oldum yok para için dizi çekiyolar hem sadece onlar değilki bütün oyuncular bence para için oynuolar babamızın hatrına oynucakları yok yha bence bi izliip ondan sonra fikir üretin yorumlarınızaaa saygı duyuyorum ama ön yargıyı hiç sevmiyorum o yüsden bu kdr bozuldum bi zamanlar seyrederdim  (o zaman 6. sınıftaydım ezük büzüktüm  ) sora doğru dürs diziler gördüm "hepsi 1 ne ki ya" deemiştim bence tamamen kişilikle alakalı  (ezik olduğunu kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın  ) sadece kalitesinin düşük olduğunu söylüyorum  ve küçüklere göre  neyse edüüüt: yakında yani zaman geçtikçe anlarsınız dizinin kalitesini
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 10, 2008, 01:19:14 Gönderen: ginny hhr »
|
|
"Sylar,bana gel şeker vericem derse şekeri yemeli miyim" "Sylar'ın beynini o benimkini yemeden nasıl yiyebilriim?" "Sylar,etobur mudur yksa sadece obur mudur?" "Sylar'a gabriel desem beni de yer mi" Sylar'ın kalbi gerçekten tiktaklıyor mudur?Yoksa sadece çütçütlüyor mudur?
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #102 : Temmuz 10, 2008, 01:19:53 » |
|
aynen fikrimi yansıtmışsın canımm
|
|
|
|
|
|
  AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm
|
|
|
|
|
çikolatalı_turtam
Süt
|
 |
« Yanıtla #104 : Temmuz 10, 2008, 01:47:32 » |
|
bncede zaten ezik fln değilim korkma yanlış anlamam  yha ben saten diziye bişi demiyorum kötüde olabilir ama ben grup hepsi hayranı olduğum için bana çok güzel geliyoddu  zatn onlar şarkıcıydı oyuncu değiller ve ilk dizileriydi o yüsden herkese güzel gelmeyebilir ve onlar bi grup tek değillerki istedikleri bir dizide oynasınlar o yüsden öle bii diizi de oynayabilirler haksızmıyım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|