Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 13:29:58  

Sayfa: 1 ... 40 41 42 [43] 44 45 46 ... 51   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hatırla Sevgili  (Okunma Sayısı 17904 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #630 : Mayıs 02, 2008, 13:31:19 »

buna şükredelim yinede Aww çünkü gazetede okudum;dizinin sırf tarihle dolduğunu,artık hiç aşk meşk olmadığını söyleyenler vardı.çok ilginç bence her şey aşktan ibaret değil...malesef bizim milletimiz daha bunun farkında da değil (!)

Bende bir gazetenin televizyon ekinde görmüştüm yani insanlar ancak bu kadar kütk olabiliyor zaten.Aşk dizsi isteyen diğer kanla zaplar tarih dizisini amcından sapıttımrya ne gerek var Dil Çıkaran

edit:hele bir habere gözüm takılmıştı yasemin ve ahmet görmek istiyorlarmış Dil Çıkaran Zaten ahmetle yasemin iyiice vıccıklaştı daha nesini isitiyolar acaba <.<

BÜTÜN AİLE HASTANEDE
Ölüm kalım savaşı veren iki kadın:
Biri üniversitede patlayan bomba nedeniyle ağır yaralanan Yasemin...
Diğeri intihara teşebbüs eden Zeynep...
ve hastane kolidorlarında heyecan dolu bekleyiş...

Sağlık ekipleri İstanbul Üniversitesi’nin bahçesine atılan bombayla ağır yaralanan Yasemin’i hastaneye yetiştirirler. Aynı anda Ali de intihar girişiminde bulunan Zeynep’i hastaneye getirmiştir. İki kadın hastanede ölüm kalım savaşı verirken bütün aile koridorda toplanmış onlardan gelecek haberleri beklemektedir.
Necdet, artan şiddetle birlikte kontrgerillanın üstüne gitmeye başlar.
Işık ve Sevim, öldürülen iki öğretmenin cenazesini takip etmek için Kahramanmaraş’a giderler. Maraş’ta ki katliamın ortasında kalan iki gazeteci kadın, bir alevi ailesinin evine sığınırlar.
« Son Düzenleme: Mayıs 02, 2008, 13:34:43 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hatırla Sevgili
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 13:29:58 »

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #631 : Mayıs 03, 2008, 23:28:58 »

o ne bölümdü öyle Dil Çıkaran Işııııkkk :birelimegeçirsemboğucamdiyenifade:bu ne aptallıktır yahu,yani bi insan bu kadar mı odun olur.Yaşar da yani,neymiş orda kendini görmüşmüş bi çakıcam suratına Kızgın olan Harun'cuğuma oldu,yine üzüldü canım.hayatımda ilk defa Yasemin'e üzüldüm yahu Dil Çıkaran Harbiden istiyormuş o bebeği.Zeynep de iyileşti hayırlısıyla ama bana onu mitinglerden uzak tutamazlarmış gibi geliyor nedense Dil Çıkaran Polislere de diyecek çok sözüm var ama şimdi bayramlık ağzımı açmak istemiyorum.Yorumumu burda bitiriyorum efenim

~Ciao
« Son Düzenleme: Mayıs 03, 2008, 23:30:19 Gönderen: BellaCiao » Logged

~Gerçek Dostluk~yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

-Yazlık günlerin bitti mi?
-Evet!
-Üzüldün mü?
-Haayıııııııııırrr!!! Dil Çıkaran
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #632 : Mayıs 04, 2008, 12:20:48 »

Gerçekten güzel bölümdü.. Ama o ışığı ben de öldürmek istiyorumm Kızgın Gerizekalı ya hem haruna yüz vermiyo, yaşardan hoşlanıyo bide harunun ilgisini istiyorum diyo ya Kızgın hasta eder bu kız adamı, defnenin dediği gibi bu ne şımarıklık!! Haruncuumu bir kez daha takdir ettim, seviyo ama en doğrusunu yaptı! O yaşara gıcıklığım iki katına çıktı, gitmiş Haruna dediği şeylere bak, uyuz!
Zeynep iyileştiii  Dans Bi zahmet bu kızı mitinglerden şundan bundan uzak tutsunlar, gerçekten de gözaltına alınırsa bida kendine gelemez.. Gerçi Zeynepin militanlığı olmazsa Zeynep olmaz falan dermişim Dil Çıkaran Ama bi bakıma öyle Kararsız Yurdun önünde Ali'yi öpünce Ali nası şaşırdı canım ya çok tatlıydı Sırıtan
Ben de üzüldüm ya Yasemin'e insanın bebeğini kaybetmesi kötü bişey olsa gerek..
Nese çok uzattım  Dil Çıkaran

hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #633 : Mayıs 06, 2008, 22:42:39 »

Arkadaşlaar, deniz gezmişi oynayan barış koçak, yusuf aslanı oynayan murat zubi, salim rolündeki oktay gürsoy, danışmanlardan mustafa yalçıner ve senarist (adını bilmiyorum nurgül müydü neydi) söyleşi için ankaradalardı, daha doğrusu sabah Karşıyaka Mezarlığı'ndalarmış 4.30da söyleşi yaptılar ve ben de gittim gerçekten harikaydı salim hariç hepsiyle foto çektirdim çok mutluyum XD Kafamı toparlayınca söyleyişiyi anlatabilirim Sırıtan

Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #634 : Mayıs 07, 2008, 13:11:23 »

aii inamıyorum anlaaat heycanla bekleşiyirouz Dil Çıkaran

Hava serin
tuğçe uçar
katie leung
Krema

var
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #635 : Mayıs 07, 2008, 15:26:45 »

son bölüm çok güzeldi . olanlara bakın daha bir önceki bölümde herşey paramparçaydı(zeynepin hali ,yasemin in durumu) bu bölümde sanki hiç birşey olmamış gibi herşey birden düzeldi:D
(buda en iyisi) Göz Kırpan

Cho Chang Hayran Kulübü

Türküz Doğruyuz anti-emmacıyız.

Hatırla Sevgili Hayran Kulübü

CHO CHANG FANLARINI BEKLERİZz ---->> 
http://www.harrypottercafe.com/forum/kulupler/cho_chang_hayran_kulubu-t18196.0.html
DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #636 : Mayıs 07, 2008, 18:54:32 »

Arkadaşlaar, deniz gezmişi oynayan barış koçak, yusuf aslanı oynayan murat zubi, salim rolündeki oktay gürsoy, danışmanlardan mustafa yalçıner ve senarist (adını bilmiyorum nurgül müydü neydi) söyleşi için ankaradalardı, daha doğrusu sabah Karşıyaka Mezarlığı'ndalarmış 4.30da söyleşi yaptılar ve ben de gittim gerçekten harikaydı salim hariç hepsiyle foto çektirdim çok mutluyum XD Kafamı toparlayınca söyleyişiyi anlatabilirim Sırıtan

Vayyy,süper yaa Kahkaha Mutlaka anlat hatta resimleride koyabilirsin bence çok iyi olur  Gözlerini Deviren

Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #637 : Mayıs 07, 2008, 19:13:34 »

http://video.google.com/videoplay?docid=1758232566561818199&hl=fr

Buyrun fragman Gülümseyen

Two Sisters Divided for the Love Of King
The Other Boleyn Girl
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #638 : Mayıs 07, 2008, 19:41:31 »

Ooo çok teşekürler bu bölmü sonunda aşk meşkten uzaklaşıyolar hele şükür Dil Çıkaran Zeyno işknececisyile karşılaşıyor bence en süperi orası umarım o herirfi öldürür Dil Çıkaran Dizinin eski haline dönemsine çook sevindim Alkış

edit:Maraş katliamın ortasında kalan Işık ve Sevim, tanık oldukları vahşet karşısında ne yapacaklarını şaşırırlar. Olaylarla ilgili Maraş’a gelen Yaşar burada ilk kez Işık’la Harun arasındaki güçlü bağı hisseder.

Zeynep aylar sonra kendisine işkence yapan kişiyle hiç ummadığı bir yerde karşılaşır. Adamı sesinden tanımıştır. Şimdi sıra ondadır, intikamını alacaktır.

Abdi İpekçi’nin öldürülmesi, başta Sevim ve Işık olmak üzere hepsini çok üzer.

Necdet’in, kontrgerilla üzerinde iz sürmesi bazı kişilerin hoşuna gitmez. Güzide ve Ela’nın da pastanede olduğu bir saatte, bir adam Necdet Bey’e bir çanta getirdiğini söyleyip pastaneden ayrılır. Güzide, bir elinde Ela bir elinde Necdet’e gelen çantayla pastaneden çıkacakken korkunç bir gürültüyle bomba patlar.

Güzideee ölemezzzz yasemini öldürsünler onun yerine hayııııııır Ağlayan Ağlayan
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2008, 19:45:40 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #639 : Mayıs 07, 2008, 21:21:35 »

Güzideeeee nayıııırrr Dil Çıkaran Harbiden ya Yasemin ölsün ben Güzide'yi seviyoruumm..Yaşar da yani anca mı hissetmiş aralarındaki bağı :yaşasınyaşarinsansaışıktanuzaklaşırdiyenifade: Zeynep'in de işkencecisiyle karşılaşması iyi olmuş umarım biri o adamı öldürür.Elaaa nolamaz bi elinde de Ela varmış Güzide'nin böhhüüüü...Abdi İpekçi'nin ölümünü umarım güzel ve HS'ye yaraşır bi biçimde yansıtırlar.Bu arada dizi hep bu haliyle kalsın TV eklerindeki izleyici yorumlarına sinir oluyorum neymiş HS'de daha çok aşk görmek istiyorlarmış.Zaten her yeri aşk oldu daha ne istiyorlar Dil Çıkaran Dil Çıkaran

~Gerçek Dostluk~yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

-Yazlık günlerin bitti mi?
-Evet!
-Üzüldün mü?
-Haayıııııııııırrr!!! Dil Çıkaran
Eumelia
ToXic Tears
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #640 : Mayıs 07, 2008, 21:23:29 »

Aaaaa Güzideee  Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış Ölmesiin yaaa Ağlayan Cidden Yasemin ölse daha iyi olurdu en azından mıy mıy hallerinden kurtulmuş olurduk bee peh!
Yalnız Yaşar'ın sonunda farketmiş olması hoşuma gitti güzeeel Dil Çıkaran

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #641 : Mayıs 08, 2008, 10:58:06 »

Ne Acayip Ama nasıl olur Acayip Harun <.< Çık aradan çık Alla Alla ! Aaa Dil Çıkaran Neyse Dil Çıkaran Yaa Ağlayan Güzide ölemez , ölmemeli Ağlayan Yasemin ölürse gıkımı çıkarırsam ne olayım. Ama Güzide .. Ağlayan Acayip Ofh .. Genel olarak heyecanlı bir bölüme benziyor , o yüzden sevindirik oldum Gözlerini Deviren Hede Hödö

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #642 : Mayıs 08, 2008, 13:16:13 »

Işık salağının harunun sevgisi anlamsı o kadar güzeeeelki Dil Çıkaran Yaşar hayranlarının spoileri açmaması önemle rica olunur  Dil Çıkaran

« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2008, 19:26:14 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #643 : Mayıs 11, 2008, 18:45:51 »

Güzel bölümdü.Işık Hanım'ın sonunda akıllandığını görünce Harunumun mutlu olduğunu da görünce çığlık atıyordum mutluluktan. Yaşar'ın üzüldüğünü görünce de göbek atıyordum az daha Kahkaha Sonu çok güzeldi.Zeynep'in tecavüzcü manyağı bulması, intikamı , bomba geldiği zaman falan.Yani bombanın gelmesine tabiki çok üzüldüm ama güzeldi dediğim Necdet çok güzel oyunculuk yaptı ya o Kahkaha Güzi'ye inşallah birşey olmaz valla Ağlayan

Not:

Two Sisters Divided for the Love Of King
The Other Boleyn Girl
ThE cRaZy DrEaM
***zac***zuzum***
Demleme Çay

you are the music in me!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #644 : Mayıs 11, 2008, 19:02:24 »

ayy sonunda yani bekleye bekleye toz tuttu üstleri evleniyolar yaşasın
ayy güzideyle ela ölmesin yha necdetim nası bağırdı canım yha ohh o psikopat herifide bi güzel benzetti ali süper oldu yani

***ZaC eFrOn***
Something about us,
doesn't seem right
 these days life keeps getting in the way,
Whenever we try,
somehow the plan
is always rearranged
Sayfa: 1 ... 40 41 42 [43] 44 45 46 ... 51   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: