|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #676 : Mayıs 18, 2008, 17:17:08 » |
|
Pastane patladı Teo yaraalnmyla kurtuldu  Sonra emin geldi rüyanın ailesiyle tanışmaya ama sanırsınki kızı istemeye gelmiş  Sonra necoyla ahmet bunun lafa tutular falan  Defne ile Harunda bozluldular (bunlarda ne aryıor bilmem çocuk solcu bu seferde diyolar devgençli olaymış  ) Sonra efem rüya emin ikilisi Harunun isteğini yeirne getirmek için Ankaraya gittiler hapis atıdılar 17 yaşındaki erdal erenin haksız yere astılar  Sonra zeynep fatsaya gittti fatsada fikri sönmez eşliğinde sosyalim uygulanıyordu  Sonra Harunla Işık nişanlancıklardı bütün aile fatsaya geldi sonra düğünü basamak için tanklar geliyordu en son ..  Umrım kafanda soru kalmadı İremcim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2008, 17:43:20 Gönderen: Herne Peş »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #677 : Mayıs 18, 2008, 17:20:22 » |
|
Astılar? Ben öyle bi sahne hatırlamıyorum
|
|
|
|
|
|
Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip hayatın önüne Yüzüne yüzüne indireceksin
Yoktan var etmeli bazen mutluluğu Aynaya bak çok sev bulduğunu Sen sana her zaman iyi gelensin Koyver gitsin bırak gururu
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #678 : Mayıs 18, 2008, 17:26:23 » |
|
Asıcaklar yani öyle demek istemiştim 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #680 : Mayıs 18, 2008, 17:42:10 » |
|
off neler olmuş epki patlamadan nası oldu çanta kimnde kaldı falan Orasını bende anlamadım ama bomba depodamıyımş neymiş çantada değilmiş ama belki de fena halde yanlış anladım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #681 : Mayıs 18, 2008, 19:59:30 » |
|
Fatsaya gelmemişler di mi? Zaten belliydi, hem Fatsa' ya hiç benzemiyordu
Hayır yav gelmemişler, evet hiç benzemiyodu orda çekseler daha iyi olurdu ama.. Bu arada çantada değildi bomba, kamilin getirdiği paketler vardı pastaneye onların arasına koymuşlar gizlice, mutfakta patladı bomba o yüzden..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2008, 20:00:44 Gönderen: hermi »
|
|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #682 : Mayıs 20, 2008, 10:44:46 » |
|
bazen izlerim ama genelde uykuma yenik düşerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #683 : Mayıs 20, 2008, 12:10:43 » |
|
Güzel bölümdü.Yazık olacak Erdal Eren'e  Ama ben de çantada sanmıştım bombayı öyle demiyor muydu özette ? Harun  Işık çok tatlılar ya,Yaşar'a da oh oldu :hıh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #685 : Mayıs 21, 2008, 13:25:48 » |
|
http://dizileralemi.com/forum/showthread.php?tid=1324dikkat üyelik istiyor  Yeni çiftimiz hayırlı olsun (gerçi nesi hayırlı o farklı ama) tülin-yaşar  yani yaşar hele şükür ışığın peşinin bıraktı ve kendinden bilmem kaç yaş küçük kızla olucak  Sonra zeynebin absiinin öyle bişi oldğnuun tahmin etmiştim zzaten ters görüşlü aile meseleri varsa biri mutlaka öyle çıkıyor yani  sağcılarla solcuları aynı yere koyanlara artık bişi diyemiyorum yani beyin yerine tezek var onlarda  Erdalda asalıcak galiba bu blümde  kesin o sahneyi göstermezler Denizleride göstermediler ya  Harun Işıkla gdiyor yasemni zırlıyor görende fizana asker yolluyor sanır hay Allahım zaamnında yaşar gıcık oulrdu şimdi yaso iyimi  İyiki Harun aklı başında  Darbede olucek sonra ne olcek acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #687 : Mayıs 22, 2008, 18:07:18 » |
|
BÖLÜM ÖZETİ:
Fatsa olayları sırasında gözaltına alınan Zeynep ve Ali Ankara’ya getirilerek Mamak Askeri Cezaevi’ne koyulurlar. Artık 12 Eylül’ün ayak sesleri duyulmaya başlamıştır. Komutanlar, yönetime el koymak için son hazırlıklarını yapmaktadırlar. Gazeteciler ve parlamenterler arasında ihtilalin yapılacağı söylentileri yaygındır ancak kimse kesin olarak bir şey bilmemektedir.
Ahmet ve Defne gözaltında olan Zeynep ve Ali’yi çıkarmak için çabalamaktadır. Yasemin, Selma ve diğerleri çok üzgün olan Sevim’i teselli etmeye çalışırlar. 12 Eylül sabaha karşı 04:00’te radyodan yapılan açıklamada ordunun yönetime el koyduğu bildirilir. Bir saat sonra Necdetler’in evinin kapısı çalınır. Askerler Necdet’i götürmeye gelmişlerdir.
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #688 : Mayıs 22, 2008, 18:09:21 » |
|
Ben o askerlerin varya Necdetin suçu günahı ne ya ülkesini düşünmekmi yazık yazık en üzücü olanıda necdetin sadece o olanlardan bir kişi olması ... Benim anlamdaığım bişey var:Nazımın ölüm gününün anılması falan neden gösterilmedi yani o kadar solcunun içinde o dönmelrde bi Nazımı düşünen yokmuyudu neden gösterilemdi acaba  yoksa bi sazanlık mı yapıorum dizi de 3 haziran çoktan geçti dimi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 22, 2008, 18:11:42 Gönderen: Herne Peş »
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #689 : Mayıs 24, 2008, 10:41:11 » |
|
Valla beklediğimden kötü bir bölümdü.Yani darbeyi sırf "şöyle şöyle oldu" şeklinde gösterdiler.Hiç bir duygu falan yoktu bence.Ama Zeynep'le Ali'ye çok üzüldüm. Valla dün gece dedim "Bu dizi bu hafta sondur, yarın kaldırılır" diye ama belki 2-3 bölüm kaldığı için birşey yapmazlar...
|
|
|
|
|
|
Two Sisters Divided for the Love Of KingThe Other Boleyn Girl
|
|
|
|