Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 07, 2008, 14:38:35  

Sayfa: 1 ... 39 40 41 [42] 43 44 45 ... 51   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hatırla Sevgili  (Okunma Sayısı 18497 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #615 : Nisan 24, 2008, 20:18:35 »

Işık tabiiki Haruna layık değil ama napalım sevmiş haruncuumuz onu Ağlayan o yüzden gerekirse evlensinler ama harun üzülmesin yeterki Âşık

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hatırla Sevgili
« Eklendi: Ekim 07, 2008, 14:38:35 »

JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #616 : Nisan 24, 2008, 20:24:20 »

Amannn Âşık Âşık Işıııkk .. Yaşaarr Âşık Âşık İçimden bir ses fazla olduğumu söylüyor ama Terleyen Ben çok sevindim valla Dil Çıkaran Sırıtan Bence Yasemin ölmeyecek ama , tipik Türk filmi entrikaları ... Yasemin yoğun bakıma alınır , bebek düşer Hede Hödö Ya da bebek mi Yasemin mi diye sorarlar bunlara , bunlarda Yasemin der haliyle Dil Çıkaran Vesaire vesaire ...

Harun da hiç fena değil aslında Dil Çıkaran Çok sevimli değil bence ama , en azından sokulgan olmaya çalışıyor Gözlerini Deviren Aferim Dil Çıkaran ...
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #617 : Nisan 24, 2008, 20:41:30 »

Amannn Âşık Âşık Işıııkk .. Yaşaarr Âşık Âşık İçimden bir ses fazla olduğumu söylüyor ama Terleyen Ben çok sevindim valla Dil Çıkaran Sırıtan Bence Yasemin ölmeyecek ama , tipik Türk filmi entrikaları ... Yasemin yoğun bakıma alınır , bebek düşer Hede Hödö Ya da bebek mi Yasemin mi diye sorarlar bunlara , bunlarda Yasemin der haliyle Dil Çıkaran Vesaire vesaire ...

Harun da hiç fena değil aslında Dil Çıkaran Çok sevimli değil bence ama , en azından sokulgan olmaya çalışıyor Gözlerini Deviren Aferim Dil Çıkaran ...

Evet bana da öyle geliyor Dilşaaat Dil Çıkaran Herkes burda Harun diye yırtıyor kendini sen tutturmuşsun Yaşar diye Hede Hödö

Gossip Girl Âşık
Weesel
Pink Floyd
Sert Espresso

Childhoods End. So this song will end.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #618 : Nisan 24, 2008, 20:55:58 »

ben yaklaşık 10 bölümdür falan izlemiyorum sanırım bu diziyi Dil Çıkaran ama kafama takıldı ya Deniz öldü mü? Öldüyse Karayeller tamamen katoldular Dil Çıkaran Üstelik Deniz en sevdiğim karakterdi ya. Dil Çıkaran Ühühü

Neyse bu saatten sonra izleyemem zaten olaylar takip edemeyeceğim kadar karışmış.

“Yanılmamışsın, Albus.” kısa bir gülümsemeyi andıran ses “Lauren’ın ateşi, onun kararlılığı, zekası, cesareti... Ah, zihni keşfedilmeye kapalı bir kutu gibi, ulaşılamayacak bir deniz... Dipsiz ve boşluksuz. Büyüyeceksin, çocuğum. Çok büyüyeceksin. Sen bir Gryffindor’sun.”

Yeni Bir Yaşam | Geçmiş'in Gizleri
DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #619 : Nisan 24, 2008, 22:29:04 »

ben yaklaşık 10 bölümdür falan izlemiyorum sanırım bu diziyi Dil Çıkaran ama kafama takıldı ya Deniz öldü mü? Öldüyse Karayeller tamamen katoldular Dil Çıkaran Üstelik Deniz en sevdiğim karakterdi ya. Dil Çıkaran Ühühü

Neyse bu saatten sonra izleyemem zaten olaylar takip edemeyeceğim kadar karışmış.

Deniz öldü maalesef  Üzgün  Üzgün Çok üzgünüm..Hayır düşünürsek Ali ve Sinan falan var onlar soyu devam ettirirler  Hede Hödö

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #620 : Nisan 25, 2008, 10:14:57 »

Deniz öldü maalesef  Üzgün  Üzgün Çok üzgünüm..Hayır düşünürsek Ali ve Sinan falan var onlar soyu devam ettirirler  Hede Hödö

Ali "Karayel" değil ki? yani Mehmet'in oğlu olsa bile soyadı "Demir",ama Sinan var tabii

Gossip Girl Âşık
ThE cRaZy DrEaM
***zac***zuzum***
Demleme Çay

you are the music in me!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #621 : Nisan 26, 2008, 00:30:49 »

yha yeni bölümde rüyanın takıldığı bi çocuk var o nerden çıktı(adı ne acep merak ettim) yha ayy zeynep kız fıttırdı kafayı yedi ee malum o kadar işkence görünce naparsın

***ZaC eFrOn***
Something about us,
doesn't seem right
 these days life keeps getting in the way,
Whenever we try,
somehow the plan
is always rearranged
DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #622 : Nisan 26, 2008, 01:23:56 »

Off ne bölümdü o yaaaaaa  Ağlayan Çok üzüldüm Zeynep'e..Yasemin'in bebeği düşecek mi ve Zeynep ölecek mi yeni sorunumuz bu  Acayip
Işık'a çooo...ok kızgınım,gül gibi çocuğu bulmuş hala kararsızmış da bilmem neymiş pehh  Hede Hödö Seviyormuş..Eee o zaman kabul et teklifi kızıımm üzme çocuğu  <.<

Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #623 : Nisan 26, 2008, 11:01:16 »

ehm zeynep hakkında yorum yapmıycam dün kıza yapılanları gördkten sonra uyku tutmadı zaten o yüzden.. Dil Çıkaran Yasemin sen aptalmsın görüyorsun millet kolkola yürüyüor onarın yanından gidilirmi yani ne yaralanan solculara daha fazla acıdım  <.<
Bu arada yaşar ışıkdan umudu kessin ona çok daha yakışan biri vaar tülini demiyorum yanlış anlaşılmasın Dil Çıkaran

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
Eumelia
ToXic Tears
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #624 : Nisan 26, 2008, 13:15:10 »

Hakatten ya görüyo sağcıların slogan attığını solcuların kolkola gittiğini bi de araya girip "klasik Yasemin yürüyüşüyle" gitmeye devam ediyo. Allahım ya Kahkaha
Işık'a da sinir oldum ha. Madem seviyosun adam gibi davran çocuğa. Zavallı Harun nasıl bozuldu; ama yine de ondan uzaklaşmadı çaresiz naapsın çocuk Ağlayan
Var ya o Işık bi Yaşar'ı seçsin Dil Çıkaran korksun benden Sırıtan O solcuların kolkola yürüyüşü ve bomba atıldığında arkadakileri korumak için üstlerine sper olmaları çok ilginçti gerçekten Kahkaha o gün öyle bir olay olacağı bilindiği halde daha az polis gönderilmiş olması daha da ilginçti ayrıca.  Kızgın Zeynep ölmez bence kesin kurtarırlar ya arkadaşlarından biri falan gelir hemen. :S Yazık oldu kıza... Rüya da brini buldu Ali'yle olucak derken Kahkaha
Neyse haftaya neler olucak bakalım. Kahkaha

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

tuğçe uçar
katie leung
Krema

var
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #625 : Nisan 26, 2008, 14:47:25 »

offf ne bölümdüü!! soluk soluğa izledim.çok sürükleyiciydi.

""Işık'a çooo...ok kızgınım,gül gibi çocuğu bulmuş hala kararsızmış da bilmem neymiş pehh   Seviyormuş..Eee o zaman kabul et teklifi kızıımm üzme çocuğu  """

valla ya çocuk neler yaptı bu hala çıkmış karmıza "Karaasıızııımm" diyo!! :@ :@

Cho Chang Hayran Kulübü

Türküz Doğruyuz anti-emmacıyız.

Hatırla Sevgili Hayran Kulübü

CHO CHANG FANLARINI BEKLERİZz ---->> 
http://www.harrypottercafe.com/forum/kulupler/cho_chang_hayran_kulubu-t18196.0.html
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #626 : Nisan 30, 2008, 17:00:08 »

son bölüm güzeldi.. ama zeynep'e ne kadar acıdım anlatamam neler yaptılar kıza ya Ağlayan umarım ölmez ama kurtuursa da baya bi psikolojik bunalıma gircek doğal olarak.. bu arada rüyanınki (emin Sırıtan ) çook şeker yav Kahkaha ali'yi rüya'nın sevgilisi falan sandıya çok şekerdi orda Kahkaha Hem denizi de hatırlattı bana Ağlayan ışık'a da hiç bi yorum yapmak istemiyorum Kızgın ama yaşar gördüya ohh  Boogie o yasemin de çok salaklık yaptı hakkaten, yine de bişey olmamasını umalım..

buyrun bu da yeni fragman

<a href="http://youtube.com/watch/v/oPILSCS04Tk" target="_blank">http://youtube.com/watch/v/oPILSCS04Tk</a>

artık fragmanlar bana eski heyecanı yaşatamıyor yav, ahh ah ben denizlerin olduğu dönemi özledim  Üzgün

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #627 : Nisan 30, 2008, 22:14:44 »

vayy güzel bir bölüm bu yav Dil Çıkaran ben de özledim o dönemleri ama bunlar da güzel yahu Gülümseyen Yasemin'e bişey olmayacak bence Dil Çıkaran Defne de Işık'a dersini iyi verdi,kendini vazgeçilmez sanıyor aptal...Bomba patlıyor bu Işık fotoğraf derdinde,ben diyorum bu kızda bişey var diye Dil Çıkaran neyse...

Gossip Girl Âşık
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #628 : Mayıs 01, 2008, 16:23:14 »

Alıntı
artık fragmanlar bana eski heyecanı yaşatamıyor yav, ahh ah ben denizlerin olduğu dönemi özledim 

kesinlikle katılıyorum tarih dizisini basit aşk dizilerine çevirdiler ekranda onlardan 50 tane var neden diziyi gargara ettiler  <.< ışık yaşar harun mu tarih yoksa onların yaşadıkları mı  <.< her çarşamba özlemle beklediğim diziyi özledim düzeltmzler se tarihi gıcıklaştırdıkları için izlmeycem  <.< her cuma bu bölüm mantıklı bişi olcak diyorum ya kıskançlık izliyoruz ya bebek yada aptla bir aşk hikayesi tarih yazıyorsunuz senarisler kendizinize gelin neyse umarım bu bölüm dizinin harun yaşar ve ışıkdan oluşmadığını anlarlar ve umarım fargmanda bile göstermek zahmetinde bulunmadııkları zeynep olayını düzene bağlarlar Atv sahip değişitrdi ve dizden tat alamaz oldum umarıum bu bölüm yine o çok sevdiğim ve artık özlediğim diziye dönüşür dönüşöezse tarihe duyduğum saygıdan dolayı izlemyicem tarih bu değil çünkü  <.<
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2008, 17:52:10 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #629 : Mayıs 01, 2008, 22:43:55 »

buna şükredelim yinede Aww çünkü gazetede okudum;dizinin sırf tarihle dolduğunu,artık hiç aşk meşk olmadığını söyleyenler vardı.çok ilginç bence her şey aşktan ibaret değil...malesef bizim milletimiz daha bunun farkında da değil (!)

Sayfa: 1 ... 39 40 41 [42] 43 44 45 ... 51   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: