Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 12, 2008, 23:51:22  

Sayfa: 1 ... 36 37 38 [39] 40 41 42 ... 51   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hatırla Sevgili  (Okunma Sayısı 18629 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #570 : Nisan 09, 2008, 17:20:00 »

her seferinde link vericem diye niyetleniyordum http://www.youtube.com/watch?v=K-UGlXe2vKo
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 17:22:56 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hatırla Sevgili
« Eklendi: Ekim 12, 2008, 23:51:22 »

Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #571 : Nisan 09, 2008, 21:18:10 »

<a href="http://www.youtube.com/watch/v/BcZbZRcP75M&amp;NR/1" target="_blank">http://www.youtube.com/watch/v/BcZbZRcP75M&amp;NR/1</a>

Buyrun fragman Göz Kırpan
Yalnız geçen hafta hayatımı mahveden, nefret ettiğim bir şarkınınen sevdiğim dizide çıkması hayal kırıklığına uğrattı beni Hede Hödö Yani , ben sevmiyorum   Terleyen
« Son Düzenleme: Nisan 11, 2008, 22:43:06 Gönderen: Hasta Siempre » Logged

En güzel günlerimin üç melun adamı var
Biri sensin,biri o,biri ötekisi
Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi

Sana gelince..
Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün
Ne ben sana kızarım,
Ne de zatın zahmet edip bana küssün
Artık seninle biz,
Düşman bile değiliz
                    ~Nazım Hikmet Ran
DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #572 : Nisan 09, 2008, 21:36:45 »

Fragmandan pek bir şey anlaşılmıyor dizinin yeni bölümüyle ilgili Gözlerini Deviren Daha da meraklandım şimdi  Aww
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 21:37:22 Gönderen: DaRkNeSs PrİnCeSs » Logged

Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #573 : Nisan 09, 2008, 21:48:40 »

Evet ama Harunla Işık'ın arası olacak galiba Dil Çıkaran

En güzel günlerimin üç melun adamı var
Biri sensin,biri o,biri ötekisi
Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi

Sana gelince..
Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün
Ne ben sana kızarım,
Ne de zatın zahmet edip bana küssün
Artık seninle biz,
Düşman bile değiliz
                    ~Nazım Hikmet Ran
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #574 : Nisan 09, 2008, 23:44:52 »

Bütün aile endişe içinde 1 Mayıs mitinginden bir türlü dönmeyen Rüya’yı beklemektedirler. Mitingte pek çok ölü ve yaralı vardır.

Bir süredir çocuk yapmak için tedavi olan Yasemin’in çabaları yine boşa çıkar. Ahmet’in 1 Mayıs olaylarında yaralanan öğrencisi Zeynep’e olan yakın ilgisi Yasemin’i tedirgin eder.

Ülkücü gençler devrimciler tarafından bıçaklanarak öldürülen arkadaşlarının intikamını almaya yemin ederler. Hedef Ali’dir. Işık, Yaşar’dan ülkücüleri durdurmasını ister.

Necdet, CHP’den milletvekili adayı olarak seçimlere hazırlanmaktadır

Edit:Ne bu fragamn böyle zehir zemberek .off zaten 1 mayıs gerçektecde çok ötüydü 3 tane kzı da ölmüştü Ağlayan acaba onları göstericklermi necdet de ölmez umarım .Yasemin aptalı niye tedirgin oluyor ben onu anlamadım adam zaten kaç yıl bu kı için beklemiş çocuğu olmuyor diye kzı yaşınmdaki kızla çıkcak  hali yok ya <.< Bu diziyide mahfetmeye uğraşıyorlar peh Aliye nolcek acaba Yşar kurtaırcak da Işıklamı barışıcaklar öff öff pöf bide bilen varsa söyleyebilirmi yaseminin neden tedavi oldğunu bunların rüya diye bir kızları varsa eğer çocukları oluyor demektir yani <.<
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 23:56:27 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #575 : Nisan 10, 2008, 01:14:15 »

Zeyneeep yaralanmıışş olamaaazz [aldırmayın geçen bölüm bu kızı çok sevdi Dil Çıkaran]yaseminin yaptığı saçmalık gerçekten zaten bi kızları var di mi ama Ne? umarım necdete bişey olmaz ve ışıkla yaşar barışmaz tek temennim bu şimdilik

Gossip Girl Âşık
JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #576 : Nisan 10, 2008, 17:04:52 »

Demeyin öyle be Dil Çıkaran Ben destekliyordum Işık'la Yaşar'ın birlikte olmasını. Tamam Yaşar'ın hödüklükleri vardı elbet ama , ne bileyim Gözlerini Deviren Öyle işte Dil Çıkaran Bu bölümde tam bir kaos ortamı var gibi , yani okuduğum kadarıyla Acayip Neyse , yarın göreceğiz Gözlerini Deviren
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #577 : Nisan 10, 2008, 22:24:08 »

Aaaa yaseminlerin çocuğu mu olmuyomuşş, ben de zaman atlayınca bi çocukları olmuş olur diye bekliyodum sinyalleri verilmişti çünkü.. Ama yaseminin yaptığı saçmalıkk, ahmet yapar mı yav öle şey!! Haruncuum da döktürcek yine galiba Âşık ışıkcım yapma etme, bulmuşsun harun gibi çocuğu ömrünün sonuna kadar yaşarı düşüncek diilsinya.. Aliyi de yakalamışlar yaa Ağlayan ama bişi olmaz daha yeni geçtiler o dönemlere Kahkaha çok heyecanlııı bu bölümm
« Son Düzenleme: Nisan 10, 2008, 22:26:46 Gönderen: hermi » Logged

BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #578 : Nisan 12, 2008, 16:20:51 »

bu bölüm tek kelimeyle harikaydı,nefesimi tutarak izledim yani.yasemin de harbiden aptal yani adam kaç yıl beklemiş seni şimdi mi bırakıcak yok artık.harun Âşık sonunda istediği oldu haruncuumun yaşasın,umarım ışık bi aptallık yapmaz.aliyi de yakalamışlar ama bence bişey olmaz ona yaa Dil Çıkaran neyse bize yeni bölümü beklemek düşer Sırıtan

Gossip Girl Âşık
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #579 : Nisan 12, 2008, 17:11:24 »

Süper Bölüm Âşık Yani sonunda Harunla Işık birlikteler yaa ay cnm Haruvcncum benim ne kadar da sevindi.Ben yalnız Rüyaya üzülüyorum çaresiz bir şekilde seviyor kız Üzgün  ama Alinin aklı zeynepta galiba Dil Çıkaran ya rüyanın aşkını görmek için odun olmak gerekir  <.< 

Defnenin dediği gibi kız Dev-Gencin ne oldğunu bilmiyor Ali Dev Gençli diye Devg Genç sempaztizanı oluyor ve Ali yine kör yine kör .Ali kaçrırılırken rüya yanına koşar o yine zeynep e bak diyor of yani  <.<

Emine ile Salime gıcığım bu arada her şey biliyormuş gibi ötmeseler iyi olur yani emiine zaten o saçlarla blair cadısına benzemiş  <.< Yaşarın yeni karısı beli oldu sanırsam  Dil Çıkaran İlk önce yeğenine sahip çıksa daha iyi olacak yani gitti kaçırıdlar Aliyi ya ama o da ölmeyecek bence önce rüyayı ölü gibi göstermeye çalışırlar sonra Ali sırada zeynep mi var  Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2008, 17:14:59 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
İrUzY
~ kronik çatlak.. :D
UU Seherbazları
Demleme Çay

HBP 17 temmuz 2009 da gercekten inanamiyorum...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #580 : Nisan 12, 2008, 17:21:11 »

süperdide son reklamda kanepe yastıını elime aldıımı anneme kalkıcam öylesine yatıyorum faaln die bişiler mırıldandıımı hatırlıyorum  Sırıtan tabi sonrasını hatırlamıyorum  Sırıtan Sırıtan
saolun siz bide anneciim Terleyen anlattı.. aliyi kaçırmışlar  Ağlayan off
ışıkla haruna çok sevindim yahuuu  Gözlerini Deviren yahu maşallah ne güzel kızz yaa erkek olsam kesin aşık olurdum Âşık
rüyacıa da üzülüyorum baya yahu  Acayip böyle sırf ali için way beee Kararsız
nese herzamanki gibi süperdi ama bidaha kanepe yastıklarını uzat tutucam  Terleyen  Terleyen Sırıtan  Sırıtan

Eumelia
ToXic Tears
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #581 : Nisan 12, 2008, 19:49:29 »

Güzel bi bölümdü; ama biraz durgundu. Alışmışım hareketli bölümlere Dil Çıkaran Bu dönemin kıyafetlerini beğenmedim ya geçen döneminkiler daha güzeldi sanki Sırıtan Sadece Işık'ın kıyafetleri hoş.
Işık demişken Harun'la birleşmelerine acayip sevindim yaa. Metruk ev sahnesi çok güzeldi. Defne'nin tepkisi falan. Bi de dediler ya işin garibi herkes burayı kendine özel sanıyo. Gerçekten de öyle Sırıtan
Ali de gıcık ya Rüya'yı sürekli eziyo cık cık Sırıtan Hele o istersen senin adın Kabus olsun hem Rüya'yla da ilişkili kısmına koptum Kahkaha Kahkaha Rüya da 10 yaşında çocukmuş gibi davranıyo ya Kahkaha
Aii Harun ne tatlı adam ya Deniz'den snraki favorim oldu. Görmüş geçirmiş haraketleri falan hele de Işık'a bakışı Kahkaha Neyse gelelim siyasi olaylara Salim ve Emine'nin bile o şekilde düşünmeleri çok üzdü beni. Yıllardır tanıdıkları insanlara inanmadılar.  Kızgın
Rüya da solcu olacak bence şimdilik sadece Ali'ye olan ilgisinden dolayı gibi görünse de zmanla ondan daha fazlasını düşünecek gibi.

Bakalım bi dahaki bölüm noolucak. Kahkaha

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #582 : Nisan 13, 2008, 00:06:05 »

harun ve ışık Âşık çok mutlu oldumm yav Kahkaha Ama metruk ev sahnelerinde çok kötü oldum Ağlayan denizin eksikliğini falan çok güzel hissettirdiler,pff ya Ağlayan
Ali'yi daha da sevmeye başladım çok harbi çocuk ama rüyayı bu kadar ezmese daha güzel olcak Kahkaha Bi de rüyayı niye bu kadar saftirik yapmışlarki yav, küçükken ne kadar bilmiş bişeydi, hiç uymuyo bence.. Ama tabi Haruncuumun da yardımıyla daha bilgili olabilir Kahkaha
Salihle emine'ye gıcık oldum Kızgın ne kadar ezbere konuşuyolardı ya.. ve disk demirelle işbirliği yapmış nerdeyse, bravo yani!! Ecevit'in miting sahneleri de güzeldi ya, hs sayesinde öğreniyor,izliyoruz Sırıtan
« Son Düzenleme: Nisan 13, 2008, 00:06:42 Gönderen: hermi » Logged

DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #583 : Nisan 13, 2008, 05:12:40 »

oley beaa !!  Sırıtan sonunda harun'la ışık'ın arası oldu Kahkaha çok sevindim..rüya bölümüne gelirsek hakikaten 16 yaşlarında bir kız o kadar saf olmaz yani saçmalamışlar biraz ayrıca ali de zeynep'te ne buluyorsa Hede Hödö soğuk nevali  Hede Hödö  Hede Hödö

hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #584 : Nisan 14, 2008, 05:44:32 »

ben seviyorum yav zeynep'i ama biraz soğuk orası doğru Hede Hödö

Sayfa: 1 ... 36 37 38 [39] 40 41 42 ... 51   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: