Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 08:36:23  

Sayfa: 1 ... 38 39 40 [41] 42 43 44 ... 51   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hatırla Sevgili  (Okunma Sayısı 17898 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #600 : Nisan 19, 2008, 19:20:00 »

Zeynep'in gözaltı süresi doldu ve saldılar.Ama tam çıktığı sırada, kapıdayken polis dedi ki "Tekrar göz altına alındınız, iki günlük yeni bir gözaltı süreci daha başlatıyoruz" Kızgın

Two Sisters Divided for the Love Of King
The Other Boleyn Girl
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hatırla Sevgili
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 08:36:23 »

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #601 : Nisan 19, 2008, 21:28:48 »

bu ne biçim insanlık ya Kızgın tabii ki bunu yapanlar insan değil işte konuşuyorum öyle.neyse diğer konulara gelirsek,ışık'a sinir oldum bi kere...yahu madem yaşarı seviyorsun harunu bırak değil mi ama?yaseminin de çocuğu oluyor off yaa neyse bu Yaşar da Tufan'la sakin konuştu bence ben saçını başını yolardım Dil Çıkaran yeni bölüm fragmanının salı günü çıkması dileğiyle Dil Çıkaran

~Gerçek Dostluk~yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

-Yazlık günlerin bitti mi?
-Evet!
-Üzüldün mü?
-Haayıııııııııırrr!!! Dil Çıkaran
yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #602 : Nisan 19, 2008, 23:43:02 »

ayyyy ne bu yha yasık kıza ne kadar da caniler ama bence kızda suç var yani ailelerokusun diye gönderiyor okusun ondan sorna memleket işlerine kafa yorsun zaten yaseminle ahmet ayrı bi dert Kahkaha herkes güzelleşmiş onlar yani çirkinleşmiş Kahkaha
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #603 : Nisan 20, 2008, 11:32:39 »

ayyyy ne bu yha yasık kıza ne kadar da caniler ama bence kızda suç var yani ailelerokusun diye gönderiyor okusun ondan sorna memleket işlerine kafa yorsun zaten yaseminle ahmet ayrı bi dert Kahkaha herkes güzelleşmiş onlar yani çirkinleşmiş Kahkaha

Kızn bursa nutknu kendine örnek alıyor kızda neden suç olsun Dil Çıkaran onların caniliğini nerden bilsin Dil Çıkaran

edit.kaldıki o zaman sana göre italyan gelinini ölmesinde kendininde suçu var onu ne ilgilnediriyor filistindeki olaylar  Göz Kırpan
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 11:43:03 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #604 : Nisan 20, 2008, 17:28:18 »

Cuma günü evde misafir vardı, çoluk çocuk çok gürültülüydü ev o yüzden izlemedim hs'yi bu gürültüde tadı çıkmaz diye.. Zaten Beyaz'da da Şebo vardı orayı açtım.. Şimdi izlicem Youtube'dan, meraktan çatlıyorum valla

ante mortem
Kakao

We all deserve to die..even you Mrs.Lovett even I!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #605 : Nisan 20, 2008, 19:01:18 »

Işık ve Harun'a ne kadar sevinsem az Dans
Tamam Yaşar' a lafım yok onu da severim ama denediler olmadı zorlamaya da gerek yok XD
Ahmet Âşık Yasemin
Birde Zeynep midir nedir sevemedim ben bu kızı sanki Defne vari hareketleri var, çok yapmacık duruyor Hede Hödö
Âşık

"Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi?
Tam olarak anlamıyorum...
ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de,
evet yaşıyor diyebiliriz
!"

Yaklaşıyor!

Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #606 : Nisan 23, 2008, 13:52:22 »

Fragman tvde var ama nette yok nedense Dil Çıkaran Harun Işığa evlenme teklif ediyor Âşık Zeynebe de çok pis bir işknece yapılıyor tahmin ettğim şey galiba öff zavallım Ağlayan  Bomba patlıyor Işık yaşarı orda koruyor ama yaseminin kafasına zarar gliyor.Ölmeyecek ama bence bebek ölecek  Kararsız Gerçekte o bombada sadece bir kişi ölmüş o da erkekmiş zati Dil Çıkaran Ama yasminin bebeği gidici bence  Gözlerini Deviren
« Son Düzenleme: Nisan 23, 2008, 13:53:32 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #607 : Nisan 23, 2008, 14:08:48 »

Vay vay neler oluyomuş böyle yav Acayip Zaten Zeynep'e öyle bişi yaptıkları belliydi, adi şerefsizler! Yasemin'e gıcık olsam da bebeği düşürcek olması kötü bişey.. Işık ve Harun'a da çok sevindim umarım o salak ışık kabul eder
Skeeter fragmını izlemiş kadar oldum saol Dil Çıkaran

edit: Aboo youtube'da yayınlanmış bilee  Şaşırmış

<a href="http://www.youtube.com/watch/v/NnCdZLMHv_g" target="_blank">http://www.youtube.com/watch/v/NnCdZLMHv_g</a>
« Son Düzenleme: Nisan 23, 2008, 14:14:20 Gönderen: hermi » Logged

Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #608 : Nisan 23, 2008, 16:07:20 »

Zeynep uff zeynep Ağlayan bi türlü aklımdan çıkmıyor

(göstermek/gizlemek için tıkla)

O insan olmayan ve şerf denen şeyden nasbini alamamış polsi memuru kendi kzına aynı şeyin yapılmasını istermiydi <.< Bunların o yıllarda gerçkten olması ise acı verici bişey kelime yok ifade edecek insan hakları nerde kardeşim nerde  <.< Herkes söylüyordu ama bunu bi kıza yapcakları asla aklıma gelmemiti onlarında kızları var yaparlarmı demiştim  Ağlayan Ağlayan  Ağlayan
Çevremdeki herkes daha betlerininde oldğunu söylüyor bir bayana işkence yapılıken normal olmayan bir günün seçildiğini söylüoyrlar böylece kız utançtan ve korkudan tırlatıyormuş bide elekrik veriyorlarmış üstüne Allahım gerçekten tırlayıormuş.Ben burda 3.5 atıyorum onlar berbat durumdadır tabi ülekmde böyle şeylerin yaşandığına inamak istemiyorum ne bu vahşetten başka  ne denir buna ülkesini sevdiğ için yapılan bu şey vahşetten başka ne Ağlayan Ağlayan

Vay vay neler oluyomuş böyle yav Acayip Zaten Zeynep'e öyle bişi yaptıkları belliydi, adi şerefsizler! Yasemin'e gıcık olsam da bebeği düşürcek olması kötü bişey.. Işık ve Harun'a da çok sevindim umarım o salak ışık kabul eder

öneml dill  XD ama o salak ışık kabul etmeycek son sahnede onu koruyan yaşardı ya kabul etmeyecek bence gerzek
« Son Düzenleme: Nisan 23, 2008, 16:16:37 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #609 : Nisan 23, 2008, 16:34:43 »

Hakkaten bi insana bunu nasıl yapabilirler, aklım almıyo!!! Zeynep'e yapılanların hepsi gerçek hayatta da çok kişiye yapılmış, hatta daha beterleri yapılmış! Devletin kendi insanlarına yaptığına bakar mısınız?! Olmaz olsun öyle devlet dicem ama... Annemler falan o zamanlar Fatsadalarmış (fatsa o zamanlar meşhurdu, duymuşsunuzdur belki) hep o olayların içindelermiş, ama daha sonra kaçıp ankaraya gelmişler, anneannem onların bi gece hapiste kalması ölümden daha ağır bişeydi bizim için diye anlatıyodu... Ahh ah insanlar o dönemlerde neler yaşamışlar sırf adaletli,eşit bir Türkiye'de yaşamak için ama şimdi geldiğimiz durumlara bakın!

öneml dill  XD ama o salak ışık kabul etmeycek son sahnede onu koruyan yaşardı ya kabul etmeyecek bence gerzek

bence de kabul etmeyecek zaten harun öle diyince yüzü falan düştü böle bi garip oldu salak
« Son Düzenleme: Nisan 23, 2008, 16:35:27 Gönderen: hermi » Logged

Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #610 : Nisan 23, 2008, 18:13:57 »

Zeynep'e çok üzüldüm ve şok oldum.Bunların yapıldığını duymuştum ama gözümle görünce bir garip oluyor Acayip Neyse,onlar hakkında düşüncelerimi söylemeyeceğim.Çünkü ne bu foruma, ne bu konuya yakışır söyleyeceklerim <.<
Yasemin de ölsün işte Dil Çıkaran Yani, normalde gıcık olduğum brinin ölmesini istemem tabiki ama, dizi sonuçta bu.Ölüversin canım n'oolcak Dil Çıkaran Şaka maka, Yaso'nun ölmeyeceğini düşünüyorum.Çünkü bu olayın amacının iyice gündemden düşen Ahmet/Yasemin çiftinin dünyasına bir ateaksyon niteliğinde olduğu açık.Belki bebeği düşebilir.Aslında böyle düşününce kurtulsun diyorum.Çekemiycem birde onların dramını <.<
O Işıl cadalozu da o teklifi kabul etmezse yolaım saçını başını. Zaten daha önce de dediğim gibi orada cillop gibi Haru dururkenYaşar'a bakarak yeterince antipatimi kazandı, bir de hala onu sevdiğini çaktırmasın da daha fazla üzmesin Harun'cuğumu <.<

Two Sisters Divided for the Love Of King
The Other Boleyn Girl
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #611 : Nisan 24, 2008, 00:41:39 »

Ben artık Harun-Işık istemiyorum Dil Çıkaran Harun çok çok daha iyilerini hak ediyor Işık gib ikili oynayanların müzevirci sağcının eski karısında daha iyisi hak ediyor Dil Çıkaran Ama Yaşarın acı çekmesini istiyorum bu yüzden Harun Işığı kullansa keşke Dil Çıkaran Yaşarla ikisininde canını yaksa Dil Çıkaran Zeynebe olanları gördükten sonra fikrim böyle değişti beni,m bazısı eşit ve özgür bir Türkiye için savaşır en sonunda mahfolur kelimenin tam anlamıyla ölüden beter olur diğeri ot gibi yaşar ama vazgeçilmez olur Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Nisan 24, 2008, 00:42:32 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #612 : Nisan 24, 2008, 00:52:33 »

Ya bunu Zeynebe nasıl yaparlar, aklım almıyor. Böyle insanlar da varmış demek. Yasemin'e bir şey olmasın ya Ağlayan

yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #613 : Nisan 24, 2008, 19:48:08 »

tarnımmmmm.... yasemin nölemezsin hayırrrrrrrrr.. ;(
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #614 : Nisan 24, 2008, 20:09:48 »

skeeter'a katılıyorum,artık Harun-Işık istemiyorum.Çünkü Harun çok daha iyilerine layık bence,Işık gibilerine değil...Zeynep'e yapılanlar da bana bu dünyada böyle insanların da yaşadığını hatırlattı.Yasemin'e de ne olursa olsun umrumda değil açıkçası,ancak ölmesini de istemem tabii.Ah Harun Âşık çok acı çekecek gibi,Işık gerizekalısı yüzünden.Bir an önce cuma günü gelsin...

~Gerçek Dostluk~yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

-Yazlık günlerin bitti mi?
-Evet!
-Üzüldün mü?
-Haayıııııııııırrr!!! Dil Çıkaran
Sayfa: 1 ... 38 39 40 [41] 42 43 44 ... 51   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: