|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #510 : Mart 26, 2008, 18:11:42 » |
|
Aayy keşke Işıkla Harun evlense başından beri bunu istiyodum ya  Fragman çıktı mı izleyen var mı ??
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #511 : Mart 26, 2008, 19:58:15 » |
|
Ali ve Rüya değişecek Ama hemen atlanmayacaktır; bu bölümde olayın şokunu falan aktatırlar. Nah şuraya yazıyorum zaman atlandıktan sonra Işık ve Harun' u evlenmiş olarak göreceğiz  Ağzından bal damlıyor  Ben seni yaşarı seviyor sanıyorum en sounda nefret etmeye mi karar verdin yoksa haruncuğuma mı acıdın  Harun yeterince acı çekmişti zati  bebeleri olur adını deniz koyarlarlar falan oyyy süper olur ya  Yşar ne yapcak acaba ? o da evlelenir kesin  son 12 bölmüe girdi nasıl olsa dizi  memo sinana nolucak acaba 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 26, 2008, 20:05:13 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #513 : Mart 26, 2008, 20:02:21 » |
|
Normalde çıkması gerekiyordu 15.30 gibi çıkıyordu her çarşamba ama gcıklık yaptı atv 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #515 : Mart 26, 2008, 21:25:04 » |
|
bu hafta son bölümün tekrarı var o yüzden fragman yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #516 : Mart 26, 2008, 21:27:05 » |
|
neeee ne inamıyorum ya olmaz böyle bişey hangi akla hizmetle böyle bişey yapıyor atv  inamıyorum saçmalık ya  Denizgili astık bi mola diye kanal resmen  gıcık atv nası tekrar ya öff 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 26, 2008, 21:28:28 Gönderen: skeeter »
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #517 : Mart 27, 2008, 16:34:13 » |
|
bu hafta son bölümün tekrarı var o yüzden fragman yok  uff ama ii oldu yaa bidaha izlemek istiyodum çünkü ogün uykuluydum ve son rekalmıda falan kaçırmışım zati
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #518 : Mart 27, 2008, 16:53:10 » |
|
offf bi hafta daha mı bekliycez şimdi 
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #520 : Mart 28, 2008, 20:01:31 » |
|
Işık Harun'la evlensin  Yaşar kalsın öyle hıh  Ayrıca bugün tekrar bölümünde geçen hafta idam sırasında makaslanan sözleri de koyacaklar diye bir iddia var.Doğru mudur bilemem ama umarım öyledir.
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #521 : Mart 28, 2008, 21:14:03 » |
|
ATV’de yayınlanan Hatırla Sevgili dizisinin son bölümüyle ilgili tartışmalar devam ediyor.
Bilindiği gibi; dizinin son bölümünde Deniz Gezmiş, Hüseyin Aslan ve Yusuf İnan’ın idam edilişleri anlatıldı.
Dizinin en kritik noktalarından biri de Deniz Gezmiş’in idam edilmeden önceki son sözleriydi.
Ancak ATV’de yayınlanan dizide Gezmiş’in tarihi sözleri sansürlendi ve makaslandı.
İşte öncelikle Hatırla Sevgili'nin ilgili bölümü, ardından Deniz Gezmiş’in idamına tanık olan avukatı Halit Çelenk’in ağzından Deniz Gezmiş’in son sözlerinin sansürsüz hali:
Hatırla Sevgili: Yaşasın tam bağımsız Türkiye, kahrolsun emperyalizm! Yaşasın işçiler, köylüler!
Deniz Gezmiş'in avukatı Halit Çelenk: Deniz, orada yüksek sesle şunları söyledi;
“Yaşasın Türkiye’nin bağımsızlığı! Yaşasın Marksizm'in, Leninizm'in yüce ilkeleri! Yaşasın Türk ve Kürt halklarının bağımsızlık mücadelesi!Kahrolsun emperyalizm! Yaşasın işçiler ve köylüler!’ dedi, bunları söyledi.
Şimdi bu sözler aslında kendisinin ve arkadaşlarının dünya görüşünü, amaçlarını, ilkelerini dile getiren sözlerdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #522 : Mart 29, 2008, 09:42:59 » |
|
Normalde Hatırla Sevgiliyi pek izlemezdim ama siz o kadar çok bahsettiniz ki dayanamadım izledim. bir izledim pir izledim yani. bundan sonra hiç bir bölümünü kaçırmamaya niyetliyim. son bölüm harikaydı!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #523 : Mart 29, 2008, 10:51:35 » |
|
ATV’de yayınlanan Hatırla Sevgili dizisinin son bölümüyle ilgili tartışmalar devam ediyor.
Bilindiği gibi; dizinin son bölümünde Deniz Gezmiş, Hüseyin Aslan ve Yusuf İnan’ın idam edilişleri anlatıldı.
Dizinin en kritik noktalarından biri de Deniz Gezmiş’in idam edilmeden önceki son sözleriydi.
Ancak ATV’de yayınlanan dizide Gezmiş’in tarihi sözleri sansürlendi ve makaslandı.
İşte öncelikle Hatırla Sevgili'nin ilgili bölümü, ardından Deniz Gezmiş’in idamına tanık olan avukatı Halit Çelenk’in ağzından Deniz Gezmiş’in son sözlerinin sansürsüz hali:
Hatırla Sevgili: Yaşasın tam bağımsız Türkiye, kahrolsun emperyalizm! Yaşasın işçiler, köylüler!
Deniz Gezmiş'in avukatı Halit Çelenk: Deniz, orada yüksek sesle şunları söyledi;
“Yaşasın Türkiye’nin bağımsızlığı! Yaşasın Marksizm'in, Leninizm'in yüce ilkeleri! Yaşasın Türk ve Kürt halklarının bağımsızlık mücadelesi!Kahrolsun emperyalizm! Yaşasın işçiler ve köylüler!’ dedi, bunları söyledi.
Şimdi bu sözler aslında kendisinin ve arkadaşlarının dünya görüşünü, amaçlarını, ilkelerini dile getiren sözlerdi.
Hıms bende fark etmiştim atvnin sahip değiştirmesinin sonuçları galiba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|