Josie Trent
Süt
ACADEMY AWARDS
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 31, 2007, 13:28:51 » |
|
Evet doğru söylüyosunuz yani ama son bölüm müthişti ya ağlaya ağlaya gözlerim şişti... Hem de o son sahne yokmu insanı hüngür hüngür ağlatıyor valla. Yalnız Ahmet rolü bence Cansel Elçin'e daha çok yakışıyor. Okan Yalabık'a da Necdet rolü. Bence bu dizi tek kelimeyle müthiş... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danger Lady
••●›Alone Girl˙••●›
Şeker

Punk Forever!!
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 31, 2007, 18:12:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
˙••●›˙••●› ѕкує ѕωєєтηαм ƒαη ¢ℓυρ ‹●••˙‹●•• ‹●•••• ••• My Chemical Romance Fan Clup ••• •••●› 
|
|
|
Josie Trent
Süt
ACADEMY AWARDS
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 03, 2007, 15:34:12 » |
|
Evet ya ben de en çok orda ağladım işte... Dün akşam yine vardı. İzledim yine ağladım çok duygulu bir dizi gerçekten bazı diziler gibi kalitesiz değil... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Josie Trent
Süt
ACADEMY AWARDS
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 03, 2007, 16:09:46 » |
|
                       Şarkı 2 http://www.youtube.com/watch?v=Iqr6wu9f5LQŞarkının sözleri: Dudağımda yarım kalan Söylenmemiş son sözümdün Baki olsa da ayrılık Aşk her daim ölümsüzdür.... Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi Efkar kitabedir aşka demde okunur Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur Varsın eller gönül yarası kapanır sansın Kabuğun altında sevgili sen kanayansın.... Ömrümüzün son demidir Dönülmeyen o gitmeler... Kuşatıldık zor yıllarda Aşk her daim ölümsüzdür... Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi.... Efkar kitabedir aşka demde okunur Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur... Varsın eller gönül yarası kapanır sansın Kabuğun altında sevgili sen kanayansın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrs.potter
melek yüzlü kara kanatlı seytan
Şeker

life is bad keep your back;)
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 07, 2007, 22:57:08 » |
|
çok güzel farklı bi dizi yaseminle ahmetin aşklarına çok üzülüyorum son bölüm çok kötüydü çünkü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*DaRkNeSs*
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 12, 2007, 20:51:24 » |
|
Güzel bir dizi bence ama izlemiyorum..Sadece 2 bölümünü izledim..
|
|
|
|
|
|
 нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!! °~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
|
|
|
|
Fraktal
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 24, 2007, 10:06:20 » |
|
kesinlikle kaçırmam diyebileceğim dizilerden biri Hatırla Sevgili, dizinin başından beri Necdet'i yakıştırıyordum Yasemin' e ama evlenmelerini de beklemiyordum. Umarım çocukları(!) erkek olur. Öyle olcak zaten, Ahmet' e benzeyecek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 28, 2007, 22:31:41 » |
|
her bölümünde ağlayarak izlediğim bir dizi umarım hep böyle çizgisinde devam eder.. 
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
vizy
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 03, 2007, 00:08:24 » |
|
ay çok güzel yaaaa
allahım şu ahmete nasıl acıyorum anlatamam
içim parçalanıyor. yazık oluyo böle çocuğa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 03, 2007, 15:47:27 » |
|
ay çok güzel yaaaa
allahım şu ahmete nasıl acıyorum anlatamam
içim parçalanıyor. yazık oluyo böle çocuğa
ben hiç acımıyorum, o ağlarken nasıl mutlu oldum anlatamam(sadistmiyim acaba) dizi 5 sene atladı bakalım ne olcak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MEFİSTOFELES
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 03, 2007, 15:56:18 » |
|
nedense ben ahmeti pek sewmiyorum hani yazık ama nejdete de yazık:) 
|
|
|
|
|
|
~GaFfUr FaN ClUb~~ ^^irem fan club^^
|
|
|
|
hayal kızı
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 03, 2007, 17:05:24 » |
|
Aynı saatte ıhlamurlar altında var onun için sadece reklam aralarında bakıyorum ama kaliteli ve duygusal bi dizi
|
|
|
|
|
|
Kirli bir çocuk yüzüyüm kapında ama dünyanın en temiz gözleriyle bakıyorum sana. Şeker değil istediğim... Uzattım ellerimi sadece koy yüreğini avuçlarıma...
|
|
|
|
hermi
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 08, 2007, 21:07:19 » |
|
dizi 5 sene atladı bakalım ne olcak  Evet ya ben de çok merak ediyorumm... Yarın var,heyecanla bekliyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 08, 2007, 21:14:51 » |
|
dizi 5 sene atladı bakalım ne olcak  Evet ya ben de çok merak ediyorumm... Yarın var,heyecanla bekliyoruz  kız nasıl bişi ben en çok onu merak ediyorum ya da ölenler kalanlar kim EDİT: Kahretsin ya özel bölüm verdiler. Ben bi hafta daha nasıl beklicem 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 10, 2007, 00:05:36 Gönderen: Fraktal »
|
|
|
|
|
|
Fraktal
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 14, 2007, 22:48:13 » |
|
Her bölümünün heyecanla beklendiği “HATIRLA SEVGİLİ” yepyeni bir dönemle ve karakterlerle ekranda olacak. Şimdiye kadar yayınlanan 15 bölümüyle; özellikle 1960 ihtilali, yargılama süreci ve en son Andan Menderes’in idamına kadar geçen dönemi tarafsız bir gözle anlatan dizi, 16. bölümünden itibaren 1966 yılından başlayacak ve oyuncu kadrosuna dahil olan yepyeni isimlerle ekrana gelmeye devam edecek. Belçim Erdoğan, Özgür Özberk, Kadir Özdal, Berk Hakman dizinin yeni bölümlerinde “HATIRLA SEVGİLİ” nin kadrosunda yer alacak olan yeni isimler olacak. Bu dönemde Süleyman Demirel siyaset hayatının başlangıcında ve Bülent Ecevit CHP’deki yerini sağlamlaştırmaya başlamış. Cevdet Sunay ise Cemal Gürsel’in yerine Cumhurbaşkanı koltuğuna oturmuş. Üniversiteliler yeni oluşumlar içindeyken, işçiler de bir hareketlilik söz konusu. Hatırla Sevgili'nin kahramanları ise Türkiye'nin değişen sosyal ve kültürel yapısını aktaracak konumlardalar. Dünün çocukları, Işık, Deniz, Defne ve Harun büyüdüler birer üniversite öğrencisi oldular. Demokrat Partili Rıza Bey ise hapisten çıktı. Mehmet ve Sevim Türk aydınlarının o dönem içinde bulundukları dertlerin aynası olmaya devam ediyorlar. Nezahat, bir triko atölyesinin şefliğinde dördüncü yılını doldurdu. İşçiler cephesinde yaşananları onun hikayesiyle takip edeceğiz. Selma, Verem Savaş Dispanseri'nin başında. Kentleşmenin, göçün ve yoksulluğun büyüttüğü verem illetiyle mücadele ediyor. Dünün Yassıada savcısı Şevket, emekli olmasının ardından avukatlığa devam ediyor. Ayla ise artık iyi bir doktor aynı zamanda alımlı bir genç kadın. Melahat ve Kamil modaevlerinin başında. Keriman şöhret merdivenlerini hızla tırmanıyor. Büyük aşkın kahramanı Yasemin ise 1966 yılında bir vakit öğrencisi olduğu Akademi'de hoca. Aynı zamanda dört yaşına gelen Rüya'nın annesi. Ahmet, kaymakam olarak gittiği Kıbrıscık'daki görevine devam etmekte. Necdet'i ise Teo ve Lale'nin yardımıyla işlerini epey büyütmüş, pastaneler zinciri haline gelmekte olan işlerinin başında.. Oldukça heyecanlı bir 15 bölümün ardından yeni döneme gözlerini açacak olan “HATIRLA SEVGİLİ”de heyecan dorukta. Dizinin yeni bölümlerinde Ahmet ve Yasemin'in yolları bir kez daha kesişecek mi? Necdet ve Yasemin'in evliliği nasıl devam edecek? Ahmet, Rüya'nın babası olduğunu öğrenecek mi? İki sevgili kavuşmalarını engelleyen nedenleri keşfedecekler mi? Bu büyük aşkın eşliğinde 1966 yılında başlayan dönemde Türkiye'de neler olacak? “HATIRLA SEVGİLİ” geçmişin başlangıç olduğunu hatırlatmaya devam edecek... BÖLÜM ÖZETİ: Aradan dört yıl geçmiş, Ahmet ve Yasemin hiç karşılaşmamışlardır. Ahmet, Kıbrıscık’daki Kaymakamlık görevini sürdürmektedir. Yasemin, mezun olduğu Akademi’de öğretim üyesi olarak kalmıştır. Kızı Rüya dört yaşındadır. Necdet, pastaneler zincirini büyütmektedir. Deniz, Harun, Işık ve Defne üniversite öğrencisi olmuşlardır. Nezahat, bir tekstil fabrikasında ustabaşılık yapmaktadır. Herkes Ünsal ailesini bekleyen büyük sürpriz için hazırlanmaktadır. Bu arada Necdet’in yeni pastanenin açılışı için Ankara’ya gitmesi gerekir. Sonrasında Yasemin ve Rüya da ona katılacaklardır. Yasemin ve kızı Rüya’yı Ankara’ya götürecek trene Arifiye istasyonunda hiç beklenmedik birisi binecektir.  Bakalım ne olcak cuma günü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|