Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 06:51:46  

Sayfa: 1 ... 41 42 43 [44] 45   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hatırla Sevgili  (Okunma Sayısı 11898 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Madeleine
Pushing Daisies!!!
Krema

BPM Hayran Kulübü!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #645 : Mayıs 11, 2008, 19:24:23 »

Ahh o bombadan kimse sağ çıkmaz ki. birinden biri ölür belki ikisi de ölür. hayır lütfen ölmesinler lütfen!

Okumak için resme tıklaman yeterli Göz Kırpan
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hatırla Sevgili
« Eklendi: Mayıs 16, 2008, 06:51:46 »

tuğçe uçar
Krema

var
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #646 : Mayıs 11, 2008, 21:23:40 »

BÜTÜN HATIRLA SEVGİLİ DİZİSİNİ İZLEYENLERE SESLENİYORUMMMMM!!!! ARKADAŞLAR HATIRLA SEVGİLİ DİZİSİNİN TEKRARI NE ZAMAN OLUYOR ? BİLİYORMUSUNUZ BİLİYORSANIZ LÜTFEN BANA SÖYLEYE BİLİRMİSİNİZZZZZ
NE YAZIKKİ BU BÖLÜMÜNÜ KAÇIRDIM:(
Eumelia
ToXic Tears
Yönetici
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #647 : Mayıs 11, 2008, 21:35:26 »

Avrupa Atvde pazartesi akşamları yayınlanıyodu tekrarı bi ara sanırım. :S Olmazsa bi site var orda çıktı yeni bölümü ordan seyredebilirsin. Adresini atabilirim ömyle istersen =)

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

İrUzY
~ kronik çatlak.. :D
UU Seherbazları
Demleme Çay

● prety woman = hususi avrat :D :D :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #648 : Mayıs 11, 2008, 22:32:49 »

Ahh o bombadan kimse sağ çıkmaz ki. birinden biri ölür belki ikisi de ölür. hayır lütfen ölmesinler lütfen!
yaa off yaaa Ağlayan bilen varmı ölen varmı falan diye Ağlayan

~
siriusblack_hedo
Kakao

!!!!ToUjOuRs PuR!!!!lost!!!

hedoblack@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #649 : Mayıs 11, 2008, 22:51:20 »

hatırla sevgilinin tekrarı atv avrupada haftaiçi hergün saat 5 de oynuodu ama artık bitti:(ÜzgünÜzgünÜzgün

!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!!
(Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
BellaCiao
Fraktal'ın Meleği + Hatırla Sevgili kolik + BPM kolik + inek öğrenci
Demleme Çay

aybuke_hrmn

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #650 : Mayıs 13, 2008, 21:20:48 »

Güzi - Güzi - Güzideeeee Ağlayan Ya ölmeyin yaa Yasemin ölsün Dil Çıkaran Rüya Âşık Emin ben bu çocuğu sevdim yahu çok tatlı Âşık En önemlisi Harun Âşık Işık,kaç bölümdür beklediğim şey.Işık ilk defa aklı başında bir karar verdi,Haruncuğumu üzmedi.Zeynep intikamını aldı gerçi ben olsam neler neler yapardım o adama.Öhm anladığınız üzre duygularım bunlar gelecek hafta görüşmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın,esen kalın Dil Çıkaran

~Gerçek Dostluk~
yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !
Herne Peş
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #651 : Mayıs 13, 2008, 21:32:18 »

Güzi - Güzi - Güzideeeee Ağlayan Ya ölmeyin yaa Yasemin ölsün Dil Çıkaran Rüya Âşık Emin ben bu çocuğu sevdim yahu çok tatlı Âşık En önemlisi Harun Âşık Işık,kaç bölümdür beklediğim şey.Işık ilk defa aklı başında bir karar verdi,Haruncuğumu üzmedi.Zeynep intikamını aldı gerçi ben olsam neler neler yapardım o adama.Öhm anladığınız üzre duygularım bunlar gelecek hafta görüşmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın,esen kalın Dil Çıkaran

İlk defa hatırla sevgili ile ilgili bi yorumun her sözüne kaılıyorum Kahkaha Dil Çıkaran Ek olarak bu bölümde çok sıkıcı şeyler oldu Haruna karşı çok sinirim bozuk Ağlayan  Necdetin rüyaya takılmaları çok houşma gitti Kahkaha ama anlamadığım neden rüyanın ailesiyle tanıştırması gerektiğiydi  Kararsız
BellaCiao
Fraktal'ın Meleği + Hatırla Sevgili kolik + BPM kolik + inek öğrenci
Demleme Çay

aybuke_hrmn

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #652 : Mayıs 13, 2008, 21:45:14 »

Harun'a niye sinirin bozuk anlamadım,Necdete gelince...O bence Ahmet'ten kat kat iyi bir
baba Âşık Üstelik çok tatlı Gülümseyen

~Gerçek Dostluk~
yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !
Herne Peş
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #653 : Mayıs 14, 2008, 13:07:54 »

Necdetin bablığına bir şey demedmki canım Kahkaha Dil Çıkaran Bneden necdeti ahmetten çok seviyorum yalnızca rüyaya ailenle emini ne zaman tanıştırıcıan dediğinde şaşırdım tanışmlarına ne gerek varki diye düşünmüştüm   Kararsız
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2008, 13:08:34 Gönderen: Herne Peş » Logged
hermi_o_nini
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #654 : Mayıs 14, 2008, 14:27:46 »

sanırım ne güzide ölcek ne de başka bi başrol oyuncusu ölcek yeni çıkan dizi'yol arkadaşımı' izleyen warsa orda ilker rolundeki adama bi ii baksın o adam ayla 'nın amcası yani bn onun ölecegini düşünyom olabilir bnce??*??onun ölesini yeglerim bn       başka kimse ölmesin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hermi
~gкѕυ~
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #655 : Mayıs 14, 2008, 19:37:50 »

Arkadaşlaar, deniz gezmişi oynayan barış koçak, yusuf aslanı oynayan murat zubi, salim rolündeki oktay gürsoy, danışmanlardan mustafa yalçıner ve senarist (adını bilmiyorum nurgül müydü neydi) söyleşi için ankaradalardı, daha doğrusu sabah Karşıyaka Mezarlığı'ndalarmış 4.30da söyleşi yaptılar ve ben de gittim gerçekten harikaydı salim hariç hepsiyle foto çektirdim çok mutluyum XD Kafamı toparlayınca söyleyişiyi anlatabilirim Sırıtan

biraz geç olcak ama anlatayım Sırıtan malum 6 Mayıs Deniz Gezmiş'lerin ölüm yıldönümü olduğundan sabah mezarlıktaki anma törenine katılmışlar. Malesef Karşıyaka'ya gidemedim ama okuldan bi arkadaş söyleşi olduğunu söylediğinde uçtum. (Söyleşi Necatibey'de imo diye biyerdeydi) Oraya gittiğimde daha başlamamıştı ama acayip kalabalıktı. Neyse söyleşi başladı, ilk başta bazı eleştiriler geldi "tam olarak anlatmadınız" gibi ama oktay gürsoy bu bi dizi herşeyi öğrenmek istiyosanız gidin belgesel izleyin, bu dizi sayesinde biçok liseli,ortaokullu Deniz Gezmiş'leri ve amaçlarını öğrendi, Darağacında 3 Fidan kitabı çok sattı, bu yüzden biz kendimizi başarılı sayıyoruz gibi şeyler söyledi. Sonra 5-6 yaşlarında bi kız "Deniz Gezmiş Türkiye'yi kurtardıysa neden onu astılar" diye sordu ve baya bi alkış koptu salonda =) Mustafa Yalçıner'de Deniz Gezmiş'lerin Türkiye'yi kurtarmadığını, kurtarmak istedikleri ve bu birilerinin hoşuna gitmediği için asıldıklarını söyledi. Mustafa Yalçıner çok güzel mesajlar verdi "Birlik olun" gibi ve ayak sesleri geliyor diyerek de bizi gaza getirdi Kahkaha Barış Koçak fazla konuşmadı, Deniz Gezmiş'i oynamanın zor olduğunu ve bunun büyük bir sorumluluk olduğunu bildiğini ve oynama teklifini hiç düşünmeden kabul ettiğini söyledi.. bu arada Murat Zubi, Yusuf Aslan'ın Odtüye ilk geldiğinde şeriatçı olduğunu söyledi ve ben şok oldum Acayip Söyleşinin sonunda da kulise daldım ve barış koçakla fotoğraf çektirdim süperdi  dışarda da diğerleriyle çektirdim ama malesef oktay gürsoyla çektiremedim bitek Üzgün Bu arada Berk Hakman 7 mayısta ankara-siyasala ve odtüye gelmiş ama gidemedim o yüzden orda neler oldu bilmiyorum..

not: Dizimizin 6 haziranda 80 darbesiyle biteceği teyit edildi senarist tarafından, yani sadece 4 bölümümüz kaldı Ağlayan ayrıca bu haftaki bölümde Fatsa anlatılacakmış, annemler o dönemde orda olduğu ve olaylara karıştıkları için merakla bekliyoruzz..

ben foto çektim ama bulanık oldukları için başka birinin çektiklerini koyuyorum;

--> senarist nilgün öneş

--> mustafa yalçıner

« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2008, 19:41:48 Gönderen: hermi » Logged

BULUT
"ah potter, seni katır, ah sen neler yaptın? öğrencileri öldürdün de bunu marifet sandın!"
Telve

00peeves

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #656 : Mayıs 14, 2008, 19:44:19 »

arkadaşlar mhp diziye dava açmış
buyrun ayrıntı&kaynak:
http://www.kanald.com.tr/Haber/HaberDetay.aspx?haberId=7374&catId=39

(buarada bu siyasete girermi Sırıtan)
hermi
~gкѕυ~
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #657 : Mayıs 14, 2008, 19:55:19 »

Hatırla Sevgili Maraş Katliamını o kadar doğru anlattıki bundan rahatsız oldular! 100 küsür kişinin sırf Alevi olduğu için öldürülmesi sanki yalanmış, sanki onlar yapmamış gibi göstermeye çalışıyorlar! Bir de katliam değildi demiş ya Alla Alla Herşey o kadar barizki.. Sinirlerimi bozdular akşam akşam

BULUT
"ah potter, seni katır, ah sen neler yaptın? öğrencileri öldürdün de bunu marifet sandın!"
Telve

00peeves

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #658 : Mayıs 14, 2008, 19:57:54 »

katliam olduğunu görmemek için zaten kör olmak gerekir
hermi
~gкѕυ~
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #659 : Mayıs 14, 2008, 20:06:22 »

Off neyse boşverelim şu katilleri..

65. Bölüm Özeti

RÜYA VE EMİN GÖZALTINDA!
Necdet panikle pastaneye koşar. Acaba Ela, Güzide, Lale ve Teo’ya bir şey olmuş mudur? Patlayan bombayla toz duman içindeki pastanede nefesini tutarak kızını, karısını ve diğerlerini aramaya koyulur.

Rüya, Harun’un gönderdiği haberi iletmek için Emin’le birlikte Ankara’daki korsan bir gösteriye katılır. Gösteride çıkan çatışmada bir er ölünce pek çok kişiyle birlikte gözaltına alınırlar. Emin, eri öldürdüğü iddia edilen lise öğrencisi Erdal Eren’le aynı nezarettedir. Emin, olayı görmüş, eri Erdal’ın öldürmediğine inanmaktadır.

Işık’la Yaşar son kez konuşurlar. Işık, Harun’u sevdiğini eski kocasına açıklar. Işık’la ilgili bütün ümitlerini kaybeden Yaşar perişandır. Işık’la, Harun’un nişanı için bütün aile Fatsa’ya gider. Sabaha karşı tanklar Fatsa’ya girer.

65. Bölüm Fragmanı

http://www.megavideo.com/?v=ID78S4JR

Sayfa: 1 ... 41 42 43 [44] 45   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: