Hepsi kalpleri çarparak Ali’yi beklerler. Acaba Yaşar, sağcı gençlerin rehin aldığı Ali’yi kurtarabilecek midir?
Genel seçimler yapılır. Necdet’in CHP’den milletvekilliği kesinleşir. Yağ, tüpgaz kuyrukları sokaklarda uzar.
Kamil, el altından bulunmayan kalemleri satmaktadır.
Ahmet’in Zeynep’e karşı ilgisi olduğunu düşünen Yasemin, son günlerde oldukça gergindir. Yasemin’in bebek sahibi olmak için gördüğü hormon tedavisi sonuç verir. Yasemin, hamiledir. Başta Ahmet bütün aile çok sevinir.
Işık’ın, Yaşar ile karşılaşması kafasını karıştırır. Eski kocasına hala ilgisi olduğu açıktır.
'''''''''''''
Iyk yani ben bu ışığa bir laf söylüyorum ama(iki erkeği birden sevnlere yada idare ednlere söylenen bir laf) banlanmamak için yazmıyorum buraya

Ne olucak Ali yaşaycak bu da Harunu yeniden üzerek ikisyle birden yakınlaşakcak hekrese mavi boncuk dağıyıor abi biri bu kzın ağzının üstüne bir tane çarpsın şu dizide lütfen

bu bu yasemin çıldırtıyor zaten beni Ahmetten zeynebi kıskanıyor hay Alllahım ya sen aklıma mukayet ol hatta şey olsun kıksnamya devam etsin gitsin Necdetin yanına sorunlarını anlatıp sarılsn Ahmet görsün her şeyi yanlış anlasın tekrar başdan başalyalım bak kıııızım çocuk seni 6 yıl beklemiş kızı yaşındakiylemi beraber olucka şimdi

Diziyi mahfediyolar resmen mahfediyolar ya bırak artık be aptl yasemin 16 yıılık evlisin ne kıskanması illa diğerr kanallardaki uyudurk diziler çevirecekler seyiriciyi iyice aptal yerine koyuyuorlar yani ali rüya zeynep defne ah bide tabi necdetcimin tarafı onlar olmasa diziyi izlemem diziyi ezdiler bitirdiler yani pööff
edit:Eğer o Işık Yaşarla yine birlikte olursa varya diziyi izlemeyi brıkacam seyirici aptl yerine koyuyorlar resmen yeter ya yeter bi Rüya öldü sanılır bi Ali ölücek diye beklenilir şimdi sıradaki kim Zenep mi

Aliyi Yaşar kurtacak sonra Işıkla yakınlaşackalr

bizde anlamadık sanki

''''''''''''''
Dün Gece Skytürk'te Fullekran programında Cengiz Semercioğlu'nun konukları
Tomris Giritlioğlu ve Belçim Bilgin Erdoğan'dı.Tomris Giritlioğlu Hatırla Sevgili'nin
6 Haziran 2008 Cuma günü biteceğini söyledi.Yaz mevsiminde de yeni bir sinema filmi yapacakmış ve filmde Beren Saat,Okan Yalabık,Belçim Bilgin Erdoğan ve Tuba Büyüküstün oynayacakmış.