Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 22:30:05  

Sayfa: 1 ... 37 38 39 [40] 41 42 43 ... 51   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hatırla Sevgili  (Okunma Sayısı 17911 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #585 : Nisan 16, 2008, 18:05:16 »

Hepsi kalpleri çarparak Ali’yi beklerler. Acaba Yaşar, sağcı gençlerin rehin aldığı Ali’yi kurtarabilecek midir?
Genel seçimler yapılır. Necdet’in CHP’den milletvekilliği kesinleşir. Yağ, tüpgaz kuyrukları sokaklarda uzar.
Kamil, el altından bulunmayan kalemleri satmaktadır.
Ahmet’in Zeynep’e karşı ilgisi olduğunu düşünen Yasemin, son günlerde oldukça gergindir. Yasemin’in bebek sahibi olmak için gördüğü hormon tedavisi sonuç verir. Yasemin, hamiledir. Başta Ahmet bütün aile çok sevinir.
Işık’ın, Yaşar ile karşılaşması kafasını karıştırır. Eski kocasına hala ilgisi olduğu açıktır.

'''''''''''''
Iyk yani ben bu ışığa bir laf söylüyorum ama(iki erkeği birden sevnlere yada idare ednlere söylenen bir laf) banlanmamak için yazmıyorum buraya <.< Ne olucak Ali yaşaycak bu da Harunu yeniden üzerek ikisyle birden yakınlaşakcak hekrese mavi boncuk dağıyıor abi biri bu kzın ağzının üstüne bir tane çarpsın şu dizide lütfen <.< bu bu yasemin çıldırtıyor zaten beni Ahmetten zeynebi kıskanıyor hay Alllahım ya sen aklıma mukayet ol hatta şey olsun kıksnamya devam etsin gitsin Necdetin yanına sorunlarını anlatıp sarılsn Ahmet görsün her şeyi yanlış anlasın tekrar başdan başalyalım bak kıııızım çocuk seni 6 yıl beklemiş kızı yaşındakiylemi beraber olucka şimdi <.< Diziyi mahfediyolar resmen mahfediyolar ya bırak artık be aptl yasemin 16 yıılık evlisin ne kıskanması illa diğerr kanallardaki uyudurk diziler çevirecekler seyiriciyi iyice aptal yerine koyuyuorlar yani ali rüya zeynep defne ah bide tabi necdetcimin tarafı onlar olmasa diziyi izlemem diziyi ezdiler bitirdiler yani pööff <.<

edit:Eğer o Işık Yaşarla yine birlikte olursa varya diziyi izlemeyi brıkacam seyirici aptl yerine koyuyorlar resmen yeter ya yeter bi Rüya öldü sanılır bi Ali ölücek diye beklenilir şimdi sıradaki kim Zenep mi <.< Aliyi Yaşar kurtacak sonra Işıkla yakınlaşackalr <.< bizde anlamadık sanki <.<

''''''''''''''

Dün Gece Skytürk'te Fullekran programında Cengiz Semercioğlu'nun konukları
Tomris Giritlioğlu ve Belçim Bilgin Erdoğan'dı.Tomris Giritlioğlu Hatırla Sevgili'nin
6 Haziran 2008 Cuma günü biteceğini söyledi.Yaz mevsiminde de yeni bir sinema filmi yapacakmış ve filmde Beren Saat,Okan Yalabık,Belçim Bilgin Erdoğan ve Tuba Büyüküstün oynayacakmış.
« Son Düzenleme: Nisan 16, 2008, 18:11:23 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hatırla Sevgili
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 22:30:05 »

Eumelia
ToXic Tears
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #586 : Nisan 16, 2008, 18:23:31 »

Öyle şey mi olur ya. Kendisi demedi mi eski Işık'ı tanıyamıyorum diye. Ben atv'ye baktım yoktu özet sen nerden buldun yavs Kahkaha

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #587 : Nisan 16, 2008, 18:28:58 »

Ne demek ya eski kocasına ilgi duymaktadır! öldürürüm ben bu kızı yaa harunu üzerse bida  kimse almasın onu elimden :p ama harbiden çok uyuz oldum ha  Alla Alla yasemin uyuzu yetmiyo sanki..

DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #588 : Nisan 16, 2008, 18:47:51 »

Aaaa bu Işık'ta çok oluyor ama ne bu yaa herkesle oynasın.. iyiki güzel yani  Kızgın Kızgın
Yasemin'de 15 mi 16 mı neyse işte o kadar büyük kızı var tutturdular bi tane daha diye bir şey söyleyemiyorum artık  Dudaklarını Mühürlemiş

hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #589 : Nisan 16, 2008, 21:37:06 »

bu arada ışığa kızgınlığımdan demin yazamadım, 6 haziran final çok erken ya sadece 8 bölümcük kalmış Ağlayan

hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #590 : Nisan 17, 2008, 03:02:36 »

Fragmanı izledimmmm herzamanki gibi süperdi Aww
Harun kolunu ışığın omzuna atmış yürüyolar, Harun "yıllarca böyle yürümenin hayalini kurdum" gibi bişi diyo canım benim yaa Ağlayan Âşık
Ali stajerlik yapıyo ama o yaşarın yiğeniyle karşılaşıyo klinikte tartışıyolar ayaküstü Kızgın (kurtulmuş yani beklenildiği gibi)
Seçimler yapılıyo ve Necdet milletvekilii Kahkaha
Zeynep bi işler karıştırıyo gizlice biyerlere gidiyo elinde çantayla ama daha sonra yaralı bi halde gösteriyolar anlamadım yanında ahmet falan da vardı ahmet kolunu tutunca çekiyo falan enteresan olaylar Acayip
Bide metin ışık hakkında yine ileri geri konuştu heralde yaşar yakasına yapışıyodu sana yıllar önce söyledim onun adını ağzına alma diye..
Ama Harun çook mutluydu ya canım benim, şu ışık da üzmesin yolarım valla Dil Çıkaran

Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #591 : Nisan 17, 2008, 17:20:46 »

<a href="http://www.youtube.com/watch/v/ApL6hKJv8Hk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch/v/ApL6hKJv8Hk</a>

Anam anam anam diyim ben size.Yine çok heyecanlı bir bölüm olacak gibi görünüyor...

Two Sisters Divided for the Love Of King
The Other Boleyn Girl
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #592 : Nisan 17, 2008, 20:12:06 »

ben bu ışığı yolarım yalnız ne o öyle ya Dil Çıkaran gıcık şeeyy,haruncuğumu üzerse gider bi tane yapıştırırım ona kim gelir benimle Dil Çıkaran bu zeynep de neler yapıyor yaa gizli gizli Sırıtan yaseminle ahmetin bi daha mı çocuğu olcek ya amaaan Dil Çıkaran şu yaşar da metine haddini iyi bildiriyor da bi işe yaramıyor Hede Hödö necdeett Âşık sana da milletvekilliği yakışır canıım Dil Çıkaran neyse bakalım neler olacak Kahkaha

~Gerçek Dostluk~yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

-Yazlık günlerin bitti mi?
-Evet!
-Üzüldün mü?
-Haayıııııııııırrr!!! Dil Çıkaran
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #593 : Nisan 17, 2008, 20:44:43 »

Ne Acayip Yaşar ... Acayip Âşık Huaaaa XD ! Yaşasın Âşık , unutamasın Işık Yaşar'ı , o da onu unutamamış zaten Âşık Gözlerini Deviren Ah be ... İşte bu ya , en çok buna sevindim Gözlerini Deviren

PS : Gözümün önüne mouse'larını fırlatma konumuna gelen bir sürü insan figürü geliyor Dil Çıkaran

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #594 : Nisan 17, 2008, 21:09:31 »

Efen'im unutmuş işte Işık Yaşar hödüğünü Dil Çıkaran
Dizide en nefret ettiklerimden biri zaten Yaşar (sağcı olduğu için değil bu arada)
Harunla da ne güzel anlaşmışlar, buluşmuşlar. Yani bir yıldır hayal ettiğim şey gerçek oldu.Yaşar da sürünsün işte, oh iyi oldu ona Dil Çıkaran

The Other Boleyn Girl
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #595 : Nisan 17, 2008, 22:01:54 »

Hasta Siempre sana kesinlikle katılıyorumm XD

Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #596 : Nisan 18, 2008, 16:49:19 »

bölüm resimleri  Terleyen

edit:Yaşara bende gıcık oluyorum kalıbının adamı olmadığı için metin kötü köüt oldğunuda gösteriyor yaşar iyi gibi durup kötüyü oynuyor Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2008, 16:56:46 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #597 : Nisan 19, 2008, 11:41:12 »

Zeynep Ağlayan esaslı kızmış yazık ya daha 18 inda ve tekrar tutuklnacakmış ne kadar doğru bilemem ama kzı hapistan çıktığınfa ahmetten irkildiğinde ve sadece yurduna gitmek istediğinde annem kıza yapılna işknecenin çeşidi:bir bayan istemden üzerinde baskı kurmak olarak tanımladı Ağlayan ay umarım öyle bişey yoktur yazık kıza hiç bişeyde söylemedi Ağlayan Ali ne yapıyo sırık gibi duruyor gidip söylesene bende varım diye kzı yırtardı an azından <.<  Ahmetle yasemin ayrı bir bela zaten 30 unuzu geçmişinz ne çocuğu be artık 'ahmet senin bana olan ilign azaldı' hay Allahım yani ahmet keşke şu yasemine bas bas bağırsaydı sinir etti ikiside dün gece <.< rüya nasıl onlara tepki vermdedi anlamıyom bu yşatan sonra kardeşin olacak kzım Dil Çıkaran hay nasıl bişey söylemiyor ya Dil Çıkaran-ben emine meraba -oldu bende zigot tanıştığımza çok memnn oldum <.< ahmet slak yasemin ondansa slak ne varsa ncedette var yine çok süper ahmettende çok daha yakışıklı rüya da yine ona baba diyor kiii çok sevindim Dil Çıkaran Işık kendini bilmezine defne çok güzel söyledi -'onu bir daha üzme ' e yani çocukla oynuyor remsen yaşrı seviyor harunla beraber vazgeç be birinden kzım vazgeç <.<
« Son Düzenleme: Nisan 19, 2008, 11:44:08 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #598 : Nisan 19, 2008, 15:26:40 »

Yahu bu Işık sahiden salak !
Orada Cillop gibi Harun dururken hala asklı Yaşar kırosunda.
Zeynep'in durumuna da sinir oldum.Bu nasıl insanlık yahu?
Yaşarın da bir insanın öldürülmesine az daha vesile olacak olan yeğeniyle bu kadar sakin konuşmasına da inanamamakla birlikte, objektif bakınca solcu insanların , nefret ettiğim birine uyguladıkları suikastin de iğrenç olduğunu kabul etmeliyim. Ne adar şey olmuş yahu beni sinirlendirecek Dil Çıkaran

The Other Boleyn Girl
tuğçe uçar
katie leung
Krema

var
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #599 : Nisan 19, 2008, 18:04:38 »

ya arkadaşlar ben son bölümün en son kısmını izleyemedimde eğer izleyen biriniz varsa bana söyleyebilirmisiniz

Cho Chang Hayran Kulübü

Türküz Doğruyuz anti-emmacıyız.

Hatırla Sevgili Hayran Kulübü

CHO CHANG FANLARINI BEKLERİZz ---->> 
http://www.harrypottercafe.com/forum/kulupler/cho_chang_hayran_kulubu-t18196.0.html
Sayfa: 1 ... 37 38 39 [40] 41 42 43 ... 51   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: