Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 24, 2008, 15:40:11  

Sayfa: 1 ... 31 32 33 [34] 35 36 37 ... 50   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hatırla Sevgili  (Okunma Sayısı 16631 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JameSirius
shopacolic.
Sıcak Çikolata

Kuzucukların eylemleri devam edecek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #495 : Mart 21, 2008, 23:54:18 »

Nedense Adnan Menderes'in idam sahnesi dibine kadar gösterilmişti,bence gösterilmeliydi...

Bu noktaya kesinlikle katılıyorum. Ki ben o sahnede katıla katıla ağlamıştım .. Bayağı gerçekçiydi bence .. Neyse , bu olayların tekrar hatırlanması kötü olur ama , bence onların idamı da gösterilmeliydi.

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hatırla Sevgili
« Eklendi: Temmuz 24, 2008, 15:40:11 »

Herne Peş
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #496 : Mart 22, 2008, 09:48:24 »

Mehmetinki gibi giti Denizde ya Ağlayan Beklememiyordum ben böyle bişeyi bebesini bile bir kere gördükten sonra Üzgün Defnede mahfoldu aşk aıcsı işte felaktteti kızz Ağlayan Işıkla Yaşarda çokzdü beni Allam inanmıyorum onların boşanamasına üzüldüğüme Ağlayan Çok seviyolarmış hem yaşara sövüp sayıoyrdum şimdi kime sövücem şimdi  Üzgün Harunu da seviyordum halibuki ama keşke boşanmasalrdı Ağlayan Deniz gezmişgil ise ayırı bir felaketti Ağlayan Ağlayan Ağlayan sonunda ıslakla gitar konçertosu falan Ağlayan Eyleme gider gibi gittiler ölmüe canlerımımm benim Ağlayan Necdete ne olacak yahu adamın suçu günahı yok kızı var onun Üzgün
« Son Düzenleme: Mart 22, 2008, 12:22:19 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
Claire Pace
~Angels of Darkness~
Demleme Çay

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #497 : Mart 22, 2008, 09:56:55 »

Bu bölüm çok duygusaldı yahu..
Deniz öldü..Ağlayan Ağlayan Ağlayan Işık boşandı..Üzgün Üzgün Nejdet'im gözaltında..Ağlayan Üzgün 3 genç çocuk İdama mahkum edildi..Ağlayan Ağlayan Üzgün
Bu bölümde habire ağladım yahu... Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan

~~Arna Hayran Kulübü~~       

~~Fraktalın Melekleri~~ Dil Çıkaran

~~Popomundo Dil Çıkaran~~

BellaCiao
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #498 : Mart 22, 2008, 10:35:20 »

bir insan bir dizide bu kadar çok ağlar mı?ağlar... Ağlayan o insan hatırla sevgili seviyorsa ağlar  Ağlayan çok duygusal bir bölümdü.devamlı ağladım zaten,deniz gezmişlere ayrı,diğer denize ayrı ağladım.ama ışık ve yaşarın boşanmasına sevindim ben,nefret ediyordum zaten yaşardan.necdet'i niye gözaltına aldılar ki...suçu yok bir şeyi yok.80'lere ne zaman geçecekler bir bilginiz var mı?

~Gerçek Dostluk~<br />yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

Yazlığa gidiyoruumm Dil Çıkaran
DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #499 : Mart 22, 2008, 14:12:36 »

Hala etkisinden kurtulamadım dizinin yaa Ağlayan İçimde bi burukluk var,haksız yere idam edilen 3 genç için.tabi sadece onların değil o zamana kadar ölen birçok devrimci genç için..İdam sahnesini gösterselerdi heralde bikaç gün kendime gelemezdim yine de çok üzücüydü. Ağlayan
Hala bu ölen insanların değerini anlayamanlar var  Kızgın <.<

beatricesnicket
Krema

harbipotter66@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #500 : Mart 25, 2008, 08:26:38 »

burada devrimci genç devrimci genç diyosunuz ama hiçbirinizin onların adını ağzına almaya hakkı yok.artık devrimci gençlik lafta kalır oldu.bütün herkes ağzına sakız etti.ortalık yerde devrim devrim diye dolaşanların devrim için değil canını bi damla kanını feda ediceğinden şüpheliyim.deniz gezmişin fikir yapısında birisi değilim ama onu takdir ediyorum.kendisini idama bile sürüklese fikirlerinden dönmediği için.şimdiki devrimciyim diye gezen gençler ne yapıyo?okulda hocalarına çatmaktan başka?
İrUzY
~ kronik çatlak.. :D
UU Seherbazları
Demleme Çay

jim jim jim jim"im ::)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #501 : Mart 25, 2008, 16:17:51 »

ufff yaaöyle izledimki diziyi böyle şeyy deniz öldüü sırada " yok cnm  ne ölmesi hadi deniz kalk yemeyiz biz bu  numaraları" falan oldum annem dioduki arkadan bak öldü ben böyle "yok şimdi döndürürler" falan.. Ağlayan Ağlayan sonra deniz gezmiş ler
falan allam üffff çok üzücüydü  Üzgün Ağlayan

..MisSGuaRD'a imza ve avatar icin mucuklardan bir gökkusagi..

DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #502 : Mart 25, 2008, 16:23:37 »

burada devrimci genç devrimci genç diyosunuz ama hiçbirinizin onların adını ağzına almaya hakkı yok.artık devrimci gençlik lafta kalır oldu.bütün herkes ağzına sakız etti.ortalık yerde devrim devrim diye dolaşanların devrim için değil canını bi damla kanını feda ediceğinden şüpheliyim.deniz gezmişin fikir yapısında birisi değilim ama onu takdir ediyorum.kendisini idama bile sürüklese fikirlerinden dönmediği için.şimdiki devrimciyim diye gezen gençler ne yapıyo?okulda hocalarına çatmaktan başka?

İnsanları tanımadan konuşabilecek kadar önyargılı bi insansın..Neler yaşadığımızı bilmeden konuşmamanı dilerim. <.<

Herne Peş
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #503 : Mart 25, 2008, 17:04:15 »

İnsanları tanımadan konuşabilecek kadar önyargılı bi insansın..Neler yaşadığımızı bilmeden konuşmamanı dilerim. <.<

e kesinlikle katılıyorum <.< ve kimse burda devrimciyim diye geçinmiyor ölen üç gence olan üzüntüsünü anlatıyor sadece <.<
« Son Düzenleme: Mart 25, 2008, 17:05:27 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
Eumelia
ToXic Tears
Yönetici
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #504 : Mart 25, 2008, 17:32:25 »

gerginliğe gerek yok arkadaşlar ya. Hede Hödö Geçen bölüm çok kötüydü ya her iki Deniz'in de ölümü içime oturdu valla. Aklıma geldikçe üzülüyorum.
Bir yandn da bidahaki bölümde ne olucak onu merak ediyorum. Heralde zaman atlıycakmış. :S
« Son Düzenleme: Mart 25, 2008, 17:33:15 Gönderen: Eumelia » Logged

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #505 : Mart 25, 2008, 18:26:49 »

Bence de zaman atlayacak.Yoksa 80 darbesi zor yetişir.

Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız...
                                                                                                                       ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
LiLySeveruS
Kakao

♥Sirius Black-Severus Snape♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #506 : Mart 25, 2008, 18:31:11 »

Zaman atlarsa oyuncular da değişir mi acaba :S

––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
ewwruu
Şeker
**

MaRßl€d

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #507 : Mart 25, 2008, 19:42:09 »

cocuklar değiisir sadece heralde digerleri değişmez sanırıım
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #508 : Mart 26, 2008, 17:34:46 »

Ali ve Rüya değişecek Gülümseyen Ama hemen atlanmayacaktır; bu bölümde olayın şokunu falan aktatırlar. Nah şuraya yazıyorum zaman atlandıktan sonra Işık ve Harun' u evlenmiş olarak göreceğiz Dil Çıkaran

Why don't we break up
There's nothing left to say
I got my eye shut praying they won't stray
And when I sexed up
That's what makes the difference today
I hope you blow away
 ~ Robbie Sarılan
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #509 : Mart 26, 2008, 17:41:28 »

Ali ve Rüya değişecek Gülümseyen Ama hemen atlanmayacaktır; bu bölümde olayın şokunu falan aktatırlar. Nah şuraya yazıyorum zaman atlandıktan sonra Işık ve Harun' u evlenmiş olarak göreceğiz Dil Çıkaran
Aman inşallah diyelim Gülümseyen Kendim evlensem bu kadar sevinmem Dil Çıkaran Bence Defne de ölsün, Ali ile Rüya'nın büyük hallerini Belçim Erdoğan ve Berk Hakman canlandırsın yine Dil Çıkaran Şaka bir yana, bence onlar da sevgili olacak Deniz ve Defne gibi Gülümseyen Hatta belki Ela ve M.Sinan da Sırıtan Ne de olsa iki aile birbirlerinden kız alıp vermeye alışık Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Mart 26, 2008, 17:42:19 Gönderen: Hasta Siempre » Logged

Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız...
                                                                                                                       ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
Sayfa: 1 ... 31 32 33 [34] 35 36 37 ... 50   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: