|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #495 : Mart 21, 2008, 23:54:18 » |
|
Nedense Adnan Menderes'in idam sahnesi dibine kadar gösterilmişti,bence gösterilmeliydi...
Bu noktaya kesinlikle katılıyorum. Ki ben o sahnede katıla katıla ağlamıştım .. Bayağı gerçekçiydi bence .. Neyse , bu olayların tekrar hatırlanması kötü olur ama , bence onların idamı da gösterilmeliydi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #496 : Mart 22, 2008, 09:48:24 » |
|
Mehmetinki gibi giti Denizde ya  Beklememiyordum ben böyle bişeyi bebesini bile bir kere gördükten sonra  Defnede mahfoldu aşk aıcsı işte felaktteti kızz  Işıkla Yaşarda çokzdü beni Allam inanmıyorum onların boşanamasına üzüldüğüme  Çok seviyolarmış hem yaşara sövüp sayıoyrdum şimdi kime sövücem şimdi  Harunu da seviyordum halibuki ama keşke boşanmasalrdı  Deniz gezmişgil ise ayırı bir felaketti  sonunda ıslakla gitar konçertosu falan  Eyleme gider gibi gittiler ölmüe canlerımımm benim  Necdete ne olacak yahu adamın suçu günahı yok kızı var onun 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 22, 2008, 12:22:19 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #500 : Mart 25, 2008, 08:26:38 » |
|
burada devrimci genç devrimci genç diyosunuz ama hiçbirinizin onların adını ağzına almaya hakkı yok.artık devrimci gençlik lafta kalır oldu.bütün herkes ağzına sakız etti.ortalık yerde devrim devrim diye dolaşanların devrim için değil canını bi damla kanını feda ediceğinden şüpheliyim.deniz gezmişin fikir yapısında birisi değilim ama onu takdir ediyorum.kendisini idama bile sürüklese fikirlerinden dönmediği için.şimdiki devrimciyim diye gezen gençler ne yapıyo?okulda hocalarına çatmaktan başka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DaRkNeSs PrİnCeSs
|
 |
« Yanıtla #502 : Mart 25, 2008, 16:23:37 » |
|
burada devrimci genç devrimci genç diyosunuz ama hiçbirinizin onların adını ağzına almaya hakkı yok.artık devrimci gençlik lafta kalır oldu.bütün herkes ağzına sakız etti.ortalık yerde devrim devrim diye dolaşanların devrim için değil canını bi damla kanını feda ediceğinden şüpheliyim.deniz gezmişin fikir yapısında birisi değilim ama onu takdir ediyorum.kendisini idama bile sürüklese fikirlerinden dönmediği için.şimdiki devrimciyim diye gezen gençler ne yapıyo?okulda hocalarına çatmaktan başka?
İnsanları tanımadan konuşabilecek kadar önyargılı bi insansın..Neler yaşadığımızı bilmeden konuşmamanı dilerim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #503 : Mart 25, 2008, 17:04:15 » |
|
İnsanları tanımadan konuşabilecek kadar önyargılı bi insansın..Neler yaşadığımızı bilmeden konuşmamanı dilerim.  e kesinlikle katılıyorum  ve kimse burda devrimciyim diye geçinmiyor ölen üç gence olan üzüntüsünü anlatıyor sadece
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 25, 2008, 17:05:27 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
Eumelia
|
 |
« Yanıtla #504 : Mart 25, 2008, 17:32:25 » |
|
gerginliğe gerek yok arkadaşlar ya.  Geçen bölüm çok kötüydü ya her iki Deniz'in de ölümü içime oturdu valla. Aklıma geldikçe üzülüyorum. Bir yandn da bidahaki bölümde ne olucak onu merak ediyorum. Heralde zaman atlıycakmış. :S
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 25, 2008, 17:33:15 Gönderen: Eumelia »
|
|
 Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten. Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren. Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...
~ Emu
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #505 : Mart 25, 2008, 18:26:49 » |
|
Bence de zaman atlayacak.Yoksa 80 darbesi zor yetişir.
|
|
|
|
|
|
Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız... ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #506 : Mart 25, 2008, 18:31:11 » |
|
Zaman atlarsa oyuncular da değişir mi acaba :S
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
ewwruu
Şeker

MaRßl€d
|
 |
« Yanıtla #507 : Mart 25, 2008, 19:42:09 » |
|
cocuklar değiisir sadece heralde digerleri değişmez sanırıım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #509 : Mart 26, 2008, 17:41:28 » |
|
Ali ve Rüya değişecek Ama hemen atlanmayacaktır; bu bölümde olayın şokunu falan aktatırlar. Nah şuraya yazıyorum zaman atlandıktan sonra Işık ve Harun' u evlenmiş olarak göreceğiz  Aman inşallah diyelim  Kendim evlensem bu kadar sevinmem  Bence Defne de ölsün, Ali ile Rüya'nın büyük hallerini Belçim Erdoğan ve Berk Hakman canlandırsın yine  Şaka bir yana, bence onlar da sevgili olacak Deniz ve Defne gibi  Hatta belki Ela ve M.Sinan da  Ne de olsa iki aile birbirlerinden kız alıp vermeye alışık 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 26, 2008, 17:42:19 Gönderen: Hasta Siempre »
|
|
Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız... ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
|
|
|
|