|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #121 : Temmuz 22, 2008, 15:18:05 » |
|
Aaa sadece 1 dizimi seçebiliyoruzzz  neyse oyum Sıla ya...kabak tadı verdi artık hoş izlemiyorum artık yaa yeni sezonda da devam edecekmiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #123 : Temmuz 22, 2008, 15:26:59 » |
|
Binbir gece Prenses Perfinya Dudaktan kalbe (güzelim kitabı ne hale gtirmişler  )
|
|
|
|
|
|
...Love... Have you ever stared into the rain Thought the clouds would never disappear? Have you ever screamed out into the dark Thinking no one else could hear?

|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #124 : Temmuz 22, 2008, 15:32:54 » |
|
Edit: Aboo, üçüncü ankette Selena birinci olamayacak mı yoksa :S  Perfinya aldı başını gidiyor şimdiden  [/b][/color] perfinya varken başka bir dizinin birinci olması mümkün mü  selena bile daha iyi  bir oy az yahu karar veremiyor insan. küçük kadınlar dizisi de bir o kadar iğrenç çok mu kullandım bu hede hödöyü 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #126 : Temmuz 22, 2008, 15:42:53 » |
|
Hey Samanyolu'ndaki tüm diziler berbat değil! Tek Türkiye iyi mesela. Bu arada Selena'dan arak olduğu için Perfinya'nın birinci olmasını doğal karşılıyorum  BPM'de de Perfinya hanımın gösterilmesini istiyorum 
|
|
|
|
|
|
Tvilaylay lomm 
|
|
|
|
Diamos