Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« : Ağustos 02, 2007, 17:54:53 » |
|
Avrupa Yakası:
*107. bölümde tacettin ve sertaç ara kapıdan aslıların evine geçiyor. Ara kapı mutfakta, ama Onaran çifti onları görmüyor
*geçen sezonun bir bölümünde volkanla sertaç küsmüştü ve sertaç cem'e yakınlaşmış, cemlere gidip gelirken sedef hanımla da tanışmış, elini öpmüş, çay istemiş sedef hanımı da sinir etmişti. ama sertaç malum sezonun finalinde sedefi hiç tanımıyomuş, onun cemin annesi olduğunu bilmiyomuş gibi davrandı
*İlk sezonda Aslı annesinin verdiği tarifle Cem e bir güzel sarma sarıyor; ama dördüncü sezonda bunu bir türlü beceremiyor..
*İlk sezonda dergi çalışanları geçmişi hatırlıyor. Derginin ilk kurulduğu sene Yaprak sürekli et, kebap yiyor ama ilerleyen bölümlerde İffet e hayatında hiç et yemediğini söylüyor.
Binbir Gece
*Onur la Şehrezat Dubai' ye çarşamba günü uçuyorlar ama TV de Hırsız Polis oynuyor. Oysa Hırsız Polis perşembe günleri oynar
Hatırla Sevgili
*Defne adada Ahmet in yanına gittiğinde koltukta kalıyor. Oysa burası ailenin yazlık evi ve orda bir yatağı olması lazım
*Dizideki dekor ve eşyalar ev ev, bina bina dolaşıyor. Yatak örtüleri, duvarlardaki tablolar vs
*Necdet Yasemin in baba evinde plaklara bakarken doğumgününe getirdiği plağı buluyor; halbuki Yasemin in doğumgünü ada evindeydi
*Adadaki evlerde pimapen ve çanak antenler var
alıntıdır
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 02, 2007, 19:48:43 » |
|
şaşırdım bunları hiç farketmemiştim. (binbir gece'yi izlemem zaten) canım nese olur böle vakalar türk telekolik yakalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 02, 2007, 19:52:59 » |
|
"Onur la Şehrezat Dubai' ye çarşamba günü uçuyorlar ama TV de Hırsız Polis oynuyor. Oysa Hırsız Polis perşembe günleri oynar" way be bunu farkedene helal olsun diyorum 
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 02, 2007, 20:50:31 » |
|
aslında daha çok var ama zamanım yoktu daha fazlasını koyucam
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 03, 2007, 18:43:44 » |
|
avrupa yakası'nda sertaç hatasını ben de fark etmiştim.bir de volkan sürekli yaprak'ın suşi yediğğinden bahsediyor oysa vejetaryenler balık yemezler ki bu da benim gözüme çarpmıştı. 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 09, 2007, 23:31:59 » |
|
oha canım hakikaten helal olsun arkideşş alıntı alıp yapıştırıp sunmuşsun emek harcamışın valla saolassın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Othman Khan
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 09, 2007, 23:43:39 » |
|
avrupa yakası'nda sertaç hatasını ben de fark etmiştim.bir de volkan sürekli yaprak'ın suşi yediğğinden bahsediyor oysa vejetaryenler balık yemezler ki bu da benim gözüme çarpmıştı.  vejetaryenlerin balık eti yediini biliorm kırmızı et yiyemiolar tanıdıım vardı babmın bi arkı baya balık eti yiyodu ama doru dürüst süt bile içemiodu ayrıca gerçkten ilginç bi konu olmş güzl paylaşm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hiddenpotter
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 03, 2008, 19:36:29 » |
|
hatırla sevgilide pimapen fln vardı ama o kadar hata her filmde oluo
|
|
|
|
|
|
İmza çok büyük.
İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 04, 2008, 16:33:56 » |
|
*Adadaki evlerde pimapen ve çanak antenler var puahah bu çok komik kaçtı nedense  dikkatini ayakta alkışlamak lazım 
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 18, 2008, 15:21:08 » |
|
Gerçetten dikkat ememiştim diyicem ama; hatırlı sevgilide dikkat etmiştim zaten sırf ayrıntılara dikkat etmiyolar diye sinirlenip diziyi izlemeyi bırakmıştım çanak antenler ve uydular gibi daha bi çok ayrıntıyı göz ardı ediyolar gibii...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2008, 15:30:38 Gönderen: ron!_hermione! »
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 20, 2008, 02:10:21 » |
|
Bir de yanlış hatırlamıyorsam, Avrupa Yakası'nın eski bölümlerinden birinde Volkan, "Ben askerdeyken..." tarzı bir şey söylüyor; ancak daha sonra askere gidiyor, gerçi bu Ata Demirer diziden ayrıldı diye söylendi ama gene de bir hata.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
Alatariel Elensar
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 20, 2008, 17:39:08 » |
|
Hatırla Sevgili
*Defne adada Ahmet in yanına gittiğinde koltukta kalıyor. Oysa burası ailenin yazlık evi ve orda bir yatağı olması lazım
*Dizideki dekor ve eşyalar ev ev, bina bina dolaşıyor. Yatak örtüleri, duvarlardaki tablolar vs
*Necdet Yasemin in baba evinde plaklara bakarken doğumgününe getirdiği plağı buluyor; halbuki Yasemin in doğumgünü ada evindeydi
*Adadaki evlerde pimapen ve çanak antenler var
alıntıdır
Dizide o kadar çok tarihi hata yaptılarki onların yanında bunlar farkedilmezdi bile. Tabi tarihi hata yerine konuları vermek istedikleri gibi verdilerde diyebiliriz. avrupa yakası'nda sertaç hatasını ben de fark etmiştim.bir de volkan sürekli yaprak'ın suşi yediğğinden bahsediyor oysa vejetaryenler balık yemezler ki bu da benim gözüme çarpmıştı.  Balık etsiz vejeteryan suşileride var diye biliyorum. Saçma ama neyse.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 20, 2008, 18:12:00 » |
|
ya bi keresinde de okan bayülgen yakalamıştı makina'da medya arkası'nda yayınlamıştı... *Acı Hayat dizisinde baş roldeki adamın adını hatırlamıorum grçk adıyla Kenan İmirzalıoğlu veya diğer kadın bi yolda yürüyo ama çok felakt bi kar yağıyo başka bi sokağa girdiinde kar falan yok gayet sakin bi yol... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|