|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #75 : Şubat 01, 2008, 00:29:40 » |
|
bi site vardı ordn isleyebiliorsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #76 : Şubat 01, 2008, 22:01:27 » |
|
bi site vardı ordn isleyebiliorsun
o bahsettiğin site www.sipru.com olmasın  ama o siteden canlı yayında olduğu zaman izlenebiliyor diziler 
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #77 : Şubat 02, 2008, 17:40:09 » |
|
face of melinda yı her dinlediğemde aklıma gelir, ne güzel adı var. ama baydı artık her bölümde aynı şeyler. zaten o kadar ahım şahım birşey değildi. yapılmış en manasız dizilerden bir tanesi. ne meraklanıyorum ne de duygulanıyorum izlerken. j.l. hewitt'in oyunculuğuda beş para etmez. haliyle dandiklik kendiliğinden ortaya çıkıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #78 : Şubat 02, 2008, 19:20:36 » |
|
Bu haftaki bölümü izleyememiştim az önce izledim.Her zamanki gibi şahaneydi zaten oyuncuların performansı her sezonda daha iyileşiyor, konular da daha bir sıra dışı oluyor....
Yalnız bu bölümü anlamak için daha önceki bölümleri birz da olsa izlemek lazımdı, mesela uçağın düşüş sahnesi falan...Hostes kıza sinir olmuştum ama bu sefer sevdim gibi kendisini...Neyse izlemek isteyenler için yarın da tekrarı olması lazım ama kaçta bilmiyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laurana
|
 |
« Yanıtla #79 : Şubat 06, 2008, 02:47:36 » |
|
ya millet be dizi harbiden bitiyo mu pazartesi final final diyolar. Yoksa sezon finali mi? Çünkü baktım yabancılar 3.sezonu da göstermiş. Bu ikinci sezon finali. Bi de the othr side die bişey varmış. İnternet üzerinden yayınlanmış.Çok ilgimi çekti. Işıktan sonrasıla ilgili birşey. Bİr fikri olan var mı onun hakkında?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2008, 02:48:44 Gönderen: laurana »
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #80 : Şubat 06, 2008, 10:11:14 » |
|
Evet 11 Şubat Pazzartesi saat:20.00'de Sezon finali var...Genelde sezon finallerini büyük bir kazayla bitiriyorlar hatırlarsanız geçen defa uçak düşmüştü, Andrea ölmüştü.Bu sefer de bir kaza olacak ve Melinda'nın sevdiği biri ölecek...Ama olaylar nasıl gelişir hiç bir fikrim yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laurana
|
 |
« Yanıtla #81 : Şubat 06, 2008, 18:40:19 » |
|
ya herşey Delia ölcekmiş gösteriyo ya neyse profesör ölmesin, jim de ölmesin gerisine ne olursa olsun  yanlış söylemişim ismini "The Other Side" ışıktan sonrasıyla ilgili.Ne anlattığını öğrendim dahası izledim. Türkçe altyazılısına ulaşamasam da inlilizcesini de az çok anladım. Bisikletli kurye olan Jach'ın ölümünü ve hayalet olmayı onun gözünden anlatıyor. Zach 2. sezonun sonunda da karşımıza çıkacakmış. Tamamını ben anlatmayayayım merak eden varsa http://www.cbs.com/primetime/ghost_whisperer/the_other_side/ adresinden izlesin.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2008, 20:22:16 Gönderen: laurana »
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #82 : Şubat 06, 2008, 22:54:12 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=CywkHwIyW8I.sezon henüz biterken 3.sezondan ipuçları yakalayabileceğiniz bir tv reklamı dikkat spoiler a girebilir bu da 3.sezon 1. bölümden bir parça http://www.youtube.com/watch?v=R9gwufGPpKg&NR=1eskiden olan bir kaza grandwiewde melinda gibi bir yeteneğe sahip bir kadının başındn geçenler yayın akışına baktım sezon finalinden sora iki hafta vardı ikisindede yok gw  bekleyecğiz Jim , Delia , Profesör hepsi 3.sezonda sağlar 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 07, 2008, 00:25:17 Gönderen: deathlycaner90 »
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #83 : Şubat 12, 2008, 02:59:43 » |
|
izledim izledim sezon finalini izledim şimdi gecenin köründe izledim çünkü akşam kaçırmıştım  her neyse... süper bir bölümdü ama kısa geldi bana anlamadım.  süperdi ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #84 : Şubat 12, 2008, 07:44:41 » |
|
Bana da kısa geldi nedense....Ve Melinda'nın ölmesi, ölüp de gelmes vsvs garp geldi bana, belki de böyle bir şey beklemediğimdendir  en azından değişik oldu, fakat öldüğünde ilk aklıma gelen şey de acaba onu kim geçircek ışığa oldu  bu onun işi de  Güzel bölümdü, tekrarını izlersem daha çok şey anlayacağıma eminim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #85 : Şubat 13, 2008, 00:25:03 » |
|
aaaaaaah süpper bir bölmdü çook bendim ama sezon finali olması çok üzüvcüydü çünküne haftaya yok bi daa ne smn gelir bilenmes  cnbc-e yeni bi dizi koyuyo yerine 28 eylül 2007de 3.sezon diğer ülkelerde yayınlanmış ama bizde ancaaaaa ne zmn yayınlarlar ya pffs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #86 : Şubat 17, 2008, 22:34:31 » |
|
izledim izledim sezon finalini izledim şimdi gecenin köründe izledim çünkü akşam kaçırmıştım  her neyse... süper bir bölümdü ama kısa geldi bana anlamadım.  süperdi ama  evt süper bir bölümdü bu arada o erkek kardeşi olmasın  yeni sezonu dört gözle bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
laurana
|
 |
« Yanıtla #87 : Şubat 18, 2008, 21:50:22 » |
|
izledim izledim sezon finalini izledim şimdi gecenin köründe izledim çünkü akşam kaçırmıştım  her neyse... süper bir bölümdü ama kısa geldi bana anlamadım.  süperdi ama  evt süper bir bölümdü bu arada o erkek kardeşi olmasın  yeni sezonu dört gözle bekliyorum  ben de aynı kişiden şüpheleniyorum ya. Bugün pazartesi ve ghost whisperer yok! olamaz böyle bişey
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 18, 2008, 21:51:10 Gönderen: laurana »
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #88 : Şubat 18, 2008, 21:55:40 » |
|
Pazartesilerin de bir zevki kalmadı haklısın...Bugünü çekilir kılan tek şey o diziydi ve ben boşlukta kaldım açıkçası =(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #89 : Şubat 19, 2008, 00:29:52 » |
|
Pazartesilerin de bir zevki kalmadı haklısın...Bugünü çekilir kılan tek şey o diziydi ve ben boşlukta kaldım açıkçası =(
evet yha bnde öle boş bir gündü acaba ne zaman gelir yeni bölümler 28 eylülde başlamış yeni sezon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|