|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #91 : Şubat 19, 2008, 23:38:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melisa_luna
Süt
|
 |
« Yanıtla #92 : Haziran 20, 2008, 01:36:38 » |
|
yaaa ben çok seviyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #93 : Haziran 20, 2008, 11:52:05 » |
|
İlk izlediğim de korkmuştum  Ama konusu değişik olmakla beraber gerçekten çok güzel bi dizi Sadece rastladığım zaman izliyorum Ama 1. sezonunu daha çok seviodum ben Bi de Melinda'nın eski hali daha güzeldi
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #94 : Haziran 20, 2008, 17:05:33 » |
|
En sevdğim 2. diziydi yeni sezon ne zaman başlıycak bilen var mı?? Kaçırmak istemiyorum pek....Ayrıca melindanın özel güçünü pek saklamamasını severdim...
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #95 : Haziran 25, 2008, 10:30:19 » |
|
wayy dizi güzel bi dizi ama bazen korkutucu  olabiliyo bide kadının aile kavramı çok kuvvetli kocasına bayılıyorummmmm 
|
|
|
|
|
|
... The Simpsons
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #96 : Haziran 26, 2008, 18:54:05 » |
|
Sabahları servise inmeden önce sırf o dizi için 5'te kalktığım zamanları hatırladım.Her bölümde hayaletlerin ortaya çıkma atraksiyonunu yaşaya yaşaya servise inmekten tırsar olmuştum vakt-i zamanında.Karşımda ıssız bir inşaatla karanlıkta beklemek varken o diziyi seyredip beklemek beni daha da ürpertirdi.
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #97 : Haziran 26, 2008, 18:58:33 » |
|
En sevdiğim dizler arasında başı çeken mükemmel dizi  . Çok seviyordum ben o diziyi acaba ne zmn tekrar yayınlanacak veya yayınlanmaya başladıysa hangi günler bilen var mı? Ben sınav yüzünden uzun süre takip edemedimtv yi ama artık izleyebilirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anita blake
½ Tuğçe ½
Kakao

kan prensesi
|
 |
« Yanıtla #98 : Temmuz 20, 2008, 22:32:29 » |
|
her bölümü ayrı bi tatta olan dizi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melisa_luna
Süt
|
 |
« Yanıtla #99 : Temmuz 31, 2008, 18:04:38 » |
|
evettt bayılıyorummmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeşil
Süt
|
 |
« Yanıtla #100 : Ağustos 21, 2008, 20:01:25 » |
|
geçende izledim çok hoşuma gitti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #101 : Ağustos 22, 2008, 20:15:56 » |
|
Çok sediğim bir dizi. Kesinlikle ikinci sezonda daha çok renklenip güzelleşti ama ikinci sezonu bitremedim malesef Bir yerlerden bulup izlesem de 3. sezona yetişsem. Cnbc-e yine devam eder yayınlamaya herhalde
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
|