Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 02:32:41  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Fenomen Rezaleti..  (Okunma Sayısı 933 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arminas
Michael Phelps - Roger Federer - Kobe Bryant
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Mayıs 05, 2008, 22:26:56 »

URI GELLER VE SİNAN ÇETİN' İN SUNDUĞU STAR TV' de yayınlanan FENOMEN programında türk milletini enayi yerine koydukları yetmiyormuş gibi bir de sürekli ALLAH'ın adını anarak sanki yapılan hileler ALLAH'ın takdiriymiş gibi bir hava yaratıp insanların ulvi duygularını sömürmeleri beni bir vatandaş olarak çok rahatsız etti ve aşağıdaki yazıyı hazırlayarak, bu rezalete bir son vermeniz için size göndermeye karar verdim...
KİMLİĞİMİ SAKLI TUTARSANIZ , BENİ KAMUOYUNA DEŞİFRE ETMEMEYE ÖZEN GÖSTERİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM...

FENOMEN REZALETİ...

Aslında tüm programı ve yarışmacıları sorgulayan bir yazı düşünmüştüm ama bu hem çok zaman alırdı, uzun sıkıcı bir yazı olurdu, hem de her şeye rağmen üçkağıt da yapmış olsalar ortada bir emek var ve bu emeğe saygısızlık etmek istemem…

Benim burada yapmak istediğim URI GELLER’ in iki haftadır özellikle korumaya aldığı şahısların hilelerini açıklamak ve bu vesileyle hem bu iki yarışmacıya hem de URI GELLER’ e duyulan güvenin yeniden sorgulanmasını sağlayarak insanları akıl, bilim, mantık çizgisine davet etmek…

İlk hafta korumaya alınan ve öteki dünyayla ilişkiye geçtiğini iddia eden Berk ERATAY ;

Gerçekten de çok etkileyici bir performansı vardı…Arkadaşımızın bu fantastik ve tiyatral yetenekleri havadan inme değil tabi ki…Biraz araştırırsanız (google) Berk’ in ciddi bir RPG (ROLE PLAYING GAME) yani “rol yapma oyunu” takipçisi ve fanatiği olduğunu görebilirsiniz…Etkileyici performansı ve inandırıcılıktaki ustalığı tamamen buradan gelmekte…

Gelelim yaptığı numaraya;

Burada öncelikle şunu belirtmek isterim, konuk olarak katılan üç sanatçının da kendi fanları ve fan siteleri mutlaka ki mevcuttur ve bu kaynaklarca zaten bu sanatçıların uğurlu sayıları ve çok yakında kaybettikleri yakınları ezbere bilinmekte olan ulaşılması gayet basit bilgilerdir….ANCAK !!!

Bu insanlar profesyonel ve işi şansa bırakmayacak kesin, tam isabetli ve kendilerince kusursuz bir hileleri olması gerekir öyle değil mi ?

Şimdi Berk ne yaptı; Sanatçılardan bu bilgileri ellerindeki kağıtlara yazmalarını istedi…Özenle kağıtlara yazıldı bilgiler ve zarflara kondu….Niye yazıldı bu bilgiler, kanıt olsun diye öyle değil mi? Peki Berk ne yaptı zarfları konuklardan aldı (BURADA ARAYA GİRİYORUM ÇÜNKÜ GENEL OLARAK hemen hemen TÜM HİLELERDE BU KISIM ÇOK ÖNEMLİ, EĞER Kİ SİZDEN SHOW’ A KONU OLAN OBJEYİ SHOW’U YAPAN ŞAHIS ALMIŞSA ZATEN BÜTÜN NUMARA O AN OLUP BİTMİŞTİR…OBJELERİ ŞAHSA VERMEZSENİZ VE HİÇBİRŞEKİLDE HİÇBİR GÖZÜN GÖRMESİNE İZİN VERMEZSENİZ BÜTÜN NUMARA ORADA BİTER… J ) ve bir güzel yaktı…

Canım kardeşim bu bilgiler kanıt değimliydi niye yaktın ki sen şimdi onları…

Eveeettt demek ki bütün numara olup bitmişti çünkü artık onun kanıta ihtiyacı kalmamıştı yoksa niye yaksın zarfları….

ŞİMDİ EN BAŞA DÖNELİM VE PERDE AÇILSIN…..

1 – Konuklar kağıtlara istenilen bilgileri yazmaya başladıkları anda stüdyonun tavanındaki ve çevredeki zoom kameralar kağıtlara odaklandılar….(bu sistemi mecliste muhabirlik yapan gazeteciler çok iyi bilir, çünkü hamili kart yakinimdir yapanları yakalamak ancak bu şekilde mümkün)

2 – Bu kameraların çektiği görüntüler anında rejiye ya da reji tarzında monitörlerin olduğu ayrı bir birime iletildi…

3 – Kağıtlardaki bilgiler rejideki birimin yardımıyla Berk’in kulaklıklı telsiz mikrofonuna iletilmeye başlandı….(bütün yarışmacılarda kulaklıklı telsiz mikrofon olduğunu görmemiş olamazsınız !!! UYANIN LÜTFEN L )

4 – Berk’ te tam o sıralarda BEYAZ LENSLER’ini çoktan takmış ve gözbebeklerini küçülterek oyununa başlamıştı….

GÜZEL NUMARA AMA BU NUMARALARI 30 SENE EVVEL HABABAM SINIFININ BİLGİ YARIŞMALARINDA İNEK ŞABAN VE ARKADAŞLARI ZATEN YAPARDI HEPİNİZ BİLİRSİNİZ….BAYAT NUMARA BUNLAR J

İkinci hafta fotoğrafik süper ultra hafızası olduğunu iddia eden bir arkadaş çıktı ve yanında getirdiği 20 cilt ansiklopedinin kafasına kazındığını açıkladı…

Sevgili URI GELLER’ da bu arkadaşa da hayran kalarak onu korumaya aldı…

Rastgele seçilen ansiklopedilerden yine rastgele seçilen sayfaların numaraları veya konu başlıkları artı görselleri bilinerek etkileyici bir show sunuldu…

Bunun da diğer numaradan hiçbir farkı yok…yine aynı numara yine HABABAM SINIFI…

Seçilen cilt numarası, sayfa ya da konu başlığı tahtaya yazıldığı anda (Bu arada BEDRİ BAYKAM’ a benzeyen ismini tam hatırlayamadığım yarışmacı şimdi biraz düşüneyim de bilgiler aksın gibi bir laf etti çok güldüm ) yine reji devreye girdi ve aynı ansiklopedi ciltleri onların ellerinde de olduğu için gerekli bilgileri yarışmacıya telsiz mikrofon kulaklıktan aktararak milleti bir güzel keklediler…

NEYMİŞ EFENDİM SÜPER İLETKEN FOTOĞRAFİK HAFIZAYMIŞ…

HAY CANINA YANDIĞIM SEN NİYE O ZAMAN “CERN” ATOM ARAŞTIRMA MERKEZİNDE DEĞİLSİN DE BURALARDA BÖYLE HARCANIYORSUN !!!!

BENDEN BU KADAR, ister inanın ister inanmayın hepsi numara….

El çabukluğu yapan mı ararsın, hileli aletler kullanan mı ararsın, rejiyle danışıklı dövüş mü ararsın, özellikle şu konuğun eline dokunma ya da objeyi onun elinden alma yok mu ona kahroluyorum…..

Bir tanesi, BEYAZ SAÇLI KIZILDERİLİ olan, konuk bayan sanatçının ellerini bir güzel avuçladı ve dedi ki : DUR BEN SENİN ENERJİNİ BİR KONTROL EDEYİM..ULEN MEĞERSEM KADININ ELİNE KARA İS BULAŞTIRMIŞ O SIRADA….

Bir de şeye çok kızdım Emre ALTUĞ’A KIZ resimlerini verdiler seç diye daha adam seçmeden geldi elinden aldı “dur sen beceremezsin ben seçtireyim “diye…

Kabahat Emrede, bütün numara buydu işte vermesene adama resimleri adam sana seçtirir mi artık , resimleri ters çevirdi ve dokun sen birine karışma gerisine dedi sonra da kendi istediği resmi çekti çıkardı aradan… YEMEZZZLEERRRRRRR…..

İkinci programın ilk yarışmacısı, şu saçları yüzünün yarısını örten acayip tip’in gösterisi fark ettiyseniz rejinin dikkatsizliği ve iletişim sorunu yüzünden GÜMLEDİ…

Kara kutu gösterisi bir anda başarısızlıkla sonuçlandı…tam bir fiyasko…demek ki reji de yanılabiliyomuş….e tabi o zaman showu kurtarcak adam kalmıyo doğal olarak…

TÜM KONUKLAR VE TÜM İZLEYİCİLER LÜTFEN UYANIK OLUN….

rezaletten farksız milleti yerine koyoyolar bn zaten en başından beri hiç inanmamıştım gerçi izlememiştim arkadaşlardan duyuyodum ama yinede inanmamıştım...Gülümseyen

BİR YORUM YETER    Gülümseyen Gülümseyen
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2008, 07:06:23 Gönderen: Marissa » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Fenomen Rezaleti..
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 02:32:41 »

qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

an"'ı yaşşaa :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 06, 2008, 21:57:07 »

tüm söylediklerine katılıyorum fenomen saçmalıktan başka birşey deil insanlarının zihinlerini bulandırmak onları enayi yerine koyarak para kazanmak tek amaçları Kızgın

Her feelings she hides.
Her dreams she can't find.
She's losing her mind.
She's fallen behind.
She can't find her place.
She's losing her faith.
She's fallen from grace.
She's all over the place.

beatricesnicket
Krema

harbipotter66@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Mayıs 07, 2008, 08:32:13 »

bakın beyin gücüyle siz açık bir kapıyı kapatabilir,çalışan kalbinizi durdurabilir,masanızı hareket ettirebilir,hatta suda bile yürüyebilirsiniz.ister inanın ister inanmayın ama konsantrasyon ve beyin gücü diye bişey var.ve bunlar kanıtlanmış şeyler.bir insan kaşığa eri diyosa ve o kaşık eriyorsa sen bunda bir hile arayamazsın çünkü bu o adamın konsantrasyonuyla alakalı.yoksa yok allah yapmış yok adam cinliymiş yok yaptıkları hileymiş deyip de geçemezsin.hadi kağıt oyunlarını açıkladın peki sen şu bölümünü izlemiş miydin:adam bozuk saatlerinizi düzeltirim falan demişti televizyonun yanına koydurmuştu.benim saatim çalışmaya başladı.bunu nasıl açıklıycaksın.ister inan ister inanma beyin gücüyle gerçekten ilgilenen ve çok uğraşan insanlar var.sonuçta da başarılı oluyorlar.hatta bir halk hikayesi vardır.delinin biri insanlara sormuş suyun üstünde yürünür mü diye.herkes yürünür demiş.ve adam içinde hiç kuşku olmaksızın gerçekten yürüyebileceğine inanarak suya girmiş ve yürümüş.bunu anca ya deliler yapar ya da bununla kafayı bozmuş insanlar yapar.bunu senin anlaman imkansız.herşeyde mantık aramamalısın.çünkü bu dünyada mantıkla açıklanmıycak çok şey var.
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mayıs 07, 2008, 11:06:05 »

Programa şöyle bir baktığımda bir sürü palavra olduğu göze çarpıyor evet ama programdaki palavraların olması gerçek hayatta beyin gücüyle bi şeyleri yapabilen insanların varlığını inkar ettirmeyi gerektirmiyor.

AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Beneficium accipere libertatem est vendere.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2008, 16:50:04 »

beyın gucunun dogru oldugunu bılıyorum hatta onu konu alan bır bılım dalı bıle wardı bıldıgım kadarıyla....adı da yanılmıyorsam parapsıkolojı......

ama fenomen dene program tamamen sacmalıktan ıbaret.......

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Mezar başı yalnızlığında cesedimin,
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Dünyanın, tarihin önünde,
Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Sözde barışı kollayanların elinde,
Bu günahsız canın,
Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.

Cuma ed-Dussari

Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
darkkphonix
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

<3 Hayattan Bir Kaç Kelime <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2008, 17:16:37 »

Yazının tamamını okudum güzel...
Madem bunları yazıyorsun söylüyorsunda niye "Kamuoyunda deşifre edilmesini istemiyorsun böyle yazmak güzel hoş kin kusmak güzel Gülümseyen biliyorum iyide ağzın laf yapıyor düşüncelerinide çok güzel yansıttığına inanıyorum...
 Yanlız artık bilimin kabullendiği gerçekler var "Biyoenerji" canlının vücudunun etrafında oluşan yoğun enerji...Çakralar hmm ne bileyim pozitif enerji duymuşsunuzdur...Bunlar var  o Uri Geller de vücudundaki biyoenerjiyi kullanabilen biri diğer bir özelliği olduğunu sanmıyorum daha da görmedim...AnİMaGuS_bLaCK arkadaşımızın dediğinin yarısına katılıyorum "Beyin gücü" var demiş evet var işte beyin gücümüzle dışımızdaki Biyoenerjiyi kullanabilriz ismide buradan geliyor zaten..."Parapsikoloji" de paronormal yani normal olmayan olaylar anlamına gelir işte buda nesnelerin hareketleri,6.his,tahmin etmek,duru-görü,telapati (ki telepatininde kanıtları en iyi "ikiz kardeşlerde" görülür ve bu telepati ile ilgili bir araştırma yapılmıştır aşağıda anlatırım isteyen okur) bunlarda paronormal olayların açıklanmasıdır...

Telepati ile ilgili araştırma:

Okuduğum bir yazıda bir yuvadan anne ve yavruları alınıyor...Anne gemiye bindirildikten sonra adadan uzaklaştırılıyor Tavşanın beyin frekansları takipe alınıyor ve belirli saatte yavrudan biri öldürülüyor anne tavşanın çocuğuyla kurduğu telepatik bap nedeniyle bunu hissediyor ve beyin dalgalarında değişimler görülüyor.birincisi tesadüftür diye diğer 2. ve 3. çocuklarınıda deneyen bilimadamları her seferinde aynı tepkiyi aldığı zaman çocuk-anne,ikiz kardeşler üzerinde telepatik bir bağ olduğunu kanıtlamışlardır..

Hayattan Bir Kaç Kelime..
3nokta (...) darkkphonix..
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 16, 2008, 10:53:27 »

Şu aşağıdakileri dün yayınlanan 15 Mayıs 2008 tarihli Fenomen programını seyrederkene yazmış idim bi kağıda, ahanda buraya da yazıyorum;

Aov! Snape gelmiş lan buraya. Bi de Lucius Malfoy var, uzun sarı saçlı, orta yaşlı bi' kimse. Çinan Setin zaten Kingsley olmuş. Di mi? Ayrıca o logonun altındaki, Uri Geller'in gazabına uğramış gaşığı, bağlama sanıyodum. N'alakaysa. Herhalde fazla TRT "Türkülerle Coşalım" şovlarını seyrettim. Neyse, devam! Aa Snape direk siyah siyah garanlık garanlık geldi. Aynısı. Cumhur'muş adı. O değil de Geller oraya yüce insan gibi oturmuş. Ben de çatalı gaşığı toplayıp gidicem ulağn! Tapsın insanlar orda bana, şovlara "veri nays" diyim, "kongregculeyşıns" diyim, arada direktif vereyim ordan. Aboo İsmail Yekkekenimooyekeyeke de ordaymış. Oy oy. Program gittikçe fenomenleşmeksle.
Hatırlamışken, aslında, ben de burnumda gaşık tutabiliyorum. Fenomenim. Lecınd'ım. Uri'yim. Tut da Vuri'yim ehe ehee...

Saptanın Keyir Fedteri

Editt: Assushaha! O SnapeCumhur ek$i'yi bi zamanlar hackleyen, zor durumlara sokan eleman imiş xD
http://www.blogger.com/profile/8542015
Değişinkliğe bakın! xD
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 11:04:49 Gönderen: Paul McCartney » Logged

27 July 2008
Ali Sami Yen Stadium
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

the-atesoku@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #7 : Mayıs 17, 2008, 00:43:33 »

Yazının bazı bölümlere katılıyorum ama Uri Geller'in seyircilere ve televizyon başındakilere yaptırdıkları gerçekten çok etkileyici.

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

Daniel Ecem Radcliffe
kronik deli XD
Köpüklü Kapuçino

тυяη тнє ƒα¢є тσ тнє ѕυη

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 17, 2008, 10:14:23 »

Alıntı
Hatırlamışken, aslında, ben de burnumda gaşık tutabiliyorum. Fenomenim. Lecınd'ım. Uri'yim. Tut da Vuri'yim ehe ehee...

süpr olmuş yaa burası Alkış ve ben darkkphonix arkadaşımızın söylediği herşeye katılıyorum ve şaçma vb tabirlerde de bulunabilirsiniz orada yapılan bazı şeyler beni hayrete düşürüyor kimisine! inanıyorum....

Yazan Bir Yazar  Göz Kırpan
Avrupa Yakası Hayran Kulübü
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 17, 2008, 17:57:04 »

ayyyy geçen bölümde neydi o öyle bi adam vardı böyle bi ünlü bi oyuncak bebeğe iğne batırıyo da adamın canı acıyo sanki palavranın daniskası bea  Hede Hödö bence oradaki olayların % 99 u kuliste anlaşılarak yapılıyor bu tip yetenekleri olanlar var ama bu kişiler bence kesinlikle Fenomen programındaki insanlar değil .

aslında dostluklarda kardan adam gibidir eriyecekleri bile bile inşa edilir-- ben bunu niye farkedememişim :s
Discovery
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 17, 2008, 18:04:23 »

ayyyy geçen bölümde neydi o öyle bi adam vardı böyle bi ünlü bi oyuncak bebeğe iğne batırıyo da adamın canı acıyo sanki palavranın daniskası bea  Hede Hödö bence oradaki olayların % 99 u kuliste anlaşılarak yapılıyor bu tip yetenekleri olanlar var ama bu kişiler bence kesinlikle Fenomen programındaki insanlar değil .
kesinliklle katılorum bunlar konuşarak yapıolar bunları ( kuliste)

beatricesnicket
Krema

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Mayıs 22, 2008, 08:25:45 »

kesinliklle katılorum bunlar konuşarak yapıolar bunları ( kuliste)
hepsi mi kuliste anlaşılıyo?tamam saçma sapan şeyler olabilir ama adamın hiç de kuliste kaşıkla anlaşıp sahnede erittiğini sanmıyorum.ya da masayı alttan iterek yukarı kaldıran biri olduğunu sanmıyorum.
ÖSS
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mayıs 22, 2008, 09:17:33 »

ya , şu 100 kiloluk adamı kaldırdılar ya sandalyeden , onu biz denedik o oluyo gerçekten ya , mantıklı bir açıklamasını bilen var mı ?
beatricesnicket
Krema

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Haziran 03, 2008, 08:45:05 »

ya , şu 100 kiloluk adamı kaldırdılar ya sandalyeden , onu biz denedik o oluyo gerçekten ya , mantıklı bir açıklamasını bilen var mı ?
bizde kaldırdık.bilmiyorum ama kesin bi hilesi vardır.
snowcake
Kakao

Doggett'ım unutmadık seni.......

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Haziran 03, 2008, 09:02:11 »

o enerji ile ilgili bişey olabilir.biz de ona benzer bişi yapmıştık okulda..

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: