Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 02:33:53  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Elif  (Okunma Sayısı 294 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çikolatalı_turtam
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 11, 2008, 03:25:45 »

Elif

1.Bölüm

Elif, babasının yanarak can verdiği yangını çıkarmakla suçlanır ve üç buçuk yıl yattığı cezaevinden tahliye olur. Artık tek hedefi vardır: Bu suçu üzerine yıkanları bulmak! Kuzeni Nilgün’ün yanına yerleşen Elif’e kendini aklayana dek mutlu olmak haramdır. Ancak hayatın kurgusu Elif’in planları ile örtüşmez. Elif’in hiç beklemediği anda karşılarına çıkan iki delikanlı, iki kuzeni bir aşk macerasına sürükler. Maddiyata önem veren Nilgün zengin delikanlıya kendini beğendirmeye çalışırken, Elif de onun şoförüyle vakit geçirmek durumunda kalır. Hızlı aşk Elif ile şoför arasında yaşanır. Ne var ki bu iki delikanlı rol değişmişlerdir. Şoför olan patron, patron olan şofördür. Daha gerçek ortaya çıkmadan aşk yol almıştır bile. Ancak Elif’in aşkının önünde hem cezaevinden çıktığını sakladığı için vicdan engeli, hem sevdiği gencin zengin babası Aslan bey ve hem de zengin olan delikanlıyı ayarttığını düşünen kuzen Nilgün vardır.

İmzalar ve AvAtarLaR

Oyuncuların Resimleri

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Elif
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 02:33:53 »

rumeysaa
Sünger bOb Hayran kLübü (sünqerimmm!!)
Telve

Seth-Summer ♥ Taylor-Ryan

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2008, 03:40:05 »

reklamını görür görmez bayıldım bu diziye  Gözlerini Deviren hem oyuncularıda kaliteli  Sarılan yani keremcemin fln oyuncuuk kariyeri var  Aww bence harika bi dizi izlemeyenlere tavsiye ederim   Göz Kırpan elifle&ahmet çok yakışıyorlar dimi arkadaşlar  Gülümseyen  (elifin saf bir güzelliği var ) bu dizi tutar  Alkış

THE O.C♥

OnLy-U 4eVeR
(=Tuuba=)
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 12, 2008, 01:49:40 »

keremcem için başladım diziyi izlemeye izleyenlerde onun için izliyodur zaten başka nedendn izleyen varmı =)) bakalım diğer diziler gibi iki üç bölüm sonra bitmesinde.. Gülümseyen

Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir.
Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir.
Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir.
YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır.
Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
çikolatalı_turtam
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 12, 2008, 02:26:29 »

reklamını görür görmez bayıldım bu diziye  Gözlerini Deviren hem oyuncularıda kaliteli  Sarılan yani keremcemin fln oyuncuuk kariyeri var  Aww bence harika bi dizi izlemeyenlere tavsiye ederim   Göz Kırpan elifle&ahmet çok yakışıyorlar dimi arkadaşlar  Gülümseyen  (elifin saf bir güzelliği var ) bu dizi tutar  Alkış
keremcem için başladım diziyi izlemeye izleyenlerde onun için izliyodur zaten başka nedendn izleyen varmı =)) bakalım diğer diziler gibi iki üç bölüm sonra bitmesinde.. Gülümseyen
çok  sağolun  ark.  yorumlar için  sizlerdn böyle  yorumlar almak beni çok mutlu  ediyor  (evet yha  keremcem çok tatlı Gülümseyen bnde ilk  başlarda  oyunculuğunu  ve  onu izemek  için diziye  bakmıştım  çok  gsl bi dizi  çıktı  yorumlarınızı bekliyorum  cnlarım Gülümseyen )

rumeysaa
Sünger bOb Hayran kLübü (sünqerimmm!!)
Telve

Seth-Summer ♥ Taylor-Ryan

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 12, 2008, 15:12:35 »

çok güzel bir dizi elif ve keremceme bayılıyorum Gülümseyen

THE O.C♥

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 12, 2008, 16:51:37 »

Ben bu diziyi beğenmedim. Şahsen bi Anti-Keremcem'ci olarak hiç beğenmedim hemde. Herkes koşuşur peşinden "Keremceeeeeeeem!" , "Aşqhıııııımmm!" , "Bitanem yağ benim o beniiğm!" , yada posterleri için kavga ederler Hede Hödö Bığk Dil Çıkaran Bi ara bu furya sevgili arkadaşlarımı da vurmuştu. Hiç bi anlam verememiştim. Hala da veremiyorum. Zevk meselesi tabii. Ama kendisi hakkında görüşlerim böyle.

Diziye gelirsek , konusu ilginç değil , daha önce "Bir Dilim Aşk" dizisi de bu tema üzerine kuruluydu. Ama o çok güzeldi o ayrı Âşık Mustafa Uğurlu Âşık Eğer tutarsa Keremcem kitlesinin çabalarıyla tutar. Beğeneni çok gibi , -bana kalsa oynatılmasa bile olur da- umarım yayından kaldırılmaz.

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
çikolatalı_turtam
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 13, 2008, 16:21:40 »

yorumların için çok saol  cnm (bnde çokk istiyorum yayından kaldırılmamısını  keremcemi çok seviyorum yhaa Gülümseyen )

Shahla
Şeker
**

My heart is burning now

Shahla1210@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Temmuz 19, 2008, 18:38:58 »

Saol cnm konu icin tesekkurler bu diziye bakmiyorum ama  galiba iyi film bakmak lazim cnm  Sırıtan Gülümseyen Alkış Alkış
çikolatalı_turtam
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz 19, 2008, 19:09:27 »

(bencede izle  ben bayılıorum ya  hele  keremceme  Gülümseyen )
yorumlarınız için çok teşekkürler  canlarım bnm Gülümseyen
« Son Düzenleme: Temmuz 24, 2008, 12:35:44 Gönderen: çikolatalı_turtam » Logged

the__gntl__
ismaiL YK karşıtLarı topLuLuğu (Sarp APAK hayran kuLübü)
Telve

BaRıŞıMmm.... SeNi ÇoK ÖzLeDiKK.....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 30, 2008, 14:46:26 »

güzel dizi aslında ama böyle isteklere ulaşılamayan dizilere sinir olurum dizinin bölümleri çok ilerleyince mutlu olunur ve ben çıldırırım Kahkaha:D

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Temmuz 30, 2008, 15:02:13 »

De get allahasen , hep bir imkansızlık hep bir hüzün Dil Çıkaran İçim kararıyor be Dil Çıkaran Tipik senaryo , (Keremcem tarzı bu yani) kız & erkek görüyorlar birbirlerini , bi etkileşime giriyorlar , sonra fragmanda söylediği gibi " böyle güzel dudakların yalan söyleyeceğine inanmıyorum. " der oğlan. Sonra da öpüşürler vs.vs.vs .. Hede Hödö Bu ne yağ bu ne yağ Hede Hödö (bkz : Ersin XD) En iyisi buradan da kaçayım XD Kahkaha

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Temmuz 30, 2008, 22:35:24 »

Keremcem'i oyuncu diye dizide oynatan zihniyetin..Bi tane saçmalığı vardı ztn daha önce aynı kanalda,şimdi ikinciye başlamış Hede Hödö reklamlarından anladığıma göre tipik türk dizisi,o yüzden izleme zahmetine bile katlanmadım Hede Hödö Bide birileri duysun sesimi burdan lütfen o dizinin müziğini değiştirin yaw.. Hede Hödö şarkıyı zaten sevmiyordum ışın karacanın'da sesine gitmemiş,TV'de 'Boğazımda düğümlenen..' diye bi ses duyunca cinnet geçirme aşamasına geliyorum nolur acıyın bu zavallıya Dil Çıkaran

~
Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You
You Can't Wait To Fall İn Love With Me
This Just Can't Be Summer Love, You'll See
This Just Can't Be Summer Love
L-O-V-E
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Temmuz 31, 2008, 22:08:31 »

Ben bu diziyi beğenmedim. Şahsen bi Anti-Keremcem'ci olarak hiç beğenmedim hemde. Herkes koşuşur peşinden "Keremceeeeeeeem!" , "Aşqhıııııımmm!" , "Bitanem yağ benim o beniiğm!" , yada posterleri için kavga ederler Hede Hödö Bığk Dil Çıkaran Bi ara bu furya sevgili arkadaşlarımı da vurmuştu. Hiç bi anlam verememiştim. Hala da veremiyorum. Zevk meselesi tabii. Ama kendisi hakkında görüşlerim böyle.

Diziye gelirsek , konusu ilginç değil , daha önce "Bir Dilim Aşk" dizisi de bu tema üzerine kuruluydu. Ama o çok güzeldi o ayrı Âşık Mustafa Uğurlu Âşık Eğer tutarsa Keremcem kitlesinin çabalarıyla tutar. Beğeneni çok gibi , -bana kalsa oynatılmasa bile olur da- umarım yayından kaldırılmaz.

Biz ruh ikizi miyiz neyiz yaağğ Dil Çıkaran Keremcem'i hiç sevmem ama bu kadar seveni varken bence de umarım yayından kaldırılmaz Gülümseyen

~Gerçek Dostluk~<br />yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

Yazlığa gidiyoruumm Dil Çıkaran
çikolatalı_turtam
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Temmuz 31, 2008, 22:34:33 »

yorumlarınız için çok saolun Gülümseyen çok teşekkürler Gülümseyen canlarım Gülümseyen

marvelous
Seslenmeden çağırıyorsa bu kalp görmeden sevmeyi de bilir
Kakao

Love can be hard sometimes

beginning_of_everything@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ağustos 04, 2008, 00:51:34 »

diziye bayıldımm. İlk seferde ön yargıyla yaklaşmıştım bi izleyeyim dedim en büyük hayranı oldum kaçırmıyorum artık
Bu dizi böle giderse içim parçalanacak çok acıklı gidiyo yazık diil mi Elif'e yaa. Üzülüyom kızcağız için

Elif de fena diil hani ... Kahkaha
Ya Melek'e ne demeli

http://www.harrypottercafe.com/forum/alinti/isyanequilibrium_filminden_bir_sahne-t18922.0.html

BENİ BANA UNUTTURAN VE HATIRLATAN SENSİN

O'dan sonra Ö
K'den sonra L
U'dan sonra Ü
L'den sonra M
Alfabe bile her şeyin farkında Hede Hödö

BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ IŞIKLANDIRILMIŞ HALİ YENİ İMAJ AKŞAM VAKTİ BOĞAZ MANZARASI SÜPERDİR HERKESE TAVSİYE EDERİM

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: