çikolatalı_turtam
Süt
|
 |
« : Temmuz 11, 2008, 03:25:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumeysaa
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2008, 03:40:05 » |
|
reklamını görür görmez bayıldım bu diziye  hem oyuncularıda kaliteli  yani keremcemin fln oyuncuuk kariyeri var  bence harika bi dizi izlemeyenlere tavsiye ederim  elifle&ahmet çok yakışıyorlar dimi arkadaşlar  (elifin saf bir güzelliği var ) bu dizi tutar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 12, 2008, 01:49:40 » |
|
keremcem için başladım diziyi izlemeye izleyenlerde onun için izliyodur zaten başka nedendn izleyen varmı =)) bakalım diğer diziler gibi iki üç bölüm sonra bitmesinde.. 
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
çikolatalı_turtam
Süt
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 12, 2008, 02:26:29 » |
|
reklamını görür görmez bayıldım bu diziye  hem oyuncularıda kaliteli  yani keremcemin fln oyuncuuk kariyeri var  bence harika bi dizi izlemeyenlere tavsiye ederim  elifle&ahmet çok yakışıyorlar dimi arkadaşlar  (elifin saf bir güzelliği var ) bu dizi tutar keremcem için başladım diziyi izlemeye izleyenlerde onun için izliyodur zaten başka nedendn izleyen varmı =)) bakalım diğer diziler gibi iki üç bölüm sonra bitmesinde..  çok sağolun ark. yorumlar için sizlerdn böyle yorumlar almak beni çok mutlu ediyor (evet yha keremcem çok tatlı  bnde ilk başlarda oyunculuğunu ve onu izemek için diziye bakmıştım çok gsl bi dizi çıktı yorumlarınızı bekliyorum cnlarım  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumeysaa
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 12, 2008, 15:12:35 » |
|
çok güzel bir dizi elif ve keremceme bayılıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çikolatalı_turtam
Süt
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 13, 2008, 16:21:40 » |
|
yorumların için çok saol cnm (bnde çokk istiyorum yayından kaldırılmamısını keremcemi çok seviyorum yhaa  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shahla
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 19, 2008, 18:38:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çikolatalı_turtam
Süt
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 19, 2008, 19:09:27 » |
|
(bencede izle ben bayılıorum ya hele keremceme  ) yorumlarınız için çok teşekkürler canlarım bnm 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 24, 2008, 12:35:44 Gönderen: çikolatalı_turtam »
|
|
|
|
|
|
the__gntl__
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 30, 2008, 14:46:26 » |
|
güzel dizi aslında ama böyle isteklere ulaşılamayan dizilere sinir olurum dizinin bölümleri çok ilerleyince mutlu olunur ve ben çıldırırım  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 30, 2008, 22:35:24 » |
|
Keremcem'i oyuncu diye dizide oynatan zihniyetin..Bi tane saçmalığı vardı ztn daha önce aynı kanalda,şimdi ikinciye başlamış  reklamlarından anladığıma göre tipik türk dizisi,o yüzden izleme zahmetine bile katlanmadım  Bide birileri duysun sesimi burdan lütfen o dizinin müziğini değiştirin yaw..  şarkıyı zaten sevmiyordum ışın karacanın'da sesine gitmemiş,TV'de 'Boğazımda düğümlenen..' diye bi ses duyunca cinnet geçirme aşamasına geliyorum nolur acıyın bu zavallıya 
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 31, 2008, 22:08:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çikolatalı_turtam
Süt
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 31, 2008, 22:34:33 » |
|
yorumlarınız için çok saolun  çok teşekkürler  canlarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marvelous
Seslenmeden çağırıyorsa bu kalp görmeden sevmeyi de bilir
Kakao

Love can be hard sometimes
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 04, 2008, 00:51:34 » |
|
diziye bayıldımm. İlk seferde ön yargıyla yaklaşmıştım bi izleyeyim dedim en büyük hayranı oldum kaçırmıyorum artık Bu dizi böle giderse içim parçalanacak çok acıklı gidiyo yazık diil mi Elif'e yaa. Üzülüyom kızcağız için Elif de fena diil hani ...  Ya Melek'e ne demeli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|