Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 13:31:50  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dexter  (Okunma Sayısı 1095 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aaaylak
Krema

my man!

aylak_hogwarts@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Ağustos 14, 2007, 22:34:19 »

tekrar bölümlerini izliyorum.eski bölümlerde çok iyimiş yauuu.

THE BEATLES FAN CLUB- SnAPE FaN CLub-KAFKAS DERNEGI-ELVİS PRESLEY FAN CLUB-                                 ///Heroes Fan CLub///                 ANTİ-YOKO, O NO! CLUB
                 YOKO ONO SEVMEM, SEVENİDE SEVMEM!

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Dexter
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 13:31:50 »

geberesice
o
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Ekim 03, 2007, 17:47:30 »

bu konuya sezon finali hakkında ki görüşlerimi yazmak yeni aklıma geldi Hede Hödö
süper bir finaldi Acayip hayatımda izlediğim okuduğum hiç birşey beni bu kadar şaşırtmamıştı resmen şok oldum Şaşırmış Dexter'a bir kez daha hayran kaldım Alkış
bu arada ikinci sezon türkiyede ne zaman başlıyor bilgisi olan var mı Terleyen
geberesice
o
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Kasım 16, 2007, 00:23:50 »

yeni sezon aralıkta başlayacakmış Yehuu
Chai-Tai
Dexter Morgan :z
Telve

Legenn...wait for it...daryy!!!

cagataygemci@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Kasım 16, 2007, 05:34:47 »

2. sezondan 7 bölüm izledim ve...

(göstermek/gizlemek için tıkla)

"Enjoy your breakfast" John Locke Kahkaha
eylem-daniel
Emy
Telve

.::THE LOST.::.

eylemsayin@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Kasım 17, 2007, 00:48:34 »

çok övdünüz arkadaşlar ben hiç izlemedim hangi kanalda acaba  cevap yazarsanız sevinirim yeni sezonu kaçırmam en azından Kararsız
« Son Düzenleme: Kasım 17, 2007, 00:50:42 Gönderen: eylem-daniel » Logged

.:EVANESCENCE:.
Bring me to life&My immortal

KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI
FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
Chai-Tai
Telve

cagataygemci@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Kasım 17, 2007, 01:21:38 »

çok övdünüz arkadaşlar ben hiç izlemedim hangi kanalda acaba  cevap yazarsanız sevinirim yeni sezonu kaçırmam en azından Kararsız

e2'de yayınlanıyor ama önce 1. sezonu izlemek daha iyi, mantıklı, "oooo süpermiş" demene yol açan, öyle acayip bir dizi.

eylem-daniel
Emy
Telve

.::THE LOST.::.

eylemsayin@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Kasım 18, 2007, 09:13:38 »

hım... teşekkür ederim.arkadaşların yazısından çok etkilendim zaten süpermiş dedim bilene ^^;ama birinci sezonu nasıl izliycem ki yayınlanmıyo sanırım Acayip
« Son Düzenleme: Kasım 18, 2007, 09:21:18 Gönderen: eylem-daniel » Logged

.:EVANESCENCE:.
Bring me to life&My immortal

KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI
FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
Chai-Tai
Telve

cagataygemci@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Kasım 18, 2007, 09:42:00 »

hım... teşekkür ederim.arkadaşların yazısından çok etkilendim zaten süpermiş dedim bilene ^^;ama birinci sezonu nasıl izliycem ki yayınlanmıyo sanırım Acayip

Belki bir gün e2 tekrar yayınlar diye umut edebilirsin ya da indirebilirsin. Hiç olmadı vahiy gelebilir belli mi olur?

Der_Meister
Kakao

Te quiero puta!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ocak 29, 2008, 20:21:31 »

Delirtici Düşlerin Dexter'ı isimli romandan uyarlama TV dizisi  Dil Çıkaran Nedense 2. sezonu izlememekte ısrarcıyım, halbuki 20 cm ötemdeki DVD'de beni bekliyor Kararsız Bu dizi varya bu dizi, benim ömrümde izlediğim en kaliteli dizi  Kahkaha

Komm her, bleib hier
Wir sind gut zu dir...

Şöyle beni alıntılayıp mantıksız mesajlar yazmayın! Fikrinizi yazın konuyla alakalı, benim yaptığım gibi! Burada bana değil başlığa cevap vermek için varsınız!
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Mayıs 05, 2008, 13:26:55 »

Artık ilk sezondan itibaren cnbc-e de yayınlacakmış

_DEXTER_
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #25 : Mayıs 26, 2008, 20:58:51 »

Gelelim cnbc-e de yeni verilen dizimiz DEXTER

Six feet under'dan tanıdığımız michael c. hall'ın başrolde oynadığını duyrulmuştu. detaylı tanıtımına ise ancak sıra geldi. showtime'ın bu sene ki bombası olan dexter, gündüz adli tıpçı, geceleri ise seri katil olan dexter morgan'ın yaşamını konu alıyor. dizi jeff lindsay'in darkly dreaming dexter isimli romanından uyarlama. dizinin mükemmel de bir jeneriği mevcut.
pazar günleri yayınlanan dizinin bugün 5. bölümü yayınlanacak. bu zamana kadar dizi hakkında yapılan tüm eleştiriler iyi. öyle olması da o kadar normal ki. iyi hazırlanmış bir senaryo, bir katilin neredeyse içini bize gösteren türden bir görüntü yönetmenliği.. dexter'ın insanlıktan uzak kişiliği, insanlar ile iç içe yaşamaya kendini öylesine zorlarken, iç sesinin insan davranışlarını sorgulayışını dinliyoruz. karşımıza aslında görünürde dünyanın en normal, en sosyal, katil olabileceğina asla inanamayacağımız bir seri katil çıkıyor. kana olan tutkusu ise onu adli tıpta çalışmaya itiyor. böylece kendisi gibi diğer katillere de yakın oluyor ve onlara ulaşıp, onları öldürmesi kolay oluyor.dexter'ın öldürme dürtüleri çocukluğuna dayanıyor. bir aile tarafından evlat edinilmiş olan dexter'ın asıl ailesi ile bir bilgimiz yok şimdilik, sadece bu katil ruhunu çocukluğunda evlat edinilmeden önce geçirdiği bir travmaya bağlı olduğu imasını izliyoruz. bir de kocaman yara izi var karnında henüz sebebi açıklanmamış (ben çocukluğunda olduğuna yordum). onu evlat edinen sıkı dedektif harry ilk anlardan itibaren bu çocuğun içinde bir şeylerin arızalı, eksik olduğunu anlıyor ve dexter'ın öldürme dürtülerini önce hayvanlara, sonra da hiç değilse yaşamayı hak etmeyen kötü insanlara kaymasını sağlıyor.
üvey kardeş debradexter'ın bir de üvey kardeşi debra (jennifer carpenter) var. onun dexter'ın katilliği ve babasının ona yardım edişine dair bir bilgisi yok. o polis memurluğundan dedektifliğe adım atmaya çalışan çekingen bir kız. dexter, onun ağabeyi olarak ona destek oluyor ve özellikle katiller ile ilgili davalarda büyük yardımlarda bulunuyor. ne de olsa o da bir katil. kardeşi ve dexter bir çok gerilimli sahneye neden olan 'dondurma kamyonu katili' davasında birlikte çalışıyorlar. ileride teşkilatın haberi olmadan dexter ve yeni seri katilin ilişkisi gitgide organik bir bağa dönüşecek.
dexter ile çalışan herkes onu çok seviyor. amiri maria (lauren vélez) ona biraz abayı yakmış. meslektaşları angel (david zayas) ve vince (c.s. lee) onun özel yetenekleri olduğunu düşünüyor. ancak bir kişi çavuş doakes (erik king) ondan hiç hoşlanmıyor. dexter, onun içindeki katil dürtülerini sezdiğini düşünüyor. böylesine normal görünümlü bir seri katilin bir de sevgilisi var ancak dexter'ın seks ile hiç ilgisi yok. bu nedenle kişiliklerinin (arıza bakımından) çok uyuştuğunu düşündüğü rita (julie benz) ile beraber. rita kocası tarafından tecavüze, şiddete maruz kalmış 2 çocuklu çok kırılgan bir kadın. ama dexter'ın rita ve çocukları yanında mükemmel bir baba figürüne bürünmesi tam izlemelik.
six feet under'da fazlasıyla nazik, kırılgan ve kontrollü david fisher olarak izlemeye alıştığımız micheal c. hall, burada bayağı da ürküten bir katili mükemmel canlandırmış. hatta bu seri katile bayılacaksınız. geceleri öldüren dexter, fazlasıyla kanlı ve değişik stiller kullanmaya özen gösteriyor aynı zamanda. iyilik adına öldüren katil dexter sezonn izlenmeye değer dizilerinden olmayı başardı. showtime'ın resmi dexter sitesinde dexter'ın öldürdüğü kişilerin profillerine, adli tıp ile ilgili derslere ulaşmak mümkün

Aslında şu anda 3. sezon için hazırlık yapılıyor ben 1. ve 2. sezonları izledim lost-prison break  gibi dizilerin yanında bana göre çok daha ayrı bir yeri var 

TANITIM YAZISINI BEN YAZMADIM HABERİNİZ OLSUN ZAA Kahkaha

melisa_luna
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Haziran 20, 2008, 01:39:53 »

uff dexter aşkımsın yaa çok seviyom çok yakışıklıı... Kan lar flan fışkırıyo ama babam kızıyo Üzgün izleme diyo yaş sınırını geçiyomuş 13yaş üstüümüş:(

Smac
Demleme Çay

Captain awesome.Really awesome...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Haziran 20, 2008, 01:48:06 »

2.sezonu daha heyecanlıydı Sırıtan Yakalanacak gibi falan oluyordu  Sırıtan Dexter bile korkuyordu  Acayip Ama genel olarak süper bir dizi   Gülümseyen

bushu
UU Seherbazları
Demleme Çay

bi süre yokum!!

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #28 : Haziran 20, 2008, 14:35:02 »

ben e2'deyken izlemiyodum cnbc'e de yayınlanmaya başlayınca bi kaç bölüm izledim.. evet izlemesi güzel bi dizi ama ani çok da bi sürükleyiciliği olduğunu söyleyemem.. şahsen bazı şeyleri çok uzattıklarını düşünüyorum.. izlenebilir ama harika bi dizi değil bence.. çok daha iyi yapılablirdi..

Cho_Chang
Role Playing
Telve

buu daa geeçer:P

sementa_winx@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Haziran 20, 2008, 17:31:39 »

ablam sevmiyor ama fırsat buldukça ablamın evinde izliyorum Gülümseyen

... Haber vermeden gelme, zor olur;
Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki,
Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur; Gözlerim bitti...

Feridun Düzağaç

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: